סל שבועי

wolfeyes30

New member
סל שבועי

אז מאז שאני עובד מהבית אני צורך הרבה יותר ירקות ופירות טריים.
אני שוקל להתחיל להזמין סל שבועי (הירקנים פה באיזור יקרנים)
יש המלצות לסלים אורגניים או לא אורגניים?

ממליצה בחום רב

על חוביזה
http://chubeza.com/
אנחנו איתם כבר שלוש שנים ולצערי אנחנו מפסיקים כי אנחנו עוברים לגור הרחק הרחק מאזור החלוקה שלהם

אגב בדיעבד אני רואה שכתבת על המחירים

אם אתה לא מתעקש על אורגני, שבשוק (יש לידך שוק?) יהיה יותר זול גם מחביזה. אם כי לחביזה יש יתרונות אחרים משלה.

הסל של חובזה

מגוון
מתאים למי שמאמין שראוי לאכול לפי העונה
מתאים למי שרוצה אורגני- בסטנדרטים ישראלים כמובן
מתאים למי שמוכן להתנסות בשימוש בירקות גם שאינו מכיר

אצלנו במשלוח השבועי של ארגז גדול ותוספות היתה הזמנה קבועה לעגבניות כי יש כאן אחת שבלי עגבניות זה כאילו אין אוכל בבית...מלפפונים תמיד כפול וגזר כשיש גם כפול. אצלנו הרבה אנשים ואוכלים הרבה ירקות למרבה המזל.

הזמנתם סל שבועי? גדול? והאם גם פירות?

אנחנו עוברים לת"א ושוקלים לחדש עמם (ברחובות גרנו לא רחוק מהשוק, הפעם זה יהיה יותר בעייתי).
את משלימה מדי פעם אצל הירקן?

בהתחלה קנינו גם פרות

אחר כך הפסקנו עם זה
יקר ולא שווה
אבל הירקות- תענוג של ממש. ארגז שבועי גדול +תוספות על בסיס קבוע לפי מי שאנחנו. בנוסף גם רשמו ליד שמנו שאנחנו לא רוצים פלפלים ירוקים למשל. אפחד כאן לא אוכל אותם וכמה פלפלים אני יכולה לקלות ולהכניס לתחמיץ...
אני משלימה בעיקר מה שלא מספיק לנו, בכל זאת אנחנו בממוצע ששה, לעיתים יותר לעיתים פחות. אז אני יכולה למצוא עצמי שנגמרו תפוחי האדמה, או הירקות לסלט ישראלי. זה לא קורה הרבה. פרות אני קונה אצל הירקן השכונתי פעם ביומיים שלושה. לא אוהבת לשמור במקרר. מעדיפה לקנות פחות בכל פעם ויותר פעמים. לא יודעת מה יקרה כשנעבור והירקן כבר לא יהיה במרחק הליכה רגלית מהבית

ממליצה בחום על הסל השבועי של טבע הבשור

טרי, מגוון, שירות מעולה וגם תרומה לדרום!

למעלה