סם בג'רמיה, הייתכן?!

סם בג'רמיה, הייתכן?! ../images/Emo12.gif

חחח, ראיתי אתמול ג'רמיה, והיה שם אחד שממש הזכיר לי את סם, כלומר, את שון אסטין. שאלתי היום בפורום ג'רמיה אם זה באמת היה הוא, ואמרו לי שכן!! איזה מאגניב!! והוא כל כך חמוד שם!!!
ואם אתם גם רוצים לראות אותו שם, לפי הפרק שהיה זה נראה שיש סיכוי שיהיה אותו לפחות בכמה פרקים הבאים, אז יאללה, תראו כל יום שבת!!!

NarihS

New member
שלום לאנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה כולם??? איזה מגניב פורום על שר הטבעות ישר שראיתי את זה באתי לפה!!!! וואי איך אני מתה על הסרטים האלה סרטים מדהימים!!!!! למי שרוצה יש את שר הטבעות הראשון בסינמה אוסקר ביום שבת בשעה 21!!!! טוב מחר אני הולכת לגדנה עד יום חמישי אז אני לא אהיה פה אבל רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני אצא לטיול!, אז ביי לבנתיים ונתראה!!!

זאת סידרה

שמשדרים בערוץ שלוש, עם... איך קוראיםםם לוווווווווו
נו... זה מבוורלי הילס!!!!!!!!!
לוק פרי!!
(חחחח אני חושבת תוך כדי כתיבהההההה
)

שני דברים:

יש פורום ג'רמיה????? וואו!!!!!!!!!!!!! סאם משחק שם??????? וואו!!!!!!! מה הוא עושה שם?? הוא צריך לשחק רק בסרטים קסומים ומופלאים כמו שר הטבעות!!!! סרטי פנטזיה מדהימים כמוהו!! כמו הארי פוטר (למרות שזה לא לרמה שלו) ובמיוחד ההוביט!!!

ChipiM

New member
קצת מידע...

סאם משחק בג'רמיה את "מר סמית" (אין לו שם פרטי, רק שם משפחה)- והוא כמו אדם שאלוהים מדבר אליו ובא להעביר לקרדיי כל מיני מסרים שכאלו... הוא יהיה קבוע כנראה בעונה הזו כי הוא מופיע בפתיח!!

הוא מופיע בפתיח!? ../images/Emo12.gif

יוו, מאגניב!!
פשוט לא ראיתי את הפתיח כי הגעתי רק באמצע.. (התקלחתי) אז לא שמתי לב...
עכשיו אני תמיד יסתכל בפתיח!!
חח

Pink Princess

New member
אמממ אכן כן....

זה שון אסטין. אני זוכרת שסיפרו שלי שהוא היה שם.

למעלה