הם בתפקיד הילד בן 5 שמצהיר בריש גלי "המלך הוא עירום".סמוטריץ' ובן גביר הנאלחים, תפסיקו לאיים
בדיוק בגלל שזאת משאלת ליבך, סמוטריץ' מתלבט, כי הוא יודע שאומנם נכון להתנגד לעסקה, אך פרישה מהממשלה תזיק למדינה, כך שעומדת בפניו החלטה מאוד קשה, האם לכרות את יד ימין או את יד שמאלקחו את הפלקעך ותעופו לאופוזיציה. אתם נזקים מהלכים על שתיים. יאללה, הביתה. זבלים.
מצד שני אם לא יפרוש, יצטייר בעיני בוחריו כמי שהפר הבטחה. גם בן גביר, אגב.בדיוק בגלל שזאת משאלת ליבך, סמוטריץ' מתלבט, כי הוא יודע שאומנם נכון להתנגד לעסקה, אך פרישה מהממשלה תזיק למדינה, כך שעומדת בפניו החלטה מאוד קשה, האם לכרות את יד ימין או את יד שמאל![]()
בן גביר, אתה יכול להגיד עליו מה שאתה רוצה, אך פיו ומעשיו שווים.מצד שני אם לא יפרוש, יצטייר בעיני בוחריו כמי שהפר הבטחה. גם בן גביר, אגב.
צודקבן גביר, אתה יכול להגיד עליו מה שאתה רוצה, אך פיו ומעשיו שווים.
כל מה שהבטיח, עמד במילתו.
אם המלך זה נתניהו אתה צודק. הוא בדרך לאבד את הכתר - ובא לציון גואל.הם בתפקיד הילד בן 5 שמצהיר בריש גלי "המלך הוא עירום".
אולי נתניהו מלך, אך לא לכך התכוונתי, אלא לתשקורת ולכל המדיה שמפמפמים על העסקה ואוי למי שייעז להתנגד או למתוח בקורת עליה.אם המלך זה נתניהו אתה צודק. הוא בדרך לאבד את הכתר - ובא לציון גואל.
היית רוצה. משמעות דבריך היא הפלת הממשלה. מה לעשות, החברה' לא רוצים בכך ואין להם שום עניין להיות אחראים לאפשרות שהשמאל יעלה לשלטון. ודאי לא בתקופה הנוכחית על כל המשתמע מכך.קחו את הפלקעך ותעופו לאופוזיציה. אתם נזקים מהלכים על שתיים. יאללה, הביתה. זבלים.
אתה בטח חי במאדים. בן זבל ונציגיו התפטרו מהממשלה. ברוך שפטרנו. הייתי שולח למנהרות בעזה אותם וגם את מעריציהם (כולל כמה הוגי דעות כדוגמתך מתפוז).היית רוצה. משמעות דבריך היא הפלת הממשלה. מה לעשות, החברה' לא רוצים בכך ואין להם שום עניין להיות אחראים לאפשרות שהשמאל יעלה לשלטון. ודאי לא בתקופה הנוכחית על כל המשתמע מכך.
אני חי בארץ ישראל הקדושה והיפה.אתה בטח חי במאדים.
לא שמעתי שילדיך התפטרו מהממשלה. שמעתי שהשר איתמר בן גביר וחבריו הגישו מכתבי התפטרות. זאת במקביל להודעתם שלא יפילו את ממשלת נתניהו בכל מקרה. נו אז? דבר על זה עם עצמך. אני בס"ה הגבתי לדבריך שלךבן זבל ונציגיו התפטרו מהממשלה.
איש איש ודעתו בעניין. נראה לי על פניו שהם אוטוטו חוזרים לממשלה, כך שאם התפטרותם נורא מלהיבה אותך, אציע שתצא לחגוג ותהנה מכל רגע, כל עוד זה רלוונטי.ברוך שפטרנו.
לא מרגיש צורך להתייחס לבעיותיך הנפשיות יקירי. רק כואב את כאבך ומתפלל לשלומך.הייתי שולח למנהרות בעזה אותם וגם את מעריציהם (כולל כמה הוגי דעות כדוגמתך מתפוז).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.