סמואל-מקום שלישי בניגוד לכל הציפיות

סמואל 103

New member
סמואל-מקום שלישי בניגוד לכל הציפיות

אז אני לא ארחיב ביותר מידי מילים.... היה נהדר להשתתף בתחרות כזו ומקום שלישי הוא אכן מקום מכובד. מה שכן אני יודע שלא הלכתי הביתה בבושת פנים כי נתתי פייט ראוי ביותר. השופט הניטראלי לחלוטין -יואב צפיר נתן לי את המקום הראשון ואכן התרשם ממני מה שכן עופר כנראה היה רווי סטיגמות מסוימת והחליט לרסק אותי.... אבל כמו גבר לפני שהלכנו הביתה אמרתי לו תודה על הכל. אכן נהנתי מכל העניין ואני יודע שדלת שניסגרת פותחת בפניה דלת חדשה ויותר גדולה. את השם סמואל הלוי אף אחד לא ישכח להפך עוד אנשים רק יילכו ויכירו... אני מודה לכל אותם מאזינים שהאמינו בי ותמכו ופירגנו וגם לכל משתתפי התחרות באשר הם. כמובן תודה ענקית לצוות ההפקה הגדול והמורכב ולשמוליק טיאר... נתראה באותו מקום בשבוע הבא ולמנצחות שירלי ונעמה הרבה הצלחה בגמר. נראה מי תיקח את הכסף ומי את הזהב אני בכל מיקרה מסתפק בארד..... מה שכן קמתי ביום שלישי בבוקר עם תחושת הקלה מטורפת...השבוע הזה פשוט הרג אותי ממש כיף לחזור לשיגרה...:)

רמי 103

New member
סמואל סמואל מי היה מאמין

שדווקא עופר נחשון יפיל אותך בסוף??

סמואל 103

New member
ראית מזה....

אבל זה היה די שקוף... שופט בוחר בי SMS מקום ראשון(באלפים) גם קובי אדרי אמר שהיה לי אהדת מאזינים קבועה והולך הביתה יש הסבר? רק עופר נחשון שפשוט ריסק אותי בשיפוט שלו.... אבל כמו שאמרתי ותמיד אומר כל דבר לטובה.

סמואל 103

New member
...

לפחות שופט ניטראלי כמו יואב צפיר(איש גדול) קלט אותי ואמר סמואל הוא האיש!!! ללא כל סטיגמה או השקפה על אף אחד מאיתנו זה למעשה הניצחון האמיתי.

רמי 103

New member
יואב צפיר הוא האיש.

מי שגידל את נינט ואת סעקת הוא יגדל גם את סמואל הלוי. בקרוב , על מסך הטלויזיה בביתכם. מי שלא רצה אותך ברדיו יקבל אותך בכל המדיות האחרות. והגלגל, אתה יודע, - מתגלגל... אתה וינר סמו, אל תעיז לחשוב אחרת אף פעם. רמי

סמואל 103

New member
לעולם לא אחשוב אחרת...

הרי אתה מכיר את קו החשיבה שלי.... ואתה 10 רמי תמיד היית... בכל מיקרה השדרן מהווה עבורי רק קרש קפיצה.

Y O A V 2 7

New member
סמואל אחי.

היית ונשארת תותח. עקבתי אחריך מהרגע שהתחילה התחרות וישר שמתי עליך עין (או אוזן...) בכל מיקרה הפסד קשה לתחנה. ומה שכן אני כבר הפסקתי להאזין לתוכנית היא די נהייתה רדודה מאז שנגמרה התחרות... מאחל לך הצלחה רבה בהמשך.

למעלה