סמים ואלכוהול ועוד...

eShark18

New member
סמים ואלכוהול ועוד...

זה נכון שאסור לשלב בין שניהם? ז"א שאם אני מעשן ירוק או חום, קיים טווח זמן מסוים מאותו רגע שלא מומלץ לגעת באלכוהול? שמעתי שאפשר לקבל הרעלת אלכוהול או משהו כזה. עוד שאלה. אדם שלא עישן מעולם - במידה והוא יעשן 3 ימים ברצף. מה יהיו ההשלכות של זה? אם בכלל...

Bik101

New member
הוא יהיה מסטול פצצות

נראה לי שזאת ההשלכה העיקרית תערבב כמה שבא לך אבל במידה

Hatsil yam

New member
אנלא יודעת מה איתך..

אבל אצלי, אם אני מעשנת ואז שותה זה גועל נפש אבל אם שותה ואז מעשנת זה בןזונה של דבר :) בכל אופן צריך לזכור לעשות את זה במידה כי זה גם יכול לבוא הכי רע שבעולם אז תתחיל בקטנות כי קצת מדי זה לא כלכך נורא אבל יותר מדי יכול לדפוק ערב שלם... (חחח זה נשמע כמו איזה משפט של האגודות החינוכיות האלה
) תהנה

eShark18

New member
חח תודה לכם ../images/Emo13.gif

פשוט התווכחתי עם מישהו שאמר שאם מעשנים ירוק או חום, אסור לשתות אלכוהול לפחות יום-יומיים. אחרת אפשר לקבל הרעלה... אבל אני מניח שאתם מבינים "קצת" יותר. בקיצור, תודה, ואני באמת אהנה

וירוסוס

New member
האה האכוהול!

אלכוהול וגאנג'ה זה אחד החטאים הגדולים!:)הרעלה של אלכוהול, נגרמת מאלכוהול מקולקל, או מנת יתר של אלכוהול.לא בגלל שילובו עם דברים אחרים.אבל, כמו שלא מומלץ לשתות וודקה, ואחרי זה בירה.לא מומלץ לעשן ולשתות.זה לא יגרום לך למות, אבל יכול להביא ל..מצבים לא נעימים.זה הכל:)

FreeSpider

New member
ירוק,חום מונעים הקאה לא?

אם אתה שותה מלא וודקה עד מצב שבו אתה כבר מקיא, ואז אתה מעשן הרי הגראס חמונע את ההקאה לכן את התקבל הרעלת קיבה ןתמות ותולעים יואכלו את גופתך. משתמשים בגראס לטיפול באנורקסיה בחלק מהמקרים או משהו.... פיס.

וירוסוס

New member
גראס מונע הקאה, אבל אלכוהול מעודד(;

ובסופו של דבר, הגוף יותר חזק מכל כמות גאנג'ה שתוכל להכניס לתוכו. ככה שסביר להניח, שאם הוא דוחה משהו. אתה תקיא. אוקט י'בחור !(;

j i m m y

New member
האלכוהול הוא בעל אפקט הרעלה

הרבה יותר גבוהה מהקנביס. הגוף מגיב אליו כמו בכל הרעלה - הרצון להקיא (ההפרשות), להשתין, להזיע - להוציא מהגוף את הגורם המרעיל כמה שיותר מהר. לעומת זאת, הקנביס מדכא את האפקטים האילו. הפה מתייבש, העיניים מתייבשות, רפלקס ההקאה נעלם, ומה שקורה הוא פשוט שהגוף מתאמץ להפטר מהאלכוהול, בלי הצלחה, ואז מרגישים ממש רע. פשוט מרגישים רע, כמו מקרה גרוע של שפעת. החום של הגוף עולה, מרגישים חולשה מעטה (בהתאם לכמות ששתית) ובחילות נוראיות שהורסות את ההנאה. יש חבר'ה ששולטים בשתיה שלהם ומסתדרים עם זה, אני אישית מתרחק מהשילוב הזה. Take it easy, take it slow, easy skanking. ד"א, לא עישנתי מאז הפעם האחרונה שהודעתי על העישון שלי. למישהו יש משהו לזרוק לי?

dr ganga

New member
אתם בסרטים.

לא מומלץ לעשן (סגריות) ולשתות כי אם שותים יותר מדי צריך להקיר וסגריות מדכאות הקאה. אבל כל העולם שותה ומעשן ולא קורה לא כלום. הכל בקטנה. ובקשר לירוק ושתיה. דווקא לי זה עושה סטלה ממש כיפית (רק למסיבות) אם אני משתכר ומוריד איזה כמה ראשים. זה אינדוידואלי...

astral travel

New member
יפה אמרת, אינדיוודואלי...

לכל אחד הכימיה האינדיוודואלית של הגוף והמוח שלו וכל אחד מגיב אחרת - לסיכום - פשוט מנסים - מקסימום מקבלים בום, נותנים לזה לעבור ומבינים את מה שצריך, כל אחד לעצמו. אין פה איפה להסתבך.

lefteye1

New member
פשוט צריך

לא הרבה מדיי שתיה ולא הרבה מדיי עשונים... ואז זה סבבה... אם שתית יותר מדי או עשנת אז זה נהפך לבלאגן

dr ganga

New member
יותר מדי זה המינימום

לעשן פחות מ-יותר מדי זה פחות כיף. ;) אבל למה? דווקא אחד הדברים הכי כיפים זה לצאת איזה שעתיים אחרי השתיה מופצצים מוודקה ולהוריד כמה ראשים. במיוחד אם שותים יין לפני (רוסים שכאלה)

j i m m y

New member
כן, אני מאוד נהנה משתיית אקונומיקה

וסטריכנין עושה לי נעים בבלוטות החיך. (אסטרל, זה היה דבר מאוד לא נכון מה שאמרת, אבל אני לא רוצה להתווכח על זה...)

astral travel

New member
אין דבר נכון או לא נכון

זה אינדיוודואלי...
והשאלה שלי אליך - אם לא תנסה, איך תדע

strungout

New member
תסכל

שתה קצת אלכוהול, תעשן קצת..ככה תה בפנאן, ואז פשוט תתפרע ותשתה ותעשן ביחד כמה שתה רוצה :) תעשה את זה בהתחלה לאט כדי שלא תמות, אבל שיודעים לשלב זה בא כל כך אדיר. אין על לשתות ולעשן ביחד

למעלה