סמים ופינק פלויד

Adidason326655

New member
סמים ופינק פלויד

ידוע שסיד בארט הושפע מהסמים אך האם ישנו תיעוד לכך ששאר חברי הלהקה עישנו אי פעם סמים ו/או התנסו בחומרי כאלו ואחרים?

סביר להניח שכן

אבל מאוד הערכתי את ווטרס שהוא אמר שהוא לא כתב את החומרים ולא עבד עליהם תחת השפעת הסמים

השאלה נשאלה כאן פעמים רבות

וגם קבלה מענה פעמים רבות: מלבד סיד בארט, שאר חברי הלהקה התנסו פעמים ספורות ב-LSD, אבל לאור מה שקרה לסיד, אם התרחקו מזה. כמו צעירים רבים בני דורם, הם עישנו גראס פה ושם. בסוף שנות השבעים ריק רייט כנראה השתמש רבות בקוקאין, על פי השמועה, והאחרים אולי לקחו פה ושם. סה"כ, מלבד סיד השימוש בסמים בקרב חברי הלהקה היה מצומצם.

לא חושב שהיה לו סיבה לשקר

אף להקה לא התביישה על שימושה בסמים אין טעם להכחיש את זה שומעים את זה רואים את זה וגם אוהבים את זה ווטרס לא אמר שהוא לא עושה את זה פשוט אמר שהוא לא כותב עם זה ואני לא חושב שיש לו סיבה או טעם בלשקר ובאמת לא נראה לי שהוא שיקר אני בכל מקרה מאוד הערכתי את זה

NIR Y

New member
שאלה מעניינת

אתם חושבים שיש קשר בין המוזיקה שסיד עשה בתקופה שהיה בפינק פלויד לבין סמים, בעצם עם הסמים הם מקור המקוריות והפיכודליות במוזיקה שלו ? למאן האמת אני חושב שכן, ברור שסיד היה מוכשר מאד ולא הסמים יצרו את המוזיקה, אבל אני חושב שהמוזיקה היתה פחות מעניינת ויצירתית בלי הסמים, ואני לא מתכוון רק לאסיד אלה גם לסמים יותר קלים.

Inis mor

New member
יש כמה אופציות!

או שהם באמת לא לקוח כל כך הרבה-אלה התנסו. או שם לקחו כל כך הרבה (!!!!) שהם לא זוכרים היום. גראס...טוב זה פורום ציבורי יש פה פיקוח אני לא רוצה להיכנס לדיונים האלה. אני רק אגיד שאין לו השפעה הרסנית כמו זו של LSD. ובשנות ה 70-כולם עשו קוקאין. ממוזיקאים ועד ל"פשוטי" מנהלי בנקים, רופאים וכו'. זאת שאלה מעניינת-האם המוזיקה שופעה באיזה מקום מ...תופעות הלווי של החומרים האלה. כן! סביר להניח שכן! -התשובה היא לא מנסיון אישי אלה מסיפורים קרובים. ---ואני לא הייתי מאמינה לכל מה שווטרס אומר...

למעלה