סמולוויל-ה-קטע של היום

sevenofnine

New member
סמולוויל-ה-קטע של היום../images/Emo25.gif

הקטע המומלץ בפרק של היום קלארק והבלונדינית המהממת מתמזמזים אצל קלארק קלארק מתחמם ומנסה לזרז את התהליך: "לא כל כך מהר, קלארק. אני רוצה שזה יימשך לנצח" קלארק מתרומם ומסתכל עליה: "אני לא חושב שזה כלול ביכולות המיוחדות שלי....." ג-ד-ו-ל

shawn 1

New member
אני רוצה להבין משו קטן...

1-מישו יכול לספר לי על כול האבנים המיוחדים האלו?? מאיפה הם באו? כמה יש? איזה צבעים הם ולמה הם יכולים לעשות?? 2- מה עשתה בדיוק פלישיה בעבר? אני צריך לדעת עליה משו מעונות קודמות בשביל שאבין בעתיד? וכמובן בלי ספוילרים...!
ובאמתפרק גדול! מקווה שפלישיה תשאר...

TheCharm

New member
תשובות

1 - מה שאתה יודע זה מה שאנחנו יודעים! אין לזה עוד אפשרויות. 2 - קוראים לי אלישיה (
). בעבר, בעונה השלישית, היא פיתחה אובססיה לקלארק ורדפה אחריו לכל מקום. זה פחות או יותר כל מה שהיה איתה.

t a l c

New member
וגם....

היא ניסתה לרצוח את לאנה עם אני לא טועה נכון?

קובי221

New member
הפרק היה מוצלח...../images/Emo45.gif+ שאלה!

כמובן שלא ברמה שלואיס נוכחת , אך עדיין היה פרק משובח... מישהו יודע מה היה שם השיר כשאלישה וקלארק התמזמזו במלון?

shawn 1

New member
לא יודעים... וטעית בכתיב שלך...

ככה לא כותבים באנגלית "מישהו יודע?"...

vand

New member
זו בקשה ממש גדולה אבל

אם מישהו יכול אני אודה לו מאוד... פעם ראשונה מאז תחילת שידורי yesweekend פספסתי את הפרק של סמולוויל ובשישי הבא כמובן בית ספר... מישהו יכול אולי להביא לי תקציר מלא ומפורט על כל מה שקרה בפרק?

Cavalier3024

New member
שאלה על לקס + תקציר לזה שרצה

אז קודם כל, בפרק שעבר אני חושב, זה שלכולם היו את הסיוטים אז בקטע שלקס לקח את התרופת נגד היה לו חיזיון כזה שהוא מפציץ את כל העולם ואז מסביבו יש רק עצמותתת. זה היה כל כך טוב! אז השאלה היא: זה היה סיוט או משאלה? כאילו בעיקרון התרופה עושה ההפך מהמחלה אז אולי זה הדבר שהוא הכי רצה שיקרה. אבל מצד שני אמרו שבתרופה יש חלק קטן של הוירוס, אז אולי זה באמת הסיוט שלו? ועכשיו תקציר לפרק שהיה אלישיה, שהיא נערה בגילו של קלארק שיכולה להשתגר, הייתה במוסד משוגעים והשתחררה. באחד הפרקים הקודמים בסידרה היה לה קטע עם קלארק והם התאהבו וגילו אחד לשני את הכוחות, אבל בסוף היא התחרפנה וזה בעצם מה שהביא אותה למוסד.. עכשיו היא מוצאת את קלארק, הוא עדיין מעוניין בה. הדוקטור שעבד במוסד של אלישיה והוא בעצם זה ששחרר אותה לא מוכן שהיא תפגש עם קלארק כי הוא מאמין שקלארק הוא זה שגרם לה לשיגעון ואומר לה שאם תיפגש איתו הא יחזיר אותה למוסד היא רוצה לברוח לקליפורניה עם קלארק והוא לא רוצה אז היא לוקחת קריפטונייט אדום, שמה בשרשרת ומלבישה עליו. אז הם כמעט עושים סקס, וקלארק באמצע בהשפעת הקריפטונייט מציעה לה נישואים היא משגרת אותם ללאס וגאס והם מתחתנים (!) אז הם עוד פעם כמעט עושים סקס, ואלישיה באמצע מוריד לו את השרשרת כי היא לא מרגישה בסדר לרמות אותו. קלארק מתחרפן. חוזר הביתה הפרופסור ששחרר את אלישיה מגיע לבית שלו ומכוון אליו רובה ומתעצבן עליו על זה שהוא מפריע לטיפול באלישיה. בא לירות בו ואלישיה משתגרת לפניו וסופגת את הכדור אז היא אומרת לקלארק שהיא הבטיחה לו שהיא תמיד תשמור על הסוד שלו לוקחים אותה לבית חולים והיא מבריאה. עם לאנה לא קרה כמעט כלום, חוץ מזה שג'ייסון סיפר לה שאימא שלו הפגישה בינהם וסתם מתנהג חשוד.

למעלה