סמדי- תראי מה מצאתי! |כוכב|

סמדי- תראי מה מצאתי! |כוכב|

העתיקו ממך
סבון מלובד

smady a

New member
קשת יקירה אני מזמן ליבדתי סבונים

זה מקסיםםםםםםםםםםם ואני משצתמשת בזה במקלחת. זה מסג' עדין לגוף.

בגלל זה אמרתי העתיקו ממך ../images/Emo8.gif

אולי אני אכין כזה בצורת לב לרוני ועידו (הרי סבונים בצורת לב כבר יש
)

smady a

New member
../images/Emo9.gifאפשר להכין עם סבונים טובים וטבעי

ואז זו יופי של מתנה.

mehashefa

New member
שאלה בקשר להכנת הסבון המלובד

על פי האתר שם, או שבכלל כל פי ידע אישי שלכן, בקערה עם המים צריך לשים סבון בשביל ללבד? או שהסבון שאותו עוטפים מספיק בשביל הליבוד? המישטח שעליו עובדים (הרשת הזאת), מזה? איפה משיגים כזה? תודה, רותם (אני רוצה להכין לאמא מתנה...)

smady a

New member
את מלבדת עםן מים חמים וסבון בקערה.

זו תמיסה שאיתה את מלבדת. ואת יכולה ללבד על פצפצים או מחצלת.

mehashefa

New member
זה משנה איזה סבון? וגם,

יש עוד טיפים להכנת הסבון המלובד? משהו? פשוט לעשות לפי התמונות בלינק? (תודה...)

smady a

New member
הסבון שאותו תעטפי כדאי שיהיה

סבון רחצה נעיםםםםםם סבון רחצה טוב סבון רחצה שאמא שלך תשתמש בו. והסבון לקערת התמיסה עדיף סבון טבעי שמן זית...אם כי אני מלבדת בסבון כלים הרבה פעמים.

ema67

New member
ועוד שאלה של דנדשה ומתלהבת..

איפה קונים את הצמר (?) לליבוד אני חיפאית ומתה להתחיל והסבונים האלו הרגו אותי רוצה גם..

את יכולה להזמין צמר באתר של שלומי

http://soulwool.com/index.php?data[cat]=1047&cat=1047&type=show_gallery_by_cat&page_name=2965&userid=3627&cookie_lang=he&old_old_the_session_id=8c2b5c8010aa7bc9d52c4de0f3602ed2 כמו כן, יש חנות בעומר, ששולחת הביתה. אין לי מושג מה כתובת האינטרנט שלה, אולי מישהי תוכל להוסיף לכאן.

ema67

New member
המון תודה

יופי של אתר ,וסליחה על הבורות אבל המחירים שם הם לפי 100ג כמה חבילות נכנסות לי בזה ?

ema67

New member
לרבנית

כמה אני צריכה להזמין בשביל להתחיל להתנסות ..

במה את רוצה להתנסות?

הקישור היה לסיבי צמר, לא לחבילות צמר. תיק - כ- 400 גרם (מצבע אחד או שילוב צבעים) עבור התיק, ידיות וקישוט פרחים/בובות - כ-20-30 גרם מכל צבע (תלוי בכמה צבעים או פריטים את רוצה להכין) נעלי בית - אני חושבת שיספיקו 200 גרם (אלא אם מישהי תתקן אותי) תגידי מה את רוצה להכין ונסייע לך בכמויות

ema67

New member
רק מוכיח כמה אני מבינה כלום..

זאת אומרת שאני יכולה להזמין לפי צבע שאני רוצה כמות מסוימת ? אני רוצה להכין בהתחלה סבונים ,שהרקע איניי יודעת..אבל הקישוט גוון כתום ונוסף.. וסבונים נוספים בגוונים של קישוט בירוק ואנ י מאוד מאוד רוצה להכין נעלי בית אני יכולה לנסות לבד ?יש סדנא וירטואלית ? והמון תודה על העזרה מאוד מאוד מאוד שימחתן אותי..

למעלה