סמיילי forever האם הסתדרת עם השיער???

סמיילי forever האם הסתדרת עם השיער???

סמיילי forever סמיילי forever אם אתה מעוניין אני יכולה להעלות תמונות לשיטות שונות לשיער. ברוך בואך אלינו וספר לנו איך הסתדרת..... ו......מה פתאום חוצפה? לעונג לנו להסביר ולהעלות צילומים. כל טוב דבי

שיער

האמת היא שעדיין לא ממש ניסיתי פשוט אין לי בובה לנסות עליה בכל מקרה אשמח אם תעלי תמונות אני תמיד שמחה ללמוד דברים חדשים וכמובן שברגע שיהיה לי זמן לנסוע לנחלת בנימין אסע ואנסה.... ותודה רבה על ההצעה ושימת הלב :) אגב אני בת

אתה../images/Emo35.gif ממתי אתה זקוק להדגמות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קיבלת מכת שמש? שתית יותר מדי בחופש???( ואני לא מתכוון למיים...) יותר טוב תגלה מתי- אתה -מתכוון להדגים לנו את הבובות הדנדשות מההודעות הקודמות ביננו..

ooommmr

New member
בקרוב אני אעלה תמונות...אבל....

הנה פיסול של בובה חדשה שאני עושה...... יש למישהו הצעות לעיצוב??? עומרי

איזה חמוד!

אולי קצת סומק בלחיים ועל האף ושיער ג'ינג'י כי יש לו כבר נמשים. אני לא יודעת איזו דמות תכננת (בת או בן) אבל הנה שתי הצעות: הוא יכול להיות בן שאוהב ללבוש בגדים בצבעים עזים ואז תקרא לו "נמרוד הורוד"... או שתעשה לו פיג'מה (שמצויירות עליה כבשים וכדומה) והוא יהיה עם גוונים כחולים כולו שיתאים לעיניים. מצפה לראות את התוצאה...

ooommmr

New member
חשבתי לעשות אותה עם שילוב

גוונים דומה לבובה שאני מצרף (פליז ורוד ושיער חום צימרי כזה..)

גם אני מבטיח להתייחס יותר ברצינות בהמשך

אני לא ממש במיטבי בימים אלה ואני לא רוצה להגיב לך כלאחר יד או רק מתוקף תפקידי, מי כמוך יודע שאני מתייחס לכל דבר מהלב אז בטוח שתבין אותי
ממבט כללי מאוד ולא ממש מפוקס כאמור... יש לך מותק של ג'נג'ון, שובב ומדליק

ayaly2

New member
היי עומר../images/Emo140.gif

כמו שאני רואה אותו הוא לובש סרבל כחול והוא מן דוד שמחה כזה שבמקום לתקן הוא רק מקלקל ויש לו חגורת כלי עבודה והכוונה שלו טובה הוא רוצה לתקן אך הוא מפרק ומקלקל זה יכול להיות מצחיק
יש לו שיער רק בצצדים כמו בן גוריון עיפרון על האוזן...אני והדמיון חברים טובים אז בכיף. ואם זו בת אז היא יכולה להיות היפר כזו שאוהבת לדבר הרבה עם שיער צמר חום קופצני כזה או שתי צמות שימלת בית ספר ילדה שאומרת כל מה שהיא חושבת סגנון עליזה גרוס...הילדה הכי חככמה מרחוב סומסם זוכר...ותמיד היא מפקששת אז בכיף

למעלה