סמים ואלכוהול

dnielc

New member
סמים ואלכוהול

כל ההתנסויות המיניות שלי היו תחת השפעת סמים או אלכוהול- מה איתכם? איך זה משפיע עליכם? אני רק רוצה לציין שלא נהנתי מהמגע המיני... להיפך, זה די דחה אותי, בייחוד אח"כ.

גם האלכוהול לא הצליח

אצלי גם אלכוהול לא הצליח להביא אותי לקיים יחסי מין. אני פשוט לא רוצה.

לחוסר שינה יש אותו אפקט עליי

ככה שאין לי צורך באלכוהול. וכשאני עייפה אני בסה"כ נהיית יותר אגרסיבית... פעם אחת יצאתי עם סימנים סגולים מוזרים כאלה, שאין לי מושג איך הם קרו... עזבו, סיפור עילג.

p019

New member
סמים ואלכוהול לא מושכים אותי

אני לא שותה אלכוהול - מוצאת את הטעם מגעיל. ניסיתי פעם אחת גרס - וזה בעיקר גרם לי לכעב ראש. אני לא אוהבת את כל התרבות הזו של סמים ואלכוהול. אני לא ממש מסוגלת להבין את זה. אני מסוגלת להעביר את עצמי למישורי קיום שונים בעזרת ספרים וסרטים - או סטם מחשבות. לא מוצאת שום סיבה להחניס משהו לגוף שישפיע על המוח. אני מסכימה אם דנייייאל - לחוסר שינה לי השפעה כלשהי של יצירת ניתוק - כמו ללחת על ביצים. אני לא יודעת אם זה משפיע אלי כמו אלכוהול - מחוסר ניסיון. בכל מקרה - זה בהחלט לא קשור אצלי למין בשום צורה. טוב, שום דבר לא קשור אצלי למין

nobles3

New member
איך את "מתפרקת" ?

אם לא סמים ולא אלכוהול אז צריכה להיות לך דרך אחרת להתפרק (כי אם לא מתפרקים אפשר להשתגע, לדעתי). ספרי אם זה לא סוד.

nobles3

New member
וואלה !

היתה לי תחושה שתגידי מדע בדיוני או פאנטזי. זה נראה לי גם הז'נרים היחידים שעוזרים "להתנכר קצת מהמציאות" בדומה לסמים או אלכוהול. עד לפני כמה שנים גם יכולתי להגדיר את עצמי כ"שרוף" על מדע בדיוני, עכשיו פחות, אבל עדיין אוהב את סגנון. כרגע מסיים ספר אחרון של סטיבן קינג "המגדל האפל". אוקצור, מדע בדיוני שולט !
אבל אצלי זה לא תחליף לשאר הדברים אלא תוסף נחמד.

Limbonic Art

New member
מוסיקת מטאל זו גם תשובה:)

או סתם לצרוח בקולי קולות מי אתה אלא אם התכוונת להתפרקות ספציפית? אגב בחיים שלי לא נגעתי בסמים או עישון סיגריה רגילה אפילו ובאלכוהול אולי רק לעוגות, בחיים שלי לא השתכרתי חנונית אמיתית גאה

סמים ואלכוהול..

בפעמים הראשונות שהתנסתי אז באמת קרו לו כל מיני התנסויות מיניות(גם שמתי לב שיום אחרי שאני יותר "מפוקסת" אני מרגישה רע מאוד עם מה שעשיתי) מתישהו יצאתי מה"פוזה" של החוסר שליטה שאתה מסומם או שיכור והתחלתי להתנהג כרגיל היום הדברים האלו לא מושכים אותי במיוחד, גם אין להם כל כך השפעה עלי כמו פעם. הגוף מתרגל.. הדר.

dnielc

New member
גם אני כמוך

משאכטה לשאכטה הסטלה נהית יותר סטנדרטית ואתה לומד להכיר את עצמך ולשלוט בעצמך ומאבד מ"רוח הנעורים" של הפעמים הראשונות. אבל בשביל זה יש כדורים וקרטונים... (= רק טוב

למעלה