סל קל של אינגליזינה

דנצוק

New member
סל קל של אינגליזינה

יש לנו את הסל קל של אינגליזינה (אני לא ממש מרוצה ממנו) שאלתי היא עד איזה גובה/אורך יכול התינוק לשבת בו?? שילב מפרסמים שעד 13 ק"ג, אבל איזה אורך??

whooti

New member
לנו גם יש אותו

דווקא אנחנו מרוצים ממנו, יש לנו גם את העגלה ( ועשינו דוקטורט על עגלות לפני שקנינו) אייל כבר בן שמונה וחצי חודשים שוקל 10 וחצי ובאורך 73 ס"מ, והוא עדיין בסל קל (עכשיו אנחנו רוצים להעביר אותו) לגבי השאלה שלך-דווקא הסל קל של אינגלזינה הוא מאוד ארוך לעומת האחרים.

דנצוק

New member
נראה לי שהוא פשוט פחות בטיחותי...

הוא די מתנדנד עם קשירת החגורות והחגורה שמעל לרגליים ממש לא נוחה!! אנחנו לא מוציאים את הסל קל מהרכב ואז אני צריכה להשחיל את התינוקי שלי בכל פעם שאני מכניסה אותו לרכב... אני גם לא מוציאה כי להרכיב אותו בחזרה עם תינוק בפנים זה לא פשוט... גם לא מצאתי (בדיעבד) שום מבחני ריסוק שהוא עבר. קנינו אותו כי נורא רציתי את העגלה של אינגליזינה שגם עליה יש לי מה לומר...

whooti

New member
במקום להשתמש ברצועה מלמעלה

אנחנו מחברים את רצועת המותן בחריצים שמתחת לכסא, כך הרצועה לא נמצאת בגליים של הבייבי ואין צורך בהשחלות. אחרי שאת מחברת את רצועת המותן ואלכסונית- תמתחי קצת את החגורה. אצלנו זה מחזיק מצויין ואנחנו גם כל פעם מפרקים ומתקינים- כנראה אצלך החגורה לא מתוחה דיה. מה קרה עם העגלה???

למעלה