סלסה באופנה - חלק ב`

shoteret

New member
סלסה באופנה - חלק ב`

היי סקסיים, אז הנה ההמשך של הסיפור שלי. המוסיקה המשיכה להלום בנו הגופות נעו בקצב בעצם השתוללו נגעו אחד בשני בחושניות הרגליים שלי נעו במהירות ידיו אחזו בי בחוזקה ולא הירפו לפתע הוא התקרב אלי באחד הסיבובים ונשק לי על פי נשיקה חמה ולוהטת, הרגשתי את לשונו חותרת בפי בקצה הסלסה ברגע ראשון רציתי להפנות ראש אך לא עשיתי זאת זרמתי איתו נתתי לו לעשות בי כרצונו הוא החל להוביל אותי לצידי הרחבה לחדר צדדי, שם לא רקדו סלסה. לרגע נעצרתי חשבתי לעצמי מה אני עושה ממשיכה או מפסיקה? זורמת איתו או עוצרת? החלטתי להמשיך עד הסוף. הוא הכניס אותי לחדר קטן הסטנו את הוילון ונכנסנו אך החדר היה כבר תפוס על ידי קבוצה של ארבעה רוקדי סלסה שהמשיכו לרקוד שם ולא בעמידה. לנגד עיני התגלתה תמונה מרהיבה ארבעה גופות עירומים - שתי בנות דקיקות ושני גברים חסונים לרגע קל לא הבנתי מה הולך שם בחדר האפלולית הפריעה לי מצמצתי בעיני ואז התגלתה בפני תופעה שעדיין לא ראיתי כמוה נגיעות, ליטופים, חיבוקים, הכל בעירבוביה. הוא רצה להוציא אותי מהחדר, אך אני עמדתי במקומי לא רציתי לצאת רציתי להישאר לצפות ולחוות, חוויה כזו לא תחזור שנית.. לרגע הפסקתי לשמוע את מוסיקת הסלסה הרועשת וכל מה ששמעתי היו קולות הגוף של הארבעה קולות של תאווה, של חשק, של הנאה - אנחות, נאקות. הרגשתי כתקועה במקומי לא רציתי ללכת, רציתי לראות עוד בן זוגי הבין את כוונתי והניח לידי, העיף מבט מאוכזב לעברי ונטש. נשארתי לבדי בחדר הזימה, התשוקה של הארבעה. זהו. ממני

heran1

New member
תגובה לשוטרת

גברתי השוטרת, סיפור טוב. אמנם לא בטאת את מלוא כשרונך בספור זה אבל כמו תמיד נהניתי לקרוא. יש יש אולי עוד הדרן ? משהו סקסי ומגרה ????? מקווה ערן.

למעלה