סמים במילואים

ronron99

New member
סמים במילואים

מישהו יודע מה קורה אם אתה מצהיר ביחידת המילואים שלך שאתה מעשן מריחואנה??

הממ

אתה צריך לבוא ולחתום על הצהרה במשרד הקישור ואז מאמתים אותה עם סא"ל מהיחידה. ואז הבקום מקפיא אותך לחצי שנה ממילואים ובמקביל מעבירים את זה למשטרה ועושים לך בדיקה של המכון לבטיחות בדרכים...אם פוסלים לך את הרישיון אז מפקדת הבקו"ם נותנת לך פטור על אי התאמה... תחשוב אם זה משתלם לך...

ronron99

New member
מה שאת אומרת זה שלא כדאי../images/Emo31.gif

טוב אז ננסה משהו אחר: לא להגיע למילואים הקרובים.. לכמה זמן מכניסים נפקדים\"עריקים"(ומה ההבדל ביניהם) לכלא צבאי?? תודה מראש על תשובתך.

פלסטיק

New member
אל תסמוך על התשובות שלה

נותנת הרבה מידע שגוי ידידתנו זו בפורום זה שמח עם המידע אבל תתיחס בזהירות

פסלטיק זה אתה עם השאלה של הפרופיל?

תפסיק לעצבן אותי עם זה:) כל החיילים שלי הם פרופיל 65 ומעלה אז מאיפה לי לדעת אם אפשר לזמן פרופיל נמוך מזה לאבט"שים בשטחים. עכשיו יש לי את קובץ הוראות זימון לשמ"פ בבית אז אני יכולה להיות יותר בטוחה.

פלסטיק

New member
העניין הוא לא השאלה עם הפרופיל

בפורום כבר כתבו תשובה מפי קצין מילואים ראשי (שאיננה תואמת את התשובה שאת נתת). הייתי שמח אם היית סותרת (מהמקורות) את קצין המילואים העניין האמיתי הוא הקלות בו את מוסרת מידע לא בדוק ולא מבוסס והקורא עלול (בגלל הניק שלך) לחשוב שזו תשובה מוסמכת ולהסתבך בצרות. לכן המלצתי לאיש להאזין לך אבל לא לקבל דברים כתורה מסיני אלא לבדוק, לא בגלל שאני רוצה להרגיז אותך אלא למנוע מאנשים להגיע לכלא על סמך מידע מוטעה.

פלסטיק

New member
בעניין הפרופיל לשירות בשטחים

לחייל מילואים ותסלחי לי אם לא אחטט לחפש לך דוגמאות נוספות

אני לא יודעת

אולי זה כן משתלם. אני לא יודעת עד כמה המשטרה ומשרד הרישוי מתייחסים לזה... בכל מקרה נפקד זה חייל שלא התייצב ללא רשות ביחידה, הו נהפך לעריק אחרי 30 יום. (14 יום אם הוא התייצב והלך ללא אישור). אם לא תבוא למילואים הקישור ירדפו אחריך שתבוא להישפט, אם תעשה את זה כל עוד אתה נפקד יתנו לך עונש על תנאי ואם תעשה את זה עוד פעם אתה עלול לקבל 14 בכלא. אם תגיע למצב של עריקות נראה לי שזה מה שיתנו לך ישר... זה מה שעושים אצלנו ביחידה בדרך כלל. בקיצור אם אתה רוצה להשתמט הכי טוב זה קב"ן.

למעלה