סמאקדאון

DDN

New member
אביעד,

בקשה - כשאתה כותב ספוילר, תכתוב ספוילר של מה. למשל כאן, ספוילר סמקדאון. אוקיי? תודה.

אני רואה ש......

לוקחים עכשיו את ביג שואו ברצינות אההה. אני דווקא מרוצה מהביג שואו החדש. טוב נו בסמקדאון הזה אנחנו כבר רואים את הבגידה של פול היימן בברוק לסנר בסורבייבר סיריוס לטובתו של ביג שואו אבל עדיין לא ידוע עם הבגידה הזאת בסורבייבר סיריוס תוביל את ביג שואו לאליפות העולם.

אילן די

New member
סמאקדאון

סמאקדאון – "You can´t beat the big show" ורייזון וויירלס ארינה, מנצ´סטר, ניו-המפשייר ציון תכנית : 4 "אתה לא מסוגל לנצח את הביג שואו, ברוק" מהדהדים דבריו של פול היימן על רקע ההשפלה שעבר ברוק בשבוע שעבר כשהביג שואו הטיח אותו בצ´וקסלאם על שולחן השדרים. "אתה לא מסוגל..." התכנית מתחילה בקרב בין הזוג במציאות בילי קידמן וטורי נגד ג´יימי נובל ונידיה. קידמן מבצע את השוטינג סטאר פרס על נובל ומשכיב אותו ל-3. ביג שואו שולח באמצעות אחד העובדים מאחורי הקלעים, הודעה ללסנר שאומרת שהביג שואו פה. המראיין מס´ אחד – פונאקי, מראיין את ג´ון סינה שמתראיין בסגנון ראפ (!). מוצלח מאד, זה הופך להיות עוד יותר מוצלח כשיריבו להערב – ריקישי, מגיע ועונה לו בראפ משלו. סטפני צופה בנשיקה המפורסמת. אל החדר נכנסים בני משפחת גאררו שמצחקקים להם. הם מעוניינים להיות ה- #1 קונטנדר על תואר הזוגות. סטף מזכירה להם שהם הפסידו את הקונטנדרשיפ לאדג´ וריי מסטיריו. סטף גם מזכירה שתהיה לה הכרזה גדולה ב- Super Tuesday. תכנית מיוחדת שתהיה ביום שלישי ב- UPN. היא גם קובעת לאדי קרב הערב... נגד ברוק לסנר. ריקישי מנצח את ג´ון סי. הוא מבצע עליו צ´וקסלאם ומקנח בקפיצת בונזאי... מאט הארדי לוקח את שאנון מור תחת חסותו ומנסה ללמד אותו איך להיות מתאבק מצליח...למרות ששאנון לא כל כך מעוניין לשמוע מה יש לו לומר. מאט בא לפול היימן בהצעה. הרי מאט ניצח את האנדרטייקר פעמיים והוא למעשה זה שריכך את טייקר והכין אותו עבור ברוק לסנר בקרב הל אין דה סל... כך לפחות מאט הארדי סבור... לכן הוא מוכן לעשות אותו דבר עם הביג שואו. הוא ידרוש מסטפני קרב נגד הביג שואו הערב והוא יכסח לביג שואו את הצורה כך שלסנר ינצח אותו בקלות בסורבייבר סירייס. פול כמעט צוחק למאט בפנים, אבל הוא כובש את יצרו ואומר לו שזה רעיון מצויין... ברוק לא כל כך צוחק, הוא רוצה להילחם בביג שואו עוד הערב, ופול בקושי מצליח לרסן אותו. אל ווילסון (אבא של טורי) מזמין את דון מארי לזירה, כורע על ברכו ומציע לה נישואין. טורי משתהה לענות וווילסון אומר שהוא יהרוג את עצמו אם דון תסרב. דון מסכימה. טורי בוכה ועוזבת את האולם. ביג שואו נגד מאט הארדי. ברוק לסנר ופול היימן צופים בקרב בטלוויזיה. שואו כמובן קורע את מאט, מסיים בצ´וקסלאם ו-3. הוא לוקח את המיקרופון ואומר "אני הייתי הדבר הגדול הבא, הרבה לפני לסנר ובסורבייבר סירייס אני אהיה האלוף." לסנר שובר את הטלוויזיה ופול מרסן אותו שוב. קרב על אליפות הזוגות של סמאקדאון. זהו קרב הטוב מ-3 (3 falls) בין האלופים – קורט אנגל וכריס בנואה לבין ה- #1 קונטנדרס – אדג´ וריי מסטיריו : הנקודה הראשונה נזקפת לזכותם של הטוענים לתואר כשריי מסטיריו משכיב את בנואה ל-3. האלופים מצליחים להשוות כשבנואה משתמש בחגורה כדי להכות את אדג´, ואנגל מבצע עליו אנקל לוק. אדג´ נכנע. 1:1. הקרב ממשיך ומסטיריו משכיב את קורט אנגל שטוען שהוא אחז בחבלים לפני הספירה ל-3 (מה שנכון). השופט משנה את החלטתו ומקבל את גירסתו של אנגל והקרב מתחדש. אדג´ מכסה את אנגל לספירה אבל בנואה ממהר לעלות על החבלים ולקפוץ בנגיחת ראש על אדג´. אדג´ זז והנגיחה פוגעת באנגל. אדג´ ממהר לכסות את אנגל (ריי מטפל בבנואה בינתיים) ומשכיב אותו ל-3. יש לנו אלופי זוגות חדשים – אדג´ וריי מיסטיריו ג´וניור ! פול וברוק מתעמתים. פול רותח על ברוק שהוא לא מצליח לעצור את עצמו והוא מתפרץ בלי לחשוב. הוא טוען שכל מה שברוק השיג זה בזכותו וכדי להוכיח את זה, הוא לא יבוא עם ברוק לקרב נגד אדי גאררו כדי שברוק יראה מה זה להיות לבד בזירה. פרומו של סקוט סטיינר. אדי, מלווה באחיינו צ´אביטו (ככה אדי קורא לצ´אבו), נגד ברוק, שמגיע לבדו לזירה. ברוק פשוט קורע את אדי וגם מתגרה בו בקריאות Common esse, ו- Common homes, קריאות אופייניות לאדי בספרדית. כל פעם שצ´אבו מנסה לעזור לדודו, הוא חוטף. ברוק שולט ברוב הקרב ולבסוף מבצע אף 5 ומשכיב את אדי ל-3. הוא יורד מהזירה ועוזב, אך בפתח האולם תוקף אותו הביג שואו מאחור. הוא מבצע עליו צ´וק סלאם ומעיף אותו מהרמפה כמו את טייקר. לא ברור מה מצבו של ברוק אבל המון אנשים מגיעים לבדוק אותו וגם פול היימן.

ניחוש פרוע

בסרבייבר סרייס ברוק המסכן והפצוע מנצח את ביג שוא הרשע, ומשאיר בזירה את המנג´ר שלו פול אחרי שביצע עליו 5F וכך הופכים אותו לגיבור הגדול ולבחור הטוב ד"א כבר חודשים לא ראיתי WWE כך שכל מה שאני יודע זה מהפורם הזה

Crossface

New member
לא נראה לי ש..

שואו לוקח את האליפות, רק לחשוב על זה עושה לי בחילה (תודה דדן מן
)

אני חושב ש.....

הפיוד בין ביג שואו ללסנר ימשיך עוד חודש ואז אולי ביג שואו ינצח את לסנר ב PPV שבא אחרי סובייבר סיריוס.

lwc4life

New member
פרומו לסטיינר מ-Raw?! אל ווילסון?!

מאוד הגיוני לעשות פרומו למתאבק של Raw. טוב, נגיד שזה הגיוני כי עכשיו סטאפני ובישוף חברים, אבל בקשר לדבר השני יש רק משהו אחד להגיד... די כבר! די כבר עם השטויות האלה!!! מי שם $%#$%#$ על "אל ווילסון"? מה הכותבים האלה לוקחים? מה וינס שם להם באוכל? האם כמו שפעם הוא חילק דברים למתאבקים, היום הוא מחלק לכותבים? מה נסגר?! האם זה יקח פחות משנה עד שאל ווילסון יהיה אלוף העולם? והאם דיוויד ארקייד יהיה ה-#1 קונטנדר? האם מסעודה משדירות כבר הייתה קונה את הדברים האלה?

Crossface

New member
WELL

אנחנו עדיין לא ממש יודעים איפה סטיינר יהיה, כמה אפשר להאמין למה שאומרים? חוץ מזה, לפני שקיין חזר היה לו פורומו בסמקדאון

Beyond Dreaming

New member
אני מאמין שסטיינר יהיה ברוו

אבל אם הוא יהיה בסמאקדאון כמו שאמרתי כבר זה רק להיות שם לזמן מה ואז ל"ערוק" לרוו ויתגלה שהוא היה מרגל או משו כזה של בישוף כנגד סמאקדאון, בלה לגבי סמאקדאון נחמד, לדעתי טוב שמסטריו ואדג´ אלופי הזוגות, אני מקווה שימשך הסיפור בין בנואה לאנגל, ולגבי ביג שואו ולסנר, לסנר בטוח הולך להיות פייס בסובייבור סירס בבגידה של היימן אבל עדיין לסנר ינצח וישאר האלוף, ביג שואו לדעתי משתפר הרבה זמן לא היה לו פיוד רציני וגם פיוד שמצריך דיבור וכול מיני אנגלים אז כך שלדעתי הוא משתפר רק צריך לרדת במשקל ! לעזאזל! זהו.

תקוותי הגדולה ביותר

קרב שלוש קבוצות בסרבייבר סירייס על אליפות הזוגות - קרב סולם בין אדג´ ומיסטריו, אנגל בנואה והגוררוז - יכול להיות קרב השנה.

Crossface

New member
אילן......

אתה עושה לי צמרמורת אסור אפילו לחשוב על זה מה מבינים בWWE?

אילן די

New member
כשאני חושב על זה

דווקא מאד יתכן שיקרה מה שאמר Beyond dreaming שסקוט סטיינר יגיע קודם לסמאקדאון ולו רק בגלל העובדה שצריכים שם יריב נוסף לברוק לסנר אחרי הביג שואו. מי כבר יוכל לעשות נגדו פיוד ? דיבון דאדלי ?

RVM420

New member
דעה

לא חושב שהיימן ייבגוד בברוק... דווקא ברוק די צריך אותו הרי בוא נחשוב למה ברוק קיבל את היימן: סיבה פשוטה מאוד ללזנר איך יכולת מיקרופון כל כך גבוהה שימו לב שה WWE כמעט של נותנים לו קטעים בהם הוא ממש ממש צריך לדבר ועד שכבר כן אז זה 3-4 מילים או משפטים קצרצרים. במילים אחרות אני לא רואה את היימן עוזב את ברוק כי ברוק צריך אותו היכולות מיקרופון שלו גרועה! לגבי פיג שואו הוא לא ייקח ב סורייבר ולפי דעתי אחרי סורבייבר הוא ימשיך תפיוד עם לזנר. כולי תקווה שדווקא ריי מיסטריו יהיה מי שיצליח לנצח את ברוק או אולי אפילו אדג´.

היכולת מיקרופון....

של ברוק לסנר גרועה בגלל שפול היימן בסביבה והוא מדבר במקומו, כשהיימן לא יהיה בסביבה אז אנחנו נראה את היכולת מיקרופון של ברוק לסנר בנתיים אין בכלל מה להגיד עם היכולת מיקרופון של ברוק טובה או גרועה.

למעלה