סמוטריץ' ובן גביר הנאלחים, תפסיקו לאיים

דורי 1981

Well-known member
קחו את הפלקעך ותעופו לאופוזיציה. אתם נזקים מהלכים על שתיים. יאללה, הביתה. זבלים.

דיברגנט חדש

Well-known member

סמוטריץ' ובן גביר הנאלחים, תפסיקו לאיים​

הם בתפקיד הילד בן 5 שמצהיר בריש גלי "המלך הוא עירום".
קחו את הפלקעך ותעופו לאופוזיציה. אתם נזקים מהלכים על שתיים. יאללה, הביתה. זבלים.
בדיוק בגלל שזאת משאלת ליבך, סמוטריץ' מתלבט, כי הוא יודע שאומנם נכון להתנגד לעסקה, אך פרישה מהממשלה תזיק למדינה, כך שעומדת בפניו החלטה מאוד קשה, האם לכרות את יד ימין או את יד שמאל :(

דורי 1981

Well-known member
בדיוק בגלל שזאת משאלת ליבך, סמוטריץ' מתלבט, כי הוא יודע שאומנם נכון להתנגד לעסקה, אך פרישה מהממשלה תזיק למדינה, כך שעומדת בפניו החלטה מאוד קשה, האם לכרות את יד ימין או את יד שמאל :(
מצד שני אם לא יפרוש, יצטייר בעיני בוחריו כמי שהפר הבטחה. גם בן גביר, אגב.

פולגאר

Well-known member
בן גביר, אתה יכול להגיד עליו מה שאתה רוצה, אך פיו ומעשיו שווים.
כל מה שהבטיח, עמד במילתו.
צודק

Harrington

Well-known member
מנהל
היית רוצה. משמעות דבריך היא הפלת הממשלה. מה לעשות, החברה' לא רוצים בכך ואין להם שום עניין להיות אחראים לאפשרות שהשמאל יעלה לשלטון. ודאי לא בתקופה הנוכחית על כל המשתמע מכך.

דורי 1981

Well-known member
היית רוצה. משמעות דבריך היא הפלת הממשלה. מה לעשות, החברה' לא רוצים בכך ואין להם שום עניין להיות אחראים לאפשרות שהשמאל יעלה לשלטון. ודאי לא בתקופה הנוכחית על כל המשתמע מכך.
אתה בטח חי במאדים. בן זבל ונציגיו התפטרו מהממשלה. ברוך שפטרנו. הייתי שולח למנהרות בעזה אותם וגם את מעריציהם (כולל כמה הוגי דעות כדוגמתך מתפוז).

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה בטח חי במאדים.
אני חי בארץ ישראל הקדושה והיפה.
בן זבל ונציגיו התפטרו מהממשלה.
לא שמעתי שילדיך התפטרו מהממשלה. שמעתי שהשר איתמר בן גביר וחבריו הגישו מכתבי התפטרות. זאת במקביל להודעתם שלא יפילו את ממשלת נתניהו בכל מקרה. נו אז? דבר על זה עם עצמך. אני בס"ה הגבתי לדבריך שלך :).
ברוך שפטרנו.
איש איש ודעתו בעניין. נראה לי על פניו שהם אוטוטו חוזרים לממשלה, כך שאם התפטרותם נורא מלהיבה אותך, אציע שתצא לחגוג ותהנה מכל רגע, כל עוד זה רלוונטי.
הייתי שולח למנהרות בעזה אותם וגם את מעריציהם (כולל כמה הוגי דעות כדוגמתך מתפוז).
לא מרגיש צורך להתייחס לבעיותיך הנפשיות יקירי. רק כואב את כאבך ומתפלל לשלומך.

מיצינו.

למעלה