סלקום ממש מעצבנים אותי

אשלונית

New member
סלקום ממש מעצבנים אותי

אני מנויה ברשת שלהם וכך גם המשפחה שלי לא על סלקום משפחה או משהו כזה. אני עומדת להיות חיילת וכבר שבועיים שהם מטרטרים אותי עם הפלאפון שאני צריכה לקבל. אני כיום משלמת 60 שקל עוד לפני שדיברתי ועשיתי שיחות וכעת אני רוצה לעבור לסלקום חיילים אבל אין מכשיר אז הם אומרים יום א אני מגיעה לא אין ככה זה נמשך כבר שבועיים ואני לא נהג אוטובוס ואני לא מתכוונת לבוא ולחזור כל שני וחמישי. הם באמת לא למדנו מה זה שירות לקוחות זה משהו שבטח יש להם מה ללמוד מהרשתות האחרות. אז שמישהו מכם רוצה לקנות פלאפון וחושב גם על השירות שהוא יקבל כחלק ממי לבחור סלקום היא בטח האופציה האחרונה. אש המעוצבנת.

1אריאלה

New member
אשלי

אני מניחה שאת מתכוונת ל לטלפון מסוג 3360, שעקב ביקוש ענק יש לו קצת חוסר. יש לי כמה הצעות בשבילך: 1) להזמין דרך הסלקומפון 321* שליחות עד הבית. 2) לקנות דרך משווק מורשה, בטוח יש אחד כזה ליד מקום מגורייך. 3) להתקשר ל שרות הלקוחות , ולשאול אם יש במלאי לפני שאת נוסעת, כך לא תתאכזבי.

m e i r

New member
לי יש הצעה יותר טובה

לדעתי עדיף לקחת מכשיר במסלול חיילים 2002 ברשת... Orange כך, יהיה לך מחיר אחיד לדקה לכל הרשתות ותהני מהטבות של sms והטבות נוספות, כולל במחיר של חלק מהמכשירים. בנוסף, תוכלי להנות מרשת GSM על כל היתרונות שלה, מה שלא תוכלי לעשות אם תקני כעת מכשיר בסלקום. איך לעשות את זה? יש כמה אפשרויות. 1)להזמין במוקד הזמנות טלפוני עם שליח עד הבית- 054-054-800-1. 2)לקנות דרך משווק מורשה- סופרפארם או סופר לינק, ולבירור משווקים נוספים התקשרי אל 9054054-03 שלוחה 0. 3) לגשת למרכז שרות של orange כמו בקניון איילון או ברחוב השלושה 2 ביד אליהו, תל-אביב. *אל תשכחי לקחת איתך את צו הגיוס או לציין בטלפון שאת מתגייסת. אני בטוח שתהני מרשת Orange, הרבה יותר ממה שיש לך עכשיו. enjoy, גיוס נעים, ו...תתחדשי!!!

peretzy

New member
ראסמי אתה צודק מאיר...אבל אמיגו..

יותר משתלמת.. כי היא יכולה לבחור את הבית שלה כיעד חינם והיא תשלם רק 7 אגורות לדקה!!!!! אז תחשבי על זה אבל אם זה סלקום או אורנג´,עדיף אורנג´ חיילים שמעתי שהמבצע שלהם ממש טוב ומשתלם.

m e i r

New member
אני לא יודע...

אנילא חושב שהיא תתקשר רק לבית. מניסיוני כחייל (טוב עברו כמה שנים) לא הייתי מתקשר כ"כ הרבה הבייתה, גם כשהיה לי סלולארי, ובעיקר דיברתי עם חברים. אני לא יודע מה המסלול הרלוונטי באמיגו אבל מבין 3 התכניות לחיילים שאני מכיר, ללא ספק- לכו על orange כי זה חוסך התלבטויות (למי שיש) אם להוציא שיחה או לא, התלבטות שנובעת מזה שהשני ברשת אחרת. אי חושב שכבר ברור לכולם ששרות לקוחות בorange מספר 1 בישראל, ולא רק בסלולאר, תשוו גם לחברות אשראי, רשתות שיווק, חברות אינטרנט ועוד. כל הרשתות פרושות בצורה סבירה, פחות או יותר, ואם הבחורה ציינה שהיא כועסת על חברה בה היא מנויה, אני לא חושב שהתשובה היא לקנות עוד מכשיר, אלא, אדרבה, לנסות את המתחרה, ולראות שאפשר גם אחרת.

Big N

New member
אם קראתם טוב את ההודעה במקום להיות

שקועים באיך להמליץ על הרשתות האחרות "הטובות" יותר (ולא נפתח ויכוח כי לכל רשת יש את היתרוות והחסרונות שלה) כל המשפחה של הבחורה כבר מנויה בסלקום ואם גם רוב האנשים האחרים שהיא מדברת איתם מנויים בסלקום אז ה"עצה" שלכם רק תזיק לה בזמן שהחשבון החודשי יתפח פלאים. אז לפני שקופצים לקרוא עד הסוף ודי אם הפנטיות שכל אחד כאן מפגין כלפי הרשת שבה הוא מנוי.

m e i r

New member
תקרא יותר טוב, בסדר מתוק?!

