סמולוויל! היה פרק ממש טוב!!! וזה רק אני או שהוא ממש הזגיר את פשע מן העבר?!
J JTיXל New member 7/5/05 #1 סמולוויל! היה פרק ממש טוב!!! וזה רק אני או שהוא ממש הזגיר את פשע מן העבר?!
J JoHnYmYsTeR New member 7/5/05 #2 אני כל פעם מפספס.. תמד אני מפספס את הרבע שעה הראשונה ואז כבר לא שווה לראות.. מתי יש שידור חוזר בימי שישי? באיזו שעה?
אני כל פעם מפספס.. תמד אני מפספס את הרבע שעה הראשונה ואז כבר לא שווה לראות.. מתי יש שידור חוזר בימי שישי? באיזו שעה?
ע עדי האלוויל1 New member 8/5/05 #4 וואי היה פרקצעולללה באמת סוג של משו דומה לפשע מן העבר וכמה קלארק ולאנה התנשקו... ווירד קלארק חמוד עם שיער קצר..
וואי היה פרקצעולללה באמת סוג של משו דומה לפשע מן העבר וכמה קלארק ולאנה התנשקו... ווירד קלארק חמוד עם שיער קצר..
ע עדי האלוויל1 New member 9/5/05 #6 לא אמרתי שהוא צולע... התכוונתי לכתוב: פרק מעולההההההההההההההההה ובמקום רווח יצא לי צ' אז יצא : פרקצמעולהההההההההה....
לא אמרתי שהוא צולע... התכוונתי לכתוב: פרק מעולההההההההההההההההה ובמקום רווח יצא לי צ' אז יצא : פרקצמעולהההההההההה....
ע עדי האלוויל1 New member 9/5/05 #7 לא בעצם זה לא היה ככה התכוונתי לכתוב פרק מעולה שכחתי רווח ויצא לי במקום מ' ---> צ'.. אז יצא פרקצעולהההההההה מבקום פרקמעולההההה ואז פרק מעולללהההה הבנתם?
לא בעצם זה לא היה ככה התכוונתי לכתוב פרק מעולה שכחתי רווח ויצא לי במקום מ' ---> צ'.. אז יצא פרקצעולהההההההה מבקום פרקמעולההההה ואז פרק מעולללהההה הבנתם?