סם

סם ../images/Emo63.gif../images/Emo26.gif../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

סם אם אדם בלע "סם המוות"-רעל-יש לקחת צואת תרנגול - לשרוף אותה עד לעפר -ולתת לו לשתות עם יין לבן-"ויועיל בעזרת השם" או- עליו לשתות את השתן שלו-במקרה שנותן להתמהמה [כלומר אם הרעל עדיין לא משפיע -או זה רעל חלש] יש לקחת זרע קנבוס [חשיש] לבשל אותו בחלב עז "היטב מאוד"-הרבה זמן-עד שתישאר מחצית הכמות של החלב-ולתת לנפגע שישתה בעוד החלב חם- "ומפליא לעשות". זה היה נושא מספר 2 ועכשיו להגיב

SINFULLY SEXY

New member
ואני לתומי חשבתי...../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שמספיק להוציא עצמות,לשרוף ולתת כתרופה-אבל אתם מזה צודקים
האפר מהעצמות השרופות והטחונות בטח מצמיא וחבל שהוא יסבול סתם-גם לנידון למוות מגיעה ארוחה אחרונה-ראיתם את הסרט -איש מת מהלך-עם סוזאן סרנדון
אז גם אנחנו נפגין אחלה חמלה ואנושיות כלפי ה"מעליל"-סליחה שכחתי לא ככה כותבים-כותבים "עליל" על אדם חולה-סליחה טעיתי-מה לעשות
אנחנו נעזוב את הזרע קנבוס למה זה לא חוקי כיום-וגם יין וחלב עז חבל לבזבז [אחלה חרוזים
]-השתן שלו זה הכי הולם והכי זול- וגם יש לי הרגשה שמימנו זה לא יהיה בעייה להפיק את הנוזל לתרופה. מתה עליכם

סויה 1

New member
"סם" אם אדם בלע רעל.

זה דבר מופלא....ג'וינט כאנטי-דוט לרעל.ניסית להתאבד...שתית רעל...התחרטת, גלגל לעצמך איזה ג'וינט קטן,ואתה בריא כמו אריה. חברה אין לי כזה נסיון גדול עם ג'וינטים למי שיש...בבקשה יתרום מנסיונו ויספר. בכל אופן תמיד עדיף לקחת ...... מאשר לשתות שתן לא?

למעלה