נכון
כבר ניסיתי את הקוד הזה ! התנאים ששוים מבחינתי: אין דמי מנוי אין תשלום על שרותים נלווים והכי חשוב יציאה מהתוכנית הקודמת (מבצע יומהולדת המחורבן ) ללא תשלום דמי יציאה. תשלום קבוע על המכשיר 2 מספרים בתעריף מוזל ( 25 אג"ח לדקה ) והחזר של 5 ש"ח בזמן אוויר מעבר לזה מסלול כוכבים ( 49 בתוך סלקום ו96 מחוץ לסלקום + ז"א למפעיל, אבל זה לא משנה ,סלקום רק תפסיד על זה ,כי יש לי מכשיר נוסף ברשת אורנג´ שיקבל את כל השיחות האחרות ) כל מי שבמבצע יומהולדת הזה מומלץ שיגש וישנה את התוכנית בה הוא נמצא זאת תוכנית גניבה!!!!!! אבל על תתפתו לעסקה הראשונה שהם מציעים . הדבר שהם הכי פוחדים ממנו ,ובצדק, הוא מעבר לרשת אחרת וניתוק המספר. ולבסוף מה שהצלחתי לגלות עד כה במכשיר: יתרון מספר אחד: מסתנכן מלא עם האאוטלוק ! כולל עברית כולל לוח-שנה,משימות ואנשי קשר!!! לכל שם בזיכרון ניתן להוסיף מספר פרטים כגון: טלפון בבית ,בעבודה, נייד וכו´,אי-מייל,כתובת ימי הולדת ושאר הדברים הנמצאים באאוטלוק. מעבר לזה המכשיר ,בניגוד לנאמר למעלה ,בגודלו שווה ל נוקיה 6120 ו5120 רק עם מסך קצת יותר גדול ולראיה הוא מתאים בדיוק לדיבורת שהייתה אצלי ( 6120).ממשק המשתמש מעולה (כולל מעין כפתור גלילה ,כמו בעכבר ) משחקים מעניינים (לא בדקתי לעומק ,ובטח גם לא אבדוק ) מסתנכן תחת אינפרא-אדום עם נייד, כולל WAP ולבסוף פומית אקטיבית לקבלת שיחה וסיומה (ז"א מרחיק את המיקרופון כך שיהיה מול הפה ולא מול הלחי כמו בקודמים ) חסרונות: אין עברית מלאה במקשים ,ז"א הזיכרונות נכתבים באנגלית וSMS יוצא רק באנגלית . אבל ניתן לקבל SMS בעברית וכל דבר שנכתב בעברית בתוכנת סינכון מתקבל בעברית במכשיר. המכשיר תומך בקבלת פקס דרך מחשב נייד ( בשימוש כמודם ) אבל סלקום עדיין לא תומכת בזה. המודם הפנימי מגיע רק ל 9600 ,בעיקר כמגבלת רשת. ולבסוף ,דבר קטן אבל מרגיז, יש את כתובית "רשת מקומית" שלא ניתן לשנות כמו במכשירים הקודמים. לסיכום: זה בדיוק המכשיר שאני צריך ואם סלקום תתמוך בהעברת פקסים, אז אני אוכל להגיד בשקט שהמכשיר עונה על כל צרכיי.