סל תקשורת

miss1s

New member
סל תקשורת

קיבלתי אישור על סל תקשורת, הבעיה היא שלמעט 288 ש"ח לחודש לא ברור לי כמה מגיע לי רטרואקטיבית וגם הפקידו לי בחשבון סכום שאין לי מושג אם זה כל הסכום או חלקו, עם מי אני מבררת את הפרטים?

0ne Man

New member
שלום MISS1

וברוך בואך לפורום!
מגיע לך סל תקשורת רטרואקטיבית מיום 15.8.02 סכום של 288 שקל לחודש. עד 28.2.04 הצטברו לך 18.5 חודשים,כלומר סה"כ הצטבר לזכותך סכום של 5,328 שקל עד 28.2.04.(בהנחה שעבדת במשך כל הזמן הזה) (החישוב הוא 288 שקל כפול 18.5 חודשים). בדרך כלל לא משלמים את ההפרשים האלה בבת אחת, אלא ב 2-3 תשלומים, מכיוון שבמשרד הרווחה לא יכולים לשלם סכומים גדולים בבת אחת. מקווה שעזרתי לך

צלף

New member
הסבר על רגל אחת

את זכאית לכל הסכום של קצבאות תיקשורת רטרואקטיבית מ- 15/08/2002 או 01/08/2002 (אני לא זוכר בדיוק) שזה 288*18 חודשים הם משהו כמו 5200 ש"ח (תוציאי את מחשבון כיס כדי לחשב בדיוק...) יכול להיות שישלמו את הסכום רטקרואקטיבי בכמה תשלומים, הבנתי שיש להם מגבלה במיחשוב שלא מאפשרת להם לשלם באופן חד פעמי סכומים למעלה 2000 ש"ח הסתכל בקישורים סעיף סל תקשורת לאינפורמציה נוספת, ואת יכולה לפנות לעובדת סוציאלית בשירות הרווחה לבירור השאלות...

miss1s

New member
עוד שאלה קטנטנה...

קודם כל תודה על "ברכת הדרך", במשך כל התקופה שציינתם למדתי במסגרת תוכנית השיקום של ביטוח לאומי , עדיין צריך לשלם רטרואקטיבית?

צלף

New member
כן כיוון שזה קצבה נפרדת מקצבאות

הביטוח הלאומי אבל היות ולא עבדת בתקופ הזאת, תהיהי זכאי לפי 260 ש"ח לחודש...

למעלה