סמוטריץ': יש המון להט"בים בתקשורת

דיברגנט חדש

Well-known member
סמוטריץ': יש המון להט"בים בתקשורת

ח"כ בצלאל סמוטריץ' יוצא נגד הקהילה הגאה וקובע כי היא שולטת בתקשורת ולכן יש כלפיה אהדה. "האנשים האלה מחזיקים כוח אדיר"

לטענת סמוטריץ, חברי הקהילה הגאה שולטים בתקשורת ולכן ישנה לגיטימציה ואהדה אליהם. "בעצמם, או שהם קרובים לזה מאוד במעגלים שניים ושלישיים. אני הרבה שנים שאלתי את עצמי, 'איך יכול להיות שפתאום כולם...' מה, כולם הלכו לאיבוד, הרי אני משוכנע ש-95 אחוז מהאזרחים במדינת ישראל מאוד היו רוצים שהילדים שלהם יקימו משפחות לתפארת ויולידו להם נכדים. אדם בריא, אדם נורמלי, זה מה שהוא רוצה.

דיברגנט חדש

Well-known member
.

רוב ההומואים עובדים במקצועות חסרי השכלה, כמו ספרות, עיצוב, ריקוד, אומנות ותקשורת.
חלקם המאוד קטן עד כדי מזערי, עובד בהייטק ובאקדמיה.

emonk

New member
האם לטענה של ח"כ ולטענתך יש ביסוס סטטיסטי כלשהו?

האם נעשתה בדיקה מחקרית כלשהי, או שמדובר בדעתו של חבר הכנסת?
&nbsp
כנ"ל לגבי טענתך.

דיברגנט חדש

Well-known member
מצרף לך כתבה בנושא שמפריכה שהסיבה לכך היא אפליה

"זה ממש מעצבן", רוטנת מ', עיתונאית ומעצבת גרפית בשנות השלושים המוקדמות לחייה, בעוד אנחנו משוחחים באקראי על אחד מהכתבים הבולטים בטלוויזיה. "אתה יודע שהוא הומו? הם השתלטו על כל העבודות השוות בתקשורת".

החל מקבלה לעבודה ועד יחסי האנוש בתוך המערכת. והאם אכן תמצאו יותר הומואים ולסביות במה שמכונה "מקצועות חופשיים" מאשר בתפקידים מסורתיים ושמרניים יותר, כמו חינוך, ממשל וביטחון?

בשתי מילים: הדעות חלוקות. תלוי את מי שואלים. "אין שום אפליה", פוסק הפסיכולוג התעסוקתי הוותיק אסף אלמליח. "להיפך. בשטח, לא רק שלא ראיתי אפליה, אלא שאפילו היה להם יתרון, בייחוד בתפקידים פרונטליים ומוחצנים יותר כמו שירות ומכירות".

לא צריך לגור בביצה התל-אביבית כדי להבין שבהתאם לאפיונם החברתי, חברי קהילה רבים מפתחים קריירות כעצמאים או שכירים בתפקידים יצירתיים הנותנים מקום לביטוי אישי, ל"שואו אוף". ברשימת המכולת בהקשר זה אפשר למצוא מעצבים רבים (אופנה, עיצוב פנים, שיער ועוד), אנשי תקשורת, פרסום וקולנוע.

דיברגנט חדש

Well-known member
לי זה מספיק

הנושא לא כזה מעניין אותי שאחפש מחקרים לגבי זה ולכן אני מסתפק בכתבה שמראה את הקונצנזוס כפי שהדגשתי באדום בציטטה בתגובתי הקודמת.

duduhayo

New member

למעלה