סמולוויל - בושה לקומיקס.

Spide girL

New member
סמולוויל - בושה לקומיקס.

למרות שאני בעיקרון אישה של גבר אחד (ספיידי כמובן...) הגעתי למסקנה שסופרמן הוא בעל פוטנציאל להיות חביב ולכן קראתי מאט מאוד מהקומיקס...וראיתי את הסידרה המצויירת ואת לואיס וקלארק שהיה הכי שווה. בכל מקרה...עכשיו סמולוויל הגיע ועם רעיונות דפוקים והמון טעיויות. דבר ראשון: הדבר הכי ברור - לקס לותר. נחמד? באיזו גלקסיה? מקבילה??? דבר שני: איפה שהו בעתיד, לנה אומרת משהו על היכולות של קלארק והיא כן מזכירה תעופה - לעומת זאת שמעתי שבועה של המפיקים לא להכניס את היכולת הזאת לסידרה. דבר שלישי: מה הקטע עם הפס האפור בשיער של מרתה? לא יכולתם למצוא משו יותר משכנע???? דבר רביעי: קריפטונייט לא משפיע על בני אדם כלל. דבר חמישי: כמה טעיויות גנטיות יש בעיירה מסריחה אחת??????????? דבר שישי: מי ליהק את הצוות? המפיק של קטנטנות? יש עוד...אבל אני אתן לכם לחשוב על זה...

The Crusader

New member
תגובה נזעמת

קודם כל אני צופה נלהב של הסדרה והיא פשוט גאונית במסר שהיא מעבירה (איך שגם לגיבורים לא קל) ובנוסף הקטע אם לנה והקשר הכואב לקלארק (אהבה וכולי) זה דבר שנורא קרוב אליי והם מעבירים את זה בצורה מושלמת! בנוסף לקס הוא לא טוב או אינטריסנט בסדרא וזה דיי ברור בנוסף הוא נחמד לקנטים כי קלארק הציל את חייו (ועדיין הוא חוקר אותם ומאמין שיש יותר מפני השטח וחולי ואגב הצוות מושלם לסדרה וכולי וכולי...

Cartman

New member
אה! טעות!

קריפטונייט דווקא כן משפיע על בני אדם, נה לך! היתה תקופה מסוימת שלקס לותור לבש על אצבעו טבעת קריפטונייט כדי להגן על עצמו מסופרמן. מאוחר יותר הוא גילה שהקריפטונייט מסרטן או משהו כזה, ובגלל המחלה כרתו לו את היד והתקינו לו יד מתכתית חדשה. וגם אני חושב שזו סדרה חביבה. לא פסגת השלמות, אבל חביבה. אני פרשתי בפרק החמישי בערך, בגלל שכל פרק היה בעיקרון אותו דבר, אבל אני רואה שעכשיו יש התפתחות, אז אולי אני אחזור לראות.

ויאגרה

New member
תגובה

1 - כמו שכבר כתבו פה, לקס לותור לא נחמד. במהלך הסידרה הוא רצח בדם קר, הוליך שולל, גנב ושיקר. מאחורי כל המעשים הטובים שהוא עושה, מסתתר מניע וכל עזרה לאחרים היא על מנת לקדם את מטרותיו האישיות. חוץ מזה, דמות שהיא רק רעה היא דמות משעממת. 2 - אז קלארק לא יכול לעוף...? למי אכפת? 3 - לא שמתי לב לשום פס אפור. אני עסוק בלהיסתכל לה בחזה. 4 - כמו שכבר כתבו פה, בקומיקס קריפוטנייט דווקא כן משפיע על בני אדם, ולקס לות´ור שנישחף לקרינה שלו - חלה בסרטן. חוץ מזה, מדובר באבן דימיונית לחלוטין...איך את יכולה לקבוע מה התכונות שלה? 5 - הרבה מאוד, כניראה...תבקרי איפה שאני גר. 6 - מסכים באופן חלקי. אני לא מדבר כמעריץ פנאטי של הסידרה, אלא סתם בתור אחד שנהנה לראות אותה ומתפלא למה את לוקחת את העובדה שהיא שונה אפילו בקצת מהקומיקס בכל כך רצינות.

The Flash

New member
נו באמת...

זה לא באפי זה בטוח אבל זאת סידרה טובה מאוד והיא התחילה בדיוק כמו באפי, עם "מפלצת השבוע"(monster of the week) הסידרה תתפתח עוד, חכי זאת רק ההתחלה ולמי שראה את סיום העונה כמוני יודע הוא לא איכזב... איפה עונה שנייה כבר!

Spide girL

New member
לבנתיים היא עונה לכמה תיאורים של

אמינם למובי. בכל מקרה...אני לא חרשתי את הקומיקס...אבל קריפטוניט בהחלט לא יכול לגרום לבני אדם לשכנע אחרים, או לשנות צורה או להפוך לבלתי נראים. וגם אם כן - לא דרך עגבניות שגודלו באדמה שנמצאו בה שרידי קריפטונייט. מצטערת, אבל הדוגמא שהבתאם לא תופסת. וכשאמרתי שהליהוק גרוע, זה היה כי הם משחקים כמו גושי אבן. חצי מהשחקנים כ"כ גרועים שזה כואב, לאוהבת משחק נלהבת שכמוני. אבן שלא קיימת - אולי. אני יודעת את התכונות כי הן מופיעות בכל סדרה עלובה על סופרמן שבערך נאמנה למקור. לקס לא טוב טוב, אבל התכוונתי במובן שהוא מדבר אל הקנטים כאילו הם חברים שלו, וגם קנה את אמונו של קלארק מה שלא קורה בשום סידרת ס"מ אחרת. זה פשוט לא נאמן לדמות. וזה שקלארק לא עף מזיז כי ניסיתי להראות נקודה, שהם לא תיאמו בין קלארק הגדול לקלארק הקטן.

למעלה