סמדי - זו שוב אני מהספרים...

aliner

New member
סמדי - זו שוב אני מהספרים...

מה דעתך שנעלה קובץ עם ספרים מומלצים שיתעדכן על פי נסיוננו איתם? נוכל אפילו לדרג אותם לפי איכותם. יש מצב?

smady a

New member
איזה רעיון גדול.בטח בשמחה.אם את

יכולה תעלי רשימה מסודרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת של ספרים שאת מכירה ואולי כמה מילים על ספר שווה לא שווה ...ליבוד במים ליבוד במחט...ועוד. תודה

aliner

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif בנות פורום יקרות

החלטתי לרכז את עניין הספרים המומלצים (והלא מומלצים) בנושא ליבוד, רקמה ושאר אומניות הטכסטיל שאנו כה אוהבות. המטרות הן מצד אחד למנוע עוגמת נפש (כמו שקרה לי שקניתי והתבאסתי) וגם להתעדכן בטכניקות ועיצובים נוספים בעולם. ההמלצות הן על בסיס ההכרות והטעם האישי שלי, או על בסיס ביקורות שניתנו בפורום על ידי משתתפות אחרות. אם יש עוד ספרים שאתן רוצות להוסיף ולדרג, אנא פנו אליי במסרים ואני אעדכן את הרשימה לטובת כולנו. מקוה שיהיה לכן לעזר
אלין.

aliner

New member
../images/Emo41.gifסמדי האם תוכלי ליצור אלבום

"מאמרים" בגלריות כדי שנוכל להעלות את הקובץ לשם? בקרוב יהיה מאמר נוסף על סוגי כבשים וצמר. ומתוכננים עוד תודה!

smady a

New member
בטחחחחחחח תבורכי וכל הכבוד.../images/Emo140.gif

מחר אפתח אלבומים למי שרוצה להצגת עבודות. ומאמרים.

אור224

New member
תודה aliner על העבודה שהושקעה

מנסה להקפיץ את ההודעה,כדי שבנות אחרות תראנה. גם אני פספסתי את ריכוז הספרים,עד שהסבו את תשומת ליבי. שוב , המוןןןןןןןןןןן תודות.

smady a

New member
אנשים למי שיש שם של ספר בנושא

ליבוד?צמר טבעי?וכל מה שקשור לפורום...מוזמן לשלוח מסר לaliner . היא תארגן לנו הכל בצורה מסודרת וזה יכנס לסרגל הכחול למעלה. תודה לך יקירתי על כך.

למעלה