סל קל של קוסקו

ronnn98

New member
סל קל של קוסקו

היי, יש לנו בן חצי שנה, עדיין עם סל קל ..מתי מחליפים? מעבר לזה אשתי חוזרת לעבודה והתכנון שאני אביא אותו לגן והיא תחזור..אז אני צריך להשאיר את הסל קל בגן כדי שהיא תקח , אבל היא לא תדע לעגן את התחתית של הסלקל (אני בקושי זוכר, התחתית מעוגנת ברכב מאז הוא נולד)..האם יש אפשרות לעגן ללא התחתית הנפרדת? טו שמא חייבים לקנות עוד תחתית נפרדת ולעגן ברכב של אשתי?

חנול

New member
סל קל...

גם אנחנו מתים כבר לגמור עם הסל קל (9.5 חודשים) אבל מחכים בסבלנות בגלל שאפילו בשילב הזהירו אותנו חמורות ונחרצות, לא להעיז לעבור לכסא עם כיוון הניסעה (כמו זה שקנינו) עד גיל שנה. ישנם כיסאות שניתן להרכיב נגד כיוון הנסיעה (מוציא לדעתי את כל הפאנץ' ליין) ואז אתם יכולים כבר להעביר..אבל אם אתם בשתי מכוניות תצטרכו 2 כיסאות...אנחנו בינתים שורדים עם הסלקל ומחכים בקוצר רוח לכסא...

רווי1

New member
סלקל

שני תנאים צריכים להתקיים כדי להפוך את כיוון הישיבה - האחר מעל גיל שנה, השני - משקל מעל 9 או 10 ק"ג (לא זוכרת בדיוק - תבדוק באתר "בטרם"). אם לא מתקיימים שני התנאים קיימת סכנה בהושבה עם כיוון התנועה מאחר והיציבות של הילד לא מבוססת דיה ועלול להגרם לו נזק חמור בהרבה מזה שהיה נגרם בישיבהב הפוכה במקרה של תאונה. לגבי עניין שני הרכבים - אפשר להשאיר את הבסיס ברכב של אשתך באופן קבוע ושהיא רק "תקליק" את הסלקל פנימה (יש לנו סלקל של קוסקו ואם זה אותו דגם - אז אפשרי בהחלט). ברכב השני - אפשר לקשור את הכסא עם חגורת בטיחות - תסתכל בצד של הכסא - מופיעה שם מדבקה עם תמונות איך ניתן לעשות זאת ללא הבסיס.

למעלה