סלש וונוס ברבע הגמר.ופרננדז...

אלון222

New member
סלש וונוס ברבע הגמר.ופרננדז...

מוניקה הדיחה את דניאלה,ולמרות שהיא בנבחרת שלי,אני תמיד בעד מוניקה ותמיד מייחל לגראנד סלאם העשירי שלה. זה לא יקרה כי וונוס תנצח אותה ברבע. קלאריסה פררנדז מארגנטינה היא הפתעת הטורניר.מהמוקדמות אל רבע הגמר. בשנה שעברה היתה זו פטרה מנדולה מהונגריה ולפני שנתיים ברברה שוורץ האוסטרית.כולן מהמוקדמות לרבע הגמר. מארי פירס שאני לא כ"כ אוהב "בלשון המעטה" חוזרת בגדול.מביסה את פארינה של אורן. וסרינה וויליאמס נאבקת כרגע במערכה הראשונה מול עוד עולה מן המוקדמות מרוסיה,זו שהדיחה את סקיאבונה ה"שנואה!!!!!!!!!!!!!!!". מעניין.

oren987

New member
שכחת את סוארז- גם ברבע!! ../images/Emo47.gif

האמת, באמת מאוד מעניין!! 1. כי או פרננדז או סוארז, אחת מהן תגיע לחצי הגמר!!! שזה ממש מעניין!!(סוארז הדיחה את מורזמו) הלוואי וזו תהיה סוארז, כי היא בנבחרת שלי ומגיע לי גם כמה נקודות!! 2. פארינה הודחה ע"י פירס, אך לצערי זה היה צפוי! פירס היא טניסאית מאוד מאוד טובה!! (לא נורא סילביה). ולהלן המשחקים ברבע הגמר: קפריאטי או שניידר נגד דוקיץ ונוס נגד סלש (קדימה ונוס) סוארז נגד פרננדז (ההפתעות של הטורניר עד עכשיו) פירס נגד סרנה (ואני מקווה שסרנה אכן תעבור אותה). אין לי מושג מי הולכת לקחת את הסלאם השנה!! נראה שקפריאטי והאחיות ווילאמס פיבוריטיות, אבל אני לעולם לא מזלזל בפירס או סלש, או אולי זו תהיה אחת מהפתעות הטורניר שתצליח ללכת עד הסוף?????? לצערי דוקיץ לא ניראת לי כאופציה!!!

למעלה