סמים קלים,סמים קשים בהודו. המלצות?

green eyes

New member
סמים קלים,סמים קשים בהודו. המלצות?

מי שהיה בהודו ויכול לספר לי קצת על תרבות הסמים שם, אני צריך אינפורמציה. אני יהיה רוב זמני בגואה.

היי גריןןןןןןןן מה המצף???

מתי את הממריא לך? איזה כיף לך ,אני כולי קינאה...אוף,אני כל כך רוצה לחזור לשם שוב... תשמע,בגואה לא הייתי,טיילתי בחלק הצפוני של הודו,אבל כל הודו קרחנות. בנוגע לסמים הקלים,כמו שאתה יודע,הודו היא בירת הג´אראס,ויש בצפון את עמק פרוואטי,שם מכינים בכפר מיוחד את הג´אראס,והאמת היא שקצת קשה להיכנס לכפר הזה,יש לו חוקים משלו,אבל מומלץ לנסות להגיע לשם. דבר מאוד מאוד חשוב שאתה צריך לדעת,זה שבהודו,אם אתה נתפס עם סמים עלייך ולא משנה מאיזה סוג,יש לך 2 אופציות,כי ככה עובדים ההודים- או לשלם בקשיש,ולרוב הם רוצים הרבה כסף,או פשוט ללכת לכלא,והדבר האחרון שאני אמליץ למישהו,זה לשבת בכלא הודי.. אני יכולה לספר לך מנסיוני האישי,שכל הכימיקלים שם הם על הפנים,וזה גם קצת מסוכן,כי אם קורה משהו (טפו טפו טפו),איכות בתי החולים שם היא על הפנים,וזה לקחת סיכון על עצמך,אבל זה כבר תלוי בך. בנוגע לג´אראס....אחחחח קרים מנאלי,פירסט קרים,סקנד קרים...זה חוויה שלא תזכה לחוות בישראל בשנה הקרובה לצערי.... הקטע הישראלי שם זה גם לעשות ישיבות של כולם עם כולם,כי ישראלים ידועים שם כקבוצה שלרוב מטיילת ביחד (אתה עוד תראה...כולם מכירים את כולם....היי אחי אנימכיר אותך..אולי מהצבא?איפה למדת?....),וכשמדליקים צ´ילום כולם מתקבצים יחד לעשן בסבבה.... אוי הודו...זה פשוט גנעדן.... בכל מקרה,תשמור על עצמך,שהכסף יהיה תמיד בחגורה עלייך,כי ההודים גנבים לא קטנים,ואם אתה צריך עוד כמה עיצות לדרך,גם טייגר וגם אני היינו שם בטווח של השנה-שנתיים אחרונות ונשמח לעזור. תהנה זה הכי חשוב! ייב ייב נאמאסטהההההההההההההההההההההההה

tiger

New member
אכן הייתי ואני לא מיתכוון לחזור

בא לך לטייל להודו סע לעזה או לג´נין.אותו דבר.ההודים יותר מלוכלכים מהערבים (ושיסלחו לי כולם על היציאה הגיזענית וואלה ליפעמים הכללות זה דבר נורא אבל ליפעמים הם גם מחויבות המציאות)יורקים ומשתינים ו... בכל מקום. הודו זה אחד המקומות הכי גיזעניים בעולם.לפי תרבות הקסטות שעדיין שולטת שם ביד רמה יש הודים (מה יש הודים-יש מיליוני הודים)ששווים פחות מיריקה והם רובצים ונירקבים ברחובות ואף אחד לא משתין עליהם.מי שנולד לאחת מהקסטות הנמוכות או מה שניקרא "דה אן טאצ´בל" או "התמאים" פשוט אכל אותה לכל החיים.הוא נידון לחיים של קבצנות או קברנות וחוץ מיזה לאיש אסור לבוא איתם במגע.יד הורים שגורמים למומים איומים לילדים שלהם כדי שיוכלו לפחות לקבץ נדבות כמו שצריך...לעומת זאת יש את הסיקים המפגרים(אלה עם התרבוש)שהם לעומת זאת כאילו יצאו מתרבות הקסטות אבל יצרו לעצמם מעיין קסטה עליונה מישלהם.הם ממש לא צנועים,הולכים להם עם התרבושים שלהם וחושבים שהם יותר חכמים וטובים מכולם.רבים מהם משחקים אותה "מורים רוחניים" או "אנשים מוארים" כאשר לחלק גדול אין שום כיסוי לתארים חוץ מניסיון לעבוד על עוד כמה תיירים תמימים שחושבים שבהודו כולם "מוארים". חלק גדול מהסיקים האלה גם משרתים בכוחות הביטחון ובמישטרה מה שעוד מוסיף לביטחון העצמי שלהם ולפוזה.הם לא יתבישו לעבור ליד הודים חולים ורעבים מהעם שלהם ולא להיסתכל עליהם חצי מבט מיותר אבל אם הם רואים תייר בסביבה...איזה נחמדות,איזה מאור פנים,כמה אהבה... בצפון הכי גרוע זה להיסתובב עם חומר בכיס או לעשן איפה שלא צריך. מה זה אומר איפה שלא צריך?בכל מקום שהוא לא גסא האוס או מיסעדה שמשלמת שוחד למישטרה כדי שתעלים עיין. ביום שתרגיש שאתה נימצא במקום הכי פסטורלי שבעולם ואחרי שתחשוב שבהודו יש לך לפחות רישיון לעשן לגנדיג´י על הבירכיים ותגלגל לך ג´וינט להנאתך אל תיתפלא שפתאום יגיעו שני הודים חייכניים ויתישבו לידך ואתה ברוב חוכמה תציע להם להישתתף בשחטה כמו ילד ישראלי טוב...באותו רגע ישלפו לך תעודות שוטר ותיצטרך (לטובתך)לשלם כמה שהם יבקשו,סכום שבדרך כלל נע בין 200$ -1000$.תמיד תמיד עדיף להיענות ולשלם את הסכום שהם מבקשים ולא להגיע לתחנת המישטרה שם רק תיצטרכו לשלם יותר שוחד ליותר אנשים...כולי תיקווה שמי שקורא שורות אלה כבר לא יתנסה בחויה הנהדרת.כי ההודים עם כל תרבות הקסטות הגיזענית שלהם לא שוכחים אף פעם דבר אחד(דבר שמרבית התיירים נוטים לישכוח מהר אם לא ביום שהם נוחתים לתוך הודו החייכנית ומסבירת הפנים)וזה שתיירים שווים עוד פחות מההודי בן הקסטה הכי נמוכה והתיירים ששוים הכי פחות זה כמובן איך לא התיירים מישראל שידועים כעושי צרות רעשניים ושחצנים בימיוחד ואת האמת המרה הזו על החיים בהודו לימדה אותי בחורה אוסטרלית שנשואה להודי בן מאחת הקסטות הנמוכות שהיה צריך להיתנצר (!)כדי ליזכות בעתיד טוב יותר מה שעושים ועשו הודים רבים בני הקסטות הנמוכות ביותר. צפון הודו בימיוחד זה מקום פראי שפועל לפי חוקי הג´ונגל והאנרכיה שם חוגגת.החוק שם זה בדיחה שאמורה לפרנס את המישטרה והשוטרים כמה שיותר טוב ולא שום דבר אחר.מיכוון שזה אחד האזורים הכי פוריים בעולם מבחינת קאנביס,צמח שצומח לו שם באיכות מטורפת בכל חור כמו שאצלינו צומח הדשא(ויותר טוב,הרבה יותר טוב)הקרחנה באזור כולו חוגגת ראו הוזהרתם. למרות הכל ואחרי כל זה:אני מת לחזור לשם.אבל רק אם זה לתקופה של חצי שנה שנה לפחות.לחודש חודשיים בילבד אני היום בעד תיילנד.אין מה להשוות לתנאים בהודו.הודו זה לתרמילאים שעוד לא חוו איזה כיף זה להיתקלח בדלי במקום שאין בו מיים זורמים וחשמל ...הכינו את הממחטות (חחחחחם) t

green eyes

New member
אחי,כל מה שאמרת,רק גורם לי לאהוב את

הודו יותר. אחחח....איזה יופי, לנחות בבומביי וישר לדפוק מוחטה ירוקה ועסיסית.
. זה לפי דעתי כל היופי בהודו. אתה רואה את זה בעין רעה, אני בעין טובה. בגלל זה אומרים על הודו שאתה יכול לאהוב אותה או לשנוא אותה אבל לא להתעלם ממנה. חוץ מזה, התמונות שראיתי ששמת פה פשוט מדליקות. איך אני מחכה רק להיות בתוך כל השיחים האלה. לא רוצה לעשן אותם,רק להיות ביניהם. אני אפילו ישר יאכל איזה שיח
. חבל שאתה לא נקשרת להודו,אבל לא לכולם היא מתאימה. אני מקווה שיהיו לי רק חוויות טובות משם.

גרין...זה כל הקסם...

כח מה שאומרים על הודו נכון- היא מריחה ומטונפת,הההודים זה נחות,הם חיים במדינת העולם השלישי,הם מחרבנים בכל מקום ומנגבים עם יד שמאל,הפרות הרזות מסתובבות בכל פינה,אבל כל מה שדוחה בה ומגעיל,גם מקסים ומדהים.... אני אישית לא הסכמתי לשמוע סיפורים על הודו,ולא חיפשתי המלצות,ולא קראתי חומר על הודו לפני שטסתי,רציתי לחוות אותה בלי דיעות קדומות,ותאמין לי שזה היה הדבר הכי טוב לעשות...אמנם כשנחתנו (נסעתי עם אחי) קיבלנו שוק טוטאלי,מהריח,החום,האנשים,התחבורה,הגסט האוס,ממה לא...אבל עבר לנו אחרי שבועיים ואז בעצם התחלנו להתרגל ולהבין,שהודו,זה כל מה שלא ציפית,וכל מה שאתה לא רגיל אליו,והיא פשוט מדינה מקסימה... אז נכון,לא מומלץ להתעסק שם עם רשויות החוק,אבל חוץ מסמים יש בהודו עוד כל כך הרבה,ויש בה נופים מדהימים,כאלה שלא תראה באיזורנו בחיים שלך,