סמוג בישראל!

silver jew

New member
גם אני בפטיפון

silver jews, bonnie, smog... איזה לייבל!!! נראה לי שאמיר ענה לי לטלפון ואמר ש"במקרה ביל מגיע לאנגליה, ואני בקשר טוב עם הלייבל וסמוג הנו האומן האהוב עליי, אז אני לוקח סיכון כלכלי, בבקשה תספר לכולם". עכשיו כשיש לי כרטיס, אני מספר... ומי הבא בתור? edith frost??? הלוואי אולי joanna newsom???

גם אני בפטיפון

ובאמת שאחרי סמוג, לי כבר לא נשאר לצפות בעולם האלטרנטיב. אולי טום וויטס.

silver jew

New member
נצל"ש -album of the day ב-allmusic

הנו run on - start packing אחד האלבומים האהובים עליי בכל הזמנים, איזו להקה אדירה. מענין שנזכרו בו... http://www.allmusic.com/

silver jew

New member
אני זוכר שראיתי את הקליפ לxmas trip

ב-alternative nation של mtv, ב96' או 95' - פשוט מדהים מה שהם עשו בשיר כזה קצר. הם סוג של סופרגרופ - alan licht גיטריסט נויז מדהים והיתה לו גם להקה בשם witchcraft, שכתב על יהדותו בגליון של הwire לפני כמה חודשים, sue garner מה-shams וגם יש לה אלבומי סולו מוצלחים ובעלה rick brown מ-peach cobbler ועוד - ביחד הם הוציאו אלבום מעולה asphalt road. באלבום הזה גם ניגן david newgarden על החצוצרה, הוא עבד בעיתון cmj בזמנו (היה עיתון המוזיקה החביב עליי...) תשמע גם את האלבום השני שלהם no way. לאחר עוד כמה סינגלים הם התפרקו לצערי, אם תרצה קניתי בזמנו את הסינגלים הנוספים - לא יודע אם תוכל למצוא אותם און-ליין...

למעלה