סלקום, כוכב?

ronen60

New member
סלקום, כוכב?

שדרגתי מכשיר נוקיה 5200 באנגלית לסמסונג 612 בסלקום. אבל התברר לי עכשיו שהם צרפו אותי למסלול כוכבים שזה אומר 49 אג´ לדקה רק מסלקום לסלקום, ולשאר החברות פלאפון, אורנ´ג, מירס, בזק, דקת זמן אוויר סלקום 98 אג´ ובנוסף זמן אוויר של החברה שאילה מתקשרים. מה שזה יכול להיות ל180 לדקת זמן אוויר יחד!!! זה מה שוד לאור היום. והם כובלים אותי ל36 חודשים!

shlomi6

New member
אין מתנות חינם

למען הסר כל ספק אין בכונתי "לירקוד על הדם " "לידרוך על יבלות " . דחילק, מתיי תלמד לקרוא חוזים. הרי כאשר אתה מצטרף לכל חברה סלולארית יש להם מסלולים שונים ומשונים לקהליי יעד שונים ולכל מסלול יש יתרונות וחסרונות. לצורך הדוגמא: במסלול רגיל בסלקום שבו התעריף אחיד לכל החברות, אתה משלם גם דמי מנוי וגם התעריף יותר יקר (בערך 56 אג´). בקיצור תבדוק מה תמהיל השיחות שלך ותפנה אליהם לשינויי מסלול (אם אני לא טועה אתה יכול לעבור מסלול ללא בעיה ובלי טובות, אחרי שנה). שיהיה בהצלחה. שלומי. נ.ב. אם כבר שילמת על השיעור, אזיי לפחות תפנים את הלקח ותיזכור לקרוא כל חוזה או נייר, לפניי שאתה חותם עליו.

peretzy

New member
גם עליי עבדו!!אבל עברתי מסלול !

אפשר לעבור מסלול עם קצת צעקות שטיות תעבור למסלול אשמורת מסלול שאני ממליץ עליו בחום!!!!! אח שלי עשית בכלל טעות שבאת לסלקום אבל לא משנה לא בוכים על חלב שנשפך

מול

New member
תקנה מכשיר נוסף

זה נשמע קצת טיפשי אבל זה עובד וזה זול בשני מכשירים (אחד סלקום כוכבים כמוך ,ואחד אורנג´ ב 10 ש"ח לחודש למכשיר ) אני מגיע ל 70% ממה ששילמתי לסלקום לפני כן. לדעתי זו טיפשות של סלקום, לטווח הארוך זה יפגע בהם.( גם הטיפשים ביותר יעלו על זה שעובדים עליהם ) בטווח הקצר זה כבר פוגע בהם כי אני ,וכל מי שיעשה כמוני , מוריד את כמות השיחות שיוצאות מהסלקום שלו מצד אחד ,ולאט לאט מכניס מכשיר נוסף שבו הוא זמין. כך שאני כבר הרבה פחות תלוי במספר שיש לי בסלקום ובגמישות גדולה יותר יכול לעבור לרשת אחרת. במידה ואתה לא רוצה להסתובב עם שני מכשירים (זה קצת מציק ) תעשה להם חודש אחד דיאטת שיחות רצחנית ( אני מדבר על 20-30 אחוז ממה שבד"כ ) ותראה איך הם יעבירו אותך לכל מסלול אחר (כרגע אני לא רואה מסלול יותר טוב בסלקום ,למעט "סלקום עסקי"
)

למעלה