סל-קל

nomibeng

New member
סל-קל

כשתינוק שלי גבה ניסיתי להעביר את רצועות הסל קל העליונות למצב גבוה יותר (ישנם 2 מצבים). באתי לחנות איפה שרכשתי אותו ובעל החנות פרם את הרצועות צדדיות על מנת להעביר את הרצועות העליונות. הוא אמר לי לתפור אותס בבית ולשאלה שלי האם זה לא פוגע בבטיחות הסל קל טען שאין סיכוי. אני בספק רב האם ניתן להמשיך להשתמש בוץ מדובר בסל-קל EVENFLOR. מה לעשות?

סל קל

שלום רב, קיימים לרוב לפחות שני מצבים של רצועות בסל-קל למטרה אותה ציינת. כאשר התינוק גובה יש להעביר את הרצועות למצב העליון ע"מ להאריך את הרצועות. סל קלים של החברה אשר נמצא ברשותך ברשת ילב לא מוכרים ועל כך לא התיחחס ספציפי לסל-קל הנ"ל אלה באופן בטיחותי מדברייך. להעביר את מצב הרצועות צריך להיות פעולה פשוטה ביותר לרוב השחלה של הרצועות ממצב 1 למצב 2 . הנושא של פרימת הרצועות נשמע לי מאוד לא בטיחותי ובטח לא לשלוח אותך התיתה ולבקש מך לחזק אותם חזרה לבד. מטרת הרצועות זהה לרצועות הבטיחות האלכסוניות הנמצאות ברכב ברגיל, בזמן בלימה חזקה או תאונה הרצועות נותנות יציבות ותמיכה לילד לא להזרק מהסל-קל. אם הרצועות לא מחוזקות עפ"י הדרישות יתכן והכסא לא יתן מענה בשעת חרום. הצעתי ליצור קשר עם היבואן ולהסביר לו את המקרה ע"מ לקבל חוות דעת מקצועית ונכונה. שנה טובה ובטוחה מוטי גרמיזה

למעלה