שלום לך אנה
מוכר מוכר עד דמעות הסיפור של קניות ללא מחשבה בכלל.הנסיון לפצות את עצמנו (כאמהות ) בקניות של כל דבר שרשום אליו "ללא גלוטן". המלצתי הכללית היא לקנות בקטן,לתת לילדה לטעום ואז להחליט אם קונים כמות גדולה יותר. המועדפים שלנו: קורנפלקס-של נטורל קייקס עם דבש,קוקוס ובוטנים למיטב זכרוני.מצופי השוקולד "נשטפים" בתוך החלב ולא מוצלח אצלנו. בהתחלה אכלה המון TRIX (רק כדורים,הפירות מכיל גלוטן) ,עם הזמן עבר לה. פסטה - המסולסלת באריזה ירוקה (תוצרת רומניה,אני לא בית כדי לבדוק ולא זוכרת את השם,אולי D'ORO).אותה פסטה יש בצורת שבלול שגם הולך טוב. יש פסטה ארוכה מקינואה (די יקרה אבל הטעם אמיתי של ממש) וגם אורז/תירס(תוצרת איטליה). יש פסטות של תומר שאצלנו לא מצליח להן,דביקיות מדי. טחיפים - קניתי המון ובפועל אין משהו שממש הולך.היו ופלים של עלית בפסח וןפלים של כרמית (באריזה אישית) - בהתחלה הכל נאכל ובהרבה אבל עכשיו לא נוגעים בכלום. מאפים - עוגת שוקולד של בן עמי ושל בישולה - להיט. קרואסונים של נטורל קייקס וגם בורקס גבינה. גלידות -פלדמן ושטראוס -את כולם יש לבדוק במידה לאלרגנים. ארטיקים - פלדמן ושטראוס -שוב דורש בדיקה של הכיתוב על האריזה לחם - נטורל קייקס(וגם פיתות) ובראל (אני נותנת לה פחות כי יש בו סויה).הכנתי כמה פעמים לבד לחם של אמא טאי טאי -מוצלח מאוד. לחמניות - הכנתי לחמניות גבינה(פרסמתי כמה פעמים את המתכון).יש את הלחמניות חלה של תאנה וגם תמי הכינה לי כמה פעמים לפי בקשה מיוחדת. ממתקים - סוכריות על מקל של כרמית,סוכריות טופי,לקקנים של כרמית/שמחה זה אמחנו,סוכריות גומי של TATOO. חטיפים - אפרופו,דובונים,ארנבונים,במבה כמובן,בייגלה נ"ג של אסם.ביצי שוקולד של דורה,סופרמן.... אני לא יודעת מה הילדה שלך אוהבת לאכול לכן קצת קשה להמליץ.הצליאקית שלי לא אוהבת עוגות גבינה אבל יש מתכון מעולה של נטע ועוד חברות הפורום,יש מתכונים של פוקצ'ות ,פיצות...אצלנו פשוט היא לא אוהבת. יש את הבלוג של תמי - יש בו מתכונים וסרטוני הדרכה ,תיעזרי בו. מתי