קודם כל, לפני שאתה שולח אותנו "לקרוא טוב", תקרא אתה, בסדר? המתגייסת בקרוב לא אמרה שרוב האנשים שהיא מדברת איתם נמצאים בסלקום אלא שהמשפחה שלה בסלקום. יותר מזה, היא אמרה שהם לא במסלול משפחה, כך שגם אין לה הטבה בחיוג למשפחה. יותר מזה- נגיד שאכן היא מדברת הרבה עם המשפחה- האם בגלל זה היא צריכה להישאר בסלקום? אני חושב שלא. אני אצטט אותה: הם באמת לא למדנו מה זה שירות לקוחות זה משהו שבטח יש להם מה ללמוד מהרשתות האחרות. אז שמישהו מכם רוצה לקנות פלאפון וחושב גם על השירות שהוא יקבל כחלק ממי לבחור סלקום היא בטח האופציה האחרונה. אש המעוצבנת." (למדנו=למדו כנראה, הטעות במקור-מ.ו.) לדעתי היא כבר למדה על בשרה מה שרבים כבר למדו ועוד רבים מסרבים ללמוד:על שירות לא מתפשרים! ואני אוסיף- גם אם זה יעלה עוד כמה שקלים, מה גם שלדעתי, לא יקרה (כלומר, המעבר יוזיל לה עלויות). בואו נניח שנלך בדרך ש-Big N מציע לנו- מכיוון שהרבה מחבריי נמצאים ברשת X אני אשאר שם למרות שאני סובל מיחס לא טוב כלפיי, ולמה? כדי לחסוך כסף. ומה עם ההרגשה הרעה? זה לא שווה לך כסף? הרגשה טובה שווה הרבה כסף!!! וכבר כאן הסברתי למה כדאי לעבור רשת. ויותר מזה- אם אני אישאר ברשת שאני לא נהנה ממנה, אני יוצר מעגל שוטה, מילכוד 22 שבו אני לא יוצא מהחברה בגלל החברים שלי וגם החברים שלי, אפילו אם לא יהיו מרוצים לא יעברו, בגלל שאני ושאר החברים ברשת הזו. בדרך הזו אנו מאבדים את היתרון שביכולת לבחור- בזה שיש אפשרות לבחור מובטח לנו שהחברות יעשו את את מה שצריך כדי להיות הטובות ביותר, וחברה שלא עושה זאת צריכה לשלם. אני לא התבטאתי בשם הבחורה- תקראו שוב את מה שהיא כתבה ותבינו עד כמה היא מתוסכלת ממה שעשו לה, ומה הפתרון של כמה מבין המגיבים? תמשיכי לחפש עד שהחברה הזו תעשה לך טובה ותאפשר לך לקנות עוד מנוי אצלה. תסלחו לי, אבל זוהי תשובה פאתטית ואבסורדית.

צלצלן

New member
תפסיק לחרחר ריב ../images/Emo46.gif

כל הזמן אתה יורד על אנשים. אתה לא מסוגל לנהל ויכוח נורמלי. כאן זה לא בית משפט שצריך לנצח את כל העולם כל הזמן ! קרציה

m e i r

New member
צלצלן יותר טוב תשתוק

אם הוא בא לומר לנו שלא קראנו טוב והוא בעצמו לא קרא נכון, אז הפוסל - במומו פוסל. ואם כל פעם שאין לכם מה להגיד תגידו לי עו"ד ושטויות כאלה, אני רגוע. יורד על אנשים? ויכוח נורמלי? מה לא נורמלי במה שאמרתי? התייחסתי לעובדות, ואני מציע גם לך לעשות זאת!

צלצלן

New member
מי זה אנחנו????

התחלנו עם קונספירציות ("אין לכםמה להגיד") עכשיו כוחות העולם פועלים נגדך מי עוד רב עם אריאלה ?מי עוד רב עם כל הפורום על כל דבר ? מי מוכן להרוג בשביל אורנג´ אבל משום מה עדיין מכחיש שהוא עובד שם? מי עוד דופק נאומים שנראים כמו סיכומים לבית משפט ? ואפשר להמשיך...

wiz

New member
../images/Emo31.gif לצערי זו האמת...

