סלקל או כסא בטיחות?

LiatVers

New member
סלקל או כסא בטיחות?

שלום, סלקל או כסא בטיחות, שמתאים עד לגיל 4 שנים, בדר"כ? האם בכלל קיים מושב בטיחות שמתאים מגיל אפס? או ששניהם נחוצים?! סלקל שאני רוצה, כרגע
, Maxi Cosi ועלותו: 800 ש"ח. הבנתי שסלקל מתאים עד גיל שנה או משקל מסוים, מה קורה עם הילד גבוה או שמן?ראיתי תגובה של אמא אחת שהסלקל, במקרה אותו אחד, כבר לא מתאים לילד שלה שהוא בסה"כ בן 9 חודשים במשקל 8.5 ק"ג. אם יש כסא בטיחות שמתאים מגיל אפס אשמח לקבל תגובות בנושא, כך שאוכל לחסוך את ההוצאה של הסלקל ולהשקיע בכסא בטיחות טוב. תודה רבה מראש על התגובות, ליאת

סל קל או כסא בטיחות

הי הי אני עונה לך א.ישנם שלושה אופציות למושבים עד גיל 4 והם: 1. סל קל 0-13 ק"ג עד גיל שנה לפחות תמיד נגד כיוון הנסיעה 2. כסאות בטיחות שנקשרים לשני הכיוונים - נגד כיוון הנסיעה ( 0-10 ק"ג או 0-13 ק"ג) עד גיל שנה ועם כיוון הנסיעה (9-18 ק"ג) מגיל שנה עד ארבע 3. כסאות הנקשרים רק עם כיוון הנסיעה ( 9-18 ק"ג) מגיל שנה עד ארבע כך שלפי חלוקה של משקל התינוק וגם פונקציית הגיל הרי קיימת חפיפה - כך שכסאות שןניים יכולים לשמש למספר שלבים כך שיש כן חיסכון של כסף וגם התאמה לאורך דמן ב. ישנם שני תנאים שצריכים להתקיים בו זמנית על מנת שילד יוכל לעבור לכסא בטיחות ( 9-18ק"ג) 'רגיל' 1. הילד בן שנה לפחות 2.הילד שוקל מעל 9 קילו כך שבדוגמא שאת הבאת לתינוק זה עפ"י חוק חייב עדיין לשבת בסל קל לפחות עוד שלושה חדשים ג. בעקבות הנקודות שהעלית אני יכולה להציע לך מספר כסאות בטיחות שקיימים בשילב: 1. איסיוס של בבה קונפורט - נקשר נגד כיוון הנסיעה 0-13 ק"ג ונקשר עם כיוון הנסיעה 9-18 ק"ג 2. דרייבר של סיגמא- נקשר נגד כיוון הנסיעה 0-10 ק"ג ונקשר עם כיוון הנסיעה 9-18 ק"ג 3.דרייבר SP של סיגמא- צנקשר נגד כיוון הנסיעה 0-10 ק"ג ונקשר עם כיוון הנסיעה 9-18 ק"ג לגביי מחירים תוכלי לברר בסניפים השונים מקווה שעזרתי ובהצלחה ברכישה דפנה

למעלה