סלקום GSM

yosimatza-c4u

New member
סלקום GSM

לאחר שניסתי את הטלפונים של סלקום ברשת הGSM כל מה שנותר לי להגיד (לבנתיים) הוא אכזבה גדולה אם תרצו פרטים בשמחה

yosimatza-c4u

New member
סלקום GSM

הפרטים נכונים לעכשיו לאחר ניסיון ברשת עצמה סלקום כבר הקימה משדר של רשת הGSM בתוך בניין סלקום הרצליה הקליטה אך ורק באזור הבניין. עדין לא ידועים מחירים ושרותים צוות השיווק עובד בימים אלו על תוכנית שיווק לרשת. המכשירים של סלקום פתוחים לכל הסימים (בניגוד לאורנג) כאשר הכנסתי את הסים של אורנג המכשיר עבד רגיל (בניגוד למכשירי אורנג) לוגו הרשת של סלקום GSM הוא NOKIA SIM ולא כפי שאנשים חושבים כגון IL02 אנשי נוקיה העולמית אלו הם שהקימו את הרשת המתגים המשדרים והמרכזיות לרשת החדשה ואלו הם שיתחזקו אותה (לא עובדי סלקום) המכשיר שבדקתי הינו נוקיה מגדם 6210 עדין אין איקונים וכו... מקווה שעזרתי

השארה:

מכיוון שנוקיה הם המפתחים של הרשת GSM של סלקום, יש סיכוי טוב מאוד שיתחילו לשווק מוצריף, מכשירים ושרותים מתקדמים של נוקיה כמו בשאר העולם, ולא נצטרך לחכות איזה שנתיים לכל דבר. הלא כן?

MaD-d0g

New member
אז אתה אומר ש-

אתה אומר שסלקום יהיו יותר טובים מאורנג´?

לאו דווקא

למה שאני מתכוון שפשוט נוקיה תתייחס ביתר רצינות לישראל. וזה מתחיל בקלאב נוקיה ועד למכשירים שיוצאים בכל העולם. יכול להיות שסלקום יהיו יותר טובים, אבל למה שאני התכוונתי זה שישראל תקבל מכשירים שיוצאים בעולם. נגיד לדוגמא הרשת GSM של סלקום תפתח עוד חודש, אוקיי? ונגיד שה6310 החדש יוצא עוד חודש וחצי, אז שאיך שהמכשיר יוצא בעולם הוא ישווק גם בארץ. המצב העכשווי הוא שמכשיר שיצא לפני שנה וחצי עדיין בבדיקות *בולשיט* כמה בדיקות צריך לעשות?!

Gizon

New member
צודק...

מה קורה, אורי לדעתי צודק,נוקיה תתייחס הרבה יותר ברצינות לישראל. אני לא יודע אם נגיע עד קלאב נוקיה (הלוואי!) אבל בכל מקרה יש עוד המון שירותים שנוקיה יכולה לספק לנו שאין בארץ. קיצר...אני כבר מת לקבל את המכשיר שלי. CU, גדעון

בארץ זה נותן זין :)

אבל באירופה זה נותן לך אחריות למכשירי נוקיה. ועוד בכל מיני תערוכות יש כזה מקום של רק חברי קלאב נוקיה, מקבלים מתנות ועוד כל מיני דברים. למשל בתערוכה האחרונה CeBit היה כזה מקום שרק חברי נוקיה קלאב הורשו להכנס קבלת, מתנות ואוכל. קפיש?

MaD-d0g

New member
נשמע נחמד

המממממ אוכל... איפה נרשמים?
בכל מקרה, נשמע נחמד !

סתם לידיעתך..

גם באורנג´ יש מכשירים שפתוחים לכל הסימים... ואחד מהם הוא ה-6210 (גם ה-3210 פתוח לסימים זרים וגם ה-8210 אני חושב...) בכל מקרה אם בדקת רק את ה6210 של סלקום אל תסיק מזה שכל המכשירים שלהם יהיו פתוחים לסימים זרים אלא אם כן אתה מסתמך על מידע אחר...

itsik2

New member
למה קיים דבר כזה בסלקום gsm

אתה צודק זו אכזבה גדולה להיתחבר לרשת סלקום. אבל אני חושב שאתה טועה סלקום לא עובדת בשיטה gsm

למעלה