סל תרבות

פיסקוש

New member
סל תרבות

שלום לכולם הרבה זמן לא ביקרתי כאן... רציתי לשאול לגבי הקריטורינים ל"סל תרבות". מישהו יודע? יכול יותר לפרט מעבר למידע היבש? תודה...

סל תרבות לא עובד עם תיאטרוני-בובות!

סל תרבות, צריך לפקסס שלושה תאריכים של הצגות ולקוות שמישהו יבוא לראות. רוב הזמן גם התאריכים הללו לא מצליחים לגרום להם להגיע, אפשר להמשיך ולא להתייאש ואפילו לארגן בחינם הצגות בגנים לתאריכים שמתאים לסל תרבות. יש סל תרבות ארצי (מה זה?) ויש לכל מועצה... ( בד"כ הם מתעסקים בזה בתחילת מאי) מנסיון חבל על הזמן והטירחה! הם מעדיפים הצגות שחקן(עבודה לבוגרי בי"ס למישחק שלא התקבלו להבימה...) וגם ככה מניסיון אין סיכוי לתיאטרון בובות, כמו תמיד במידינתו לא נורא אם יש המון פרוטקציה וחארות שימשכו בחוטים...(רצוי מלמעלה.:)) תודה לאל, גם בלי סל תרבות,אמנות לעם והמתנסים יש מספיק עבודה. גם ככה המחירים שלהם על הפנים... שיחפשו את החברים שלהם, אומנות עלק. אמיר-תיאטרון הפלאים רק על עצמי לספר ידעתי (רחל המשוררת)

פיסקוש

New member
מה לגבי הצגות שחקן עם בובות....?

תודה אמיר, אז הבנתי שלהצגות שחקן הם כן מגיעים... ואת הקריטריונים שלהם מישהו יודע אולי? חוץ מזה שהמופע יהיה תרבותי ואיכותי וכו' (שזה גם ככה מעורפל) דרישות לגבי תפאורה וכו'... שמחה שאפשר להסתדר גם בלי זה. וגם כאן עוד טיפים, לכל מי שמוכן לנדב, למי כדי לפנות... תודה לכל המייעצים...

לא מדוייק. רק השבוע סל תרבות אישרו

את ההצגה של שרונה שפירא "אני רוצה יום הולדת". יש עוד הרבה הצגות שמאושרות. אין אפליה בין הצגות עם בובות לבין הצגות עם שחקנים. אם יש אפליה - חפשו אותה אצל הקניינים.

לי יש תיאטרון בובות

אני לא רוצה לגלוש לויכוח שאני מבין את תוצאותיו... תנסי מה יש להפסיד, את מוזמנת להציע עצמך גם ל"תיאטרון הקרון" הם הכי פחחחחחחחחחחחחחחחח... וגם למרכז לתיאטרון בובות etc/// בסופו של יום אני רוצה שהילדים שהגיעו וראו את ההצגות שלי יהנו. כולם רוצים כסף פירסום וכבוד ורובם גם הכי פחות שאפשר לעבוד... גלשתי. אשמח לא לקבל תגובות!

ראשית , ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif .......

קבלי קישור כל הפרטים על סל תרבות ן 1- מתיי להזמין? ביולי אוגוסט הם לא עובדים. 2- קראי את שאלון ההרשמה ושם תראי מה הם מבקשים. 3-לאחר הצפייה הם לא אומרים כלום באותו יום ,אך במכתב תיראי עם עברת או מה טעון שיפור. ו...תזמיני שוב. לא להתייאש!!! 4- הכי טוב לתאם עם מתנס או אחראית על הגנים כמה תאריכים רלוונטים כדי שארבעה גנים יגיעו אלייך להצגה. לאחר שתקבלי במייל את תאריך ההגעה של נציגי סל תרבות תוכלי לידע את האחראית על הגנים על התאריך הסופי. אני מקווה שאת עשית מספיק חזרות וכל המעברים ברורים. אשמח לענות לך על עוד שאלות בהצלחה דבוש

פיסקוש

New member
תודה דבי ../images/Emo13.gif

קראתי את השאלון. הבנתי פחות או יותר...רציתי ללדעת אם יש טיפים מעבר למה שרשום... לא כל כך הבנתי את העניין של 4 גנים שיגיעו...(ההצגה מיועדת לגן אחד)....

הטיפ החשוב הוא: להיות בטוחה בהצגה ולדעת

היטב את המעברים בהצגה. את המוסיקה איפה הקלטת? באולפן? האם השירים מקוריים? בסל תרבות לא מזמינים הצגה לגן אחד? זה מאוד יקר, לכן מזמינים כמה גנים לצפות בהצגתך. הבובות צריכות להיות גדולות מספיק .....את לא מצפה מהקהל להגיע עם משקפת .
בהצגות ילדים אני מאוד אוהבת הפתעות ...לשבת ולומר ::::::: וואווווווו. הבלתי צפוי בעיניי זה מאוד מרתק. לדוגמא צב זוחל [בובה] ואת מחופשת לצב יוצאת מהצד השני ....... תפאורה מלאת הפתעות ,ספר שטומן בתוכו ניסים ונפלאות....... בהצלחה דבוש

טיפ חשוב!!!

בקשר לשירים. אם השירים לא מקוריים, את צריכה לעשות איתם משהו מיוחד, אם זה בתנועה אם זה במשחק שצריך להיות מדויק ומובן אחרת הילדים פשוט מאבדים סבלנות. (מניסיון), הם מאבדים עניין בהצגה, לא מקשיבים וזה יוצר בלגן גדול. ככה שאני ממליץ שאם יש שירים בהצגה מה שלא חייב להיות, את צריכה לעשות אותם מקוריים ולפי טעמי לא מוקלטים ולשיר ב-LIVE כי הילדים מזהים ישר משהו לא אמיתי, שיהיה לידך מישהו שיכול לנגן בגיטריה או אורגנית ושיהיה מעניין. מקווה שעזרתי לך ובהצלחה....

למעלה