סמולוויל - הפרק השבועי

vand

New member
סמולוויל - הפרק השבועי

הגיבו מה דעתכם על הפרק...

TheCharm

New member
היה קין בסוף!

כל מי שרוצה את השיר שהיה בסוף זה "We Might As Well Be Strangers" השולט של קין (Keane). חוץ מזה פרק חביב מאוד. הרבה עירום גברי, אבל לאנה הייתה כוסית בת אימה. קירסטן כוסית תמיד כאילו, אבל כאן היא גם הייתה מיני-עבדת-מין כוסית יותר.
אה, וגם היה לויס

Aviad1987

New member
גם לויס הייתה כוסית

לא זכרתי אותה ככה. רק קלואי מכוערת...

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif קלואי באמת הייתה מכוערת

ולויס גם הייתה כוסית, אבל לא כמו לאנה...

Aviad1987

New member
דווקא אני חושב שהפרק הזה

היא כן
אבל רק בגלל הבגדים והאיפור ששמו לה. ככה זה... לאנה יותר מדי מעצבנת בזמן האחרון. לא מתפתחת, לא כלום. זה גם מתחיל להשפיע חיצונית.

shawn 1

New member
כמה שאלות בקשר לפרק:

דבר ראשון, פרק ע-נ-ק! נורא אהבתי, ואני מתכוון להקליט ולשמור! כול הקטע של המכשפות והחזרה של לויס היה ענק!! כמה שאלות: וכמובן בלי שום ספוילרים! 1- מה זה אומר שלקס ראה את הסימן במערות? 2- לקס וקלארק יודעים מה מסמל הסימן? 3- מה באממת מסמל הסימן? 4- מה קורה עם בריג'ט? היה תפרק ההוא (בערך לפניי 2 פרקים) והפרק נסגר בסוף מותח איתה....שאגב, לא הבנתי אותו... 5- קלארק שרף את הספר של הרוזנת, לא היו זקוקים לספר? להבין יותר אולי על הסימן וזה...(?) 6- למה כאשר הרוזנת בזמן שהייתה בתוך לאנה כשהייתה בתוך המערות ובידה היה את האבן הראשונה, למה היא עזבה אותה כשהחזיקה אותה?? מקווה שתוכלו בבקשה לעזור לי, זה ממש ממש חשוב לי!! תודה מראש..
!

TheCharm

New member
זה כל כך מצחיק (וגם תשובות)

בתכלס גם אני הייתי ככה מקליט ושומר כמו שאתה אומר. אבל אני לא צריך כי עוד כמה ימים אני מקבל את הדיוידי!
אויש זה כזה תענוג
חוץ מזה תשובות: 1 - זה אומר שהוא שם לב לזה שיש את זה על לאנה, אני מניח, והוא ממשיך במסע החיפושים שלו אחרי הסודות שמאחורי קלארק ושות'. 2 - אני חושב שקלארק יודע. הוא היסס אם להגיד את זה ללאנה או לא. בקשר ללקס אני לא בטוח, אני חושב שלא, אני מניח שהוא כן רוצה לגלות את זה. 3 - לא ידוע. 4 - לא יודע, צריך לחכות ולראות, ככה זה. בכל זאת, הסיפור שלהם ממה שאני רואה הוא לא כזה סיפור ארוך, ולכן הם מחלקים אותו בכמויות קטנטנות לאורך הפרקים כך שיתאים ויהיה סיפור עונתי. 5 - מה עדיף? לגלות עוד כמה פרטים ואולי אפילו זה לא, או לעזור למכשפות מרשעות, להרוג את לאנה, ואולי את כל היקום בדרך? 6 - לא יודע. אולי הכוח היה חזק מידי בשבילה, ולכן היא השמיטה את זה מידה אל קלארק. אין לי ממש מושג... זה גם לא נראה לי פרט מאוד חשוב.

shawn 1

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

נורא עזר לי! אבל ממש מפריע לי לסיים כול פרק ולהרגיש כאילו אני סתם רואה תסדרה! אני מרגיש כאילו אני מפספס משהו! כול סוף פרק נותן לי להרגיש רע... לא יודע איך להסביר, רק מסתיים הפרק אני רושם על דף כול מיני דברים שלא הבנתי ושואל כאן, ואני מרגיש שאני לא מבין כלום. אתה בטוח שכאילו, אני לא מפגר במובן הסדרה? כאילו, הבנתי את הרקע וכול זה, אבל מדי פעם קשה לי להבין בקטנה פה ושם.... אני פרנאויד או (חח!) ....... כאילו, כול מה שאני לא יודע, גם אתם לא?

TheCharm

New member
מין הסתם

יש דברים שאנחנו יודעים ואתה לא. בתכלס, הייתי מציע לך בחום להשלים את 3 העונות הקודמות שכבר נמצאות שלושתן להשכרה במדפי הבלוקבסטר, ענק הוידאו ושות'. עכשיו סוכות, ואם משעמם, אז יהיה לך מה לעשות.

shawn 1

New member
אני ראיתי את עונה 1 ואת הפרק האחרון

של עונה 3.... אבל אני לא קרוב לבלוקבסטר וכאלה, ואין ברשותי סכום לסמולוויל בDVD כי אני הולך לקנות את OC עונה 2 ואת מגרש ביתי 2..(חוסך..)

shawn 1

New member
אני לא ס-ו-ב-ל הורדות של סרטים

ותוכניות מהאינטנרט! ארוך להסביר....

TheCharm

New member
טוב, עונה שתיים עושה

התקדמות דיי ממשית על העלילה של קלארק קנט וקריפטונייט. אתה לא צריך לקנות את העונה בDVD, אתה פשוט צריך לראות אותה, תעשה מנוי של 6 סרטים (או 12 אם אתה רוצה גם את העונה השלישית), ותחסל אותו על זה, לא צריך יותר.

קובי221

New member
../images/Emo9.gifמאוד אהבתי את הפרק-../images/Emo45.gif

קודם כל, לויס חזרה, איזה כיףףףף-רק חבל שלפרק בודד(כך נראה
) הפרק היה נורא מעניין, סוף סוף היה אינפורמציה על הסמל של לאנה, נורא אהבתי את העלילה... לאנה הייתה מדהימה בטירוף, הלוק שלה היה ליגה! (היא מזה סקסית
) ואיך אפשר בלי לויס-שנראתה גם מדהים, אין עליה
וגם קלואי הייתה חמודה, אבל רק!
אה... והפרק התיר בי שאלה תמוהה, היכן מוסתרים האבנים האחרות?!, ולמה הם מסוכנים כ"כ...(לא ראיתי את סמויוויל מההתחלה!)

sevenofnine

New member
צחוקים בסמולוויל

2 קטעים משעשעים בפרק: כשלויס(בדמות המכשושה) בודקת את הציצים שלה ודי מתלהבת מהגודל כשאבא של קלארק מוצא את החזיה באסם ומראה לקלארק: קלארק מתמם:it was magic אמא של קלארק:
i am sure it was

למעלה