סלק וחצילים קלויים עם גבינה בולגרית
שלום לכולם,
במהלך שבועות הכנתי מנה צמחונית קלה, מתאימה לכל ארוחה - בוקר, צהריים וערב - סלק וחצילים קלויים בתנור עם גבינה מלוחה.
קלפתי סלק וחתכתי אותו לקוביות, הוספתי לקוביות שמן זית בנדיבות, מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל וערבבתי.
פרסתי חציל לפרוסות, ומשחתי את הפרוסות בשמן זית, מלח ופלפל.
פיזרתי את הקוביות בתבנית, ועליהן הנחתי את הפרוסות.
קליתי בתנור בחום של 180-200 מעלות כ-40 דקות.
הוצאתי מהתנור וקצצתי את החצילים.
הקפצתי במחבת בשמן זית בצל חתוך וקוביות פלפל כתום, ולאחר מכן ערבבתי את תוכן המחבת עם תוכן התבנית בקערה.
הוספתי לתערובת קוביות גבינה בולגרית מלוחה.
כולנו ליקקנו את האצבעות.
מצ"ב תמונה.
בברכה,
אורי.
שלום לכולם,
במהלך שבועות הכנתי מנה צמחונית קלה, מתאימה לכל ארוחה - בוקר, צהריים וערב - סלק וחצילים קלויים בתנור עם גבינה מלוחה.
קלפתי סלק וחתכתי אותו לקוביות, הוספתי לקוביות שמן זית בנדיבות, מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל וערבבתי.
פרסתי חציל לפרוסות, ומשחתי את הפרוסות בשמן זית, מלח ופלפל.
פיזרתי את הקוביות בתבנית, ועליהן הנחתי את הפרוסות.
קליתי בתנור בחום של 180-200 מעלות כ-40 דקות.
הוצאתי מהתנור וקצצתי את החצילים.
הקפצתי במחבת בשמן זית בצל חתוך וקוביות פלפל כתום, ולאחר מכן ערבבתי את תוכן המחבת עם תוכן התבנית בקערה.
הוספתי לתערובת קוביות גבינה בולגרית מלוחה.
כולנו ליקקנו את האצבעות.
מצ"ב תמונה.
בברכה,
אורי.