ההתנהגות שלך כבר ממש מרגיזה. אני מאמין שעכשיו גם אני אכנס לרשימת השנואים עליך, אבל זה ממש לא מזיז לי. חלאס עם ההערצה העיוורת הזו לאורנג´, סליחה, Orange. תקלוט את העובדה שיש להם הרבה קטעים מסריחים, כמו לכל חברה אחרת, ושהם לא מושלמים! חוסר האובייקטיביות שלך מעצבן, מטעה, וגורר ריבים מטופשים. תתעורר - אתה לא במלחמה, ואורנג´ תשרוד גם ללא המאמצים שלך. wiz

m e i r

New member
אני לא שונא אף אחד

אני לא במלחמה, ואני מגיב למה שכותבים. אם אני מביע משהו שלילי על סלקום, זה לא בסדר, אבל אם אריאלה (כדוגמה) תנגח את החברות האחרות, זה טוב. למה? כי היא עובדת בסלקום ואני לא עובד חברה סלולארית? למה אני מביע דברים חיוביים על orange ? כי אני רואה בה אלטרנטיבה אמיתית למה שהולך בסלקום. אני חוזר ואומר שאני מוכן לדבר בצורה עניינית על כל נושא אבל אם אני מותקף סתם בלי מיקוד, אין לי תשובה. וכשכתבתי "אתם", הכוונה היתה שהיה יותר מאחד, ואני לא זוכר מי, לא נוטר טינה ולא שונא. אבל נדמה לי שאנשים פה כועסים עלי שאני מרוצה מחברת הסלולאר בה אני משתמש. תעשו מה שבא לכם. ועצה לסיום- תשנו את שם הפורום ל"סלולר, ובלבד שלא ידברו טוב על orange".

צלצלן

New member
אתה לא במלחמה

גם ישראל לא נלחמת (בפלסטינאים) גם ארה"ב לא נלחמת (באפגניסטאן) ובמיוחד אתה לא נלחם עם אף אחד נכון מאיר ?

Big N

New member
הבעיה היא שבטוח אתה עובד באורנג´

ומשחק לך פה בהסוואה משהוא שופרא דשופרא

wiz

New member
אבל מה שאתה עושה

זה לקחת אפילו מגרעות שיש לאורנג´, ולהפוך אותן למעלות, או לכל הפחות להכיח שאותם דברים מתרחשים גם ברשתות אחרות (רשתות... סלקום... אותו דבר
), ולכן אורנג´ עדיין יוצאת העסקה המשתלמת ביותר. צר לי לנפץ לך את הבועה, אבל גם לאורנג´ יש את המגרעות שלה. ישנם מקומות ללא כיסוי (ואני לא מדבר פה על השטחים...), ומקומות שבהם איכות השיחה שואפת לאפס... אבל מה לעשות - מתפשרים. תנסה להיות אובייקטיבי, ואל תקטול אחרים. הריבים שלך עם אריאלה והאחרים כבר עברו מזמן את גבול הטעם הטוב, ההתנצחויות "המשפטיות" בעזרתן אתה מנסה לסתום פיות סתם מקוממות, וגם העניין שאתה עושה מכל שטות קטנה (כמו טעויות בניסוח שמות...) איבדו מזמן פרופורציה. אם אתה אוהב את אורנג´, תהנה. אני אישית מנוי אורנג´, ונהנה מהשירותים שהם מציעים. המחירים נוחים, התכונות מתקדמות, ובגלל זה בחרתי אותם. אני מודע לחסרונות שיש להם בתור רשת, ולא מנסה ליפות את המציאות. ממש לא משנה לי אם מישהו אחר יבחר בסלקום במקום באורנג´. אני לא מבין למה אתה לוקח את הדיונים באופן כ"כ אישי... יופי לך שאתה מרוצה מהרשת אליה אתה מחובר, אבל בבקשה - שמור על תרבות דיון (אל תחליט י בוגר וחכם ומי לא...), ותנסה להיות אובייקטיבי. יום טוב wiz

אלכס נ

New member
תיקון קל

אמיגו הורידו את התשלום לבזק מ 7.34 אג´ ל 6 אג לדקה כולל מע"מ. זה 3.60 ש"ח לשעה וזה מעוגל לפי שניות.

אשלונית

New member
תודה לכם, אבל להחליף רשת זה

דבר שאני לא אעשה מאחר ובאמת רוב האנשים שאני מדברת איתם נמצאים ברשת הזו וגם המשפחה כולה שלי גם רוב המורחבת. כתבתי לסלקום תלונה באתר שלהם בתקווה שהם באמת יתחיסו לזה ויפיקו לקחים כי הדבר באמת מעצבן. הפרסום הרע - אני בהחלט דואגת לעשות אותו לחברה, זה חסרון שלהם ואני בהחלט דואגת להציג אותו לאנשים ששוקלים לקנות אצלהם מכשיר רק בשביל שידעו למה הם נכנסים. תודה לכם, מקווה לקבל את המכשיר שלי בקרוב, ואגב למי שאמר שבאמת יש חסרון במכשיר, אז לחברה שיודעת שחיילים וכאלו שעוד לא יקפצו על המכשיר והתוכנית צריכה לדאוג למלאי בשבילה כי *123 אמרו שחסר כמעט בכל הארץ משמע הרשת לא התכוננה לזה, וזה טעות שניה שלה. אבל נעזוב את זה. אש.

למעלה