תָּמִיר
New member
סל ירקות (מסיליקון) למרק וסיר לחץ.. (?!)
שלום לכולם, ימבה זמן שנעדרתי.
1. עברתי לאינדוקציה
2. סיר הלחץ הישן לא מתאים לאינדוקציה
3. מסתבר שיש לי עוד סיר לחץ שלהפתעתי כן מתאים אבל קוטר המפתח שלו קטן מזה של הקודם.
הנתונים הללו כדי להסביר, שסלסלת הנירוסטה שבה הייתי מניח את הסלרי, הכרישה, הבצל, הפלפל, הבטטה ועוד כל מיני ירקות למרק, כבר לא עוברת במפתח של הסיר החדש.
הסתובבתי בחנויות ומצאתי סלסילה לירקות למרק מסיליקון.
נוצרה אצלי התלבטות. מצד אחד אני די בטוח שסיליקון לא מתפרק בטמפרטורות "רגילות" אבל אני לא בטוח איך הוא מתנהג בתוך סיר לחץ לאורך זמן (הבישול).
אשמח אם למישהו יש נתונים של טמפרטורה בתור סיר לחץ מקטר ולחוץ (מצאתי ב-ynet מאמר שאומר משהו על 120 מעלות, אבל אני לא לגמרי סומך על זה)
לגבי הסיליקון. בויקיפדיה רשום עד 300+ מעלות.אני מהסס גם לבטוח בנתון הזה. האם כל סיליקון עומד בנתונים הללו?
אשמח לדיון שיעזור לי להחליט
תודה,
תָּמִיר
שלום לכולם, ימבה זמן שנעדרתי.
1. עברתי לאינדוקציה
2. סיר הלחץ הישן לא מתאים לאינדוקציה
3. מסתבר שיש לי עוד סיר לחץ שלהפתעתי כן מתאים אבל קוטר המפתח שלו קטן מזה של הקודם.
הנתונים הללו כדי להסביר, שסלסלת הנירוסטה שבה הייתי מניח את הסלרי, הכרישה, הבצל, הפלפל, הבטטה ועוד כל מיני ירקות למרק, כבר לא עוברת במפתח של הסיר החדש.
הסתובבתי בחנויות ומצאתי סלסילה לירקות למרק מסיליקון.
נוצרה אצלי התלבטות. מצד אחד אני די בטוח שסיליקון לא מתפרק בטמפרטורות "רגילות" אבל אני לא בטוח איך הוא מתנהג בתוך סיר לחץ לאורך זמן (הבישול).
אשמח אם למישהו יש נתונים של טמפרטורה בתור סיר לחץ מקטר ולחוץ (מצאתי ב-ynet מאמר שאומר משהו על 120 מעלות, אבל אני לא לגמרי סומך על זה)
לגבי הסיליקון. בויקיפדיה רשום עד 300+ מעלות.אני מהסס גם לבטוח בנתון הזה. האם כל סיליקון עומד בנתונים הללו?
אשמח לדיון שיעזור לי להחליט
תודה,
תָּמִיר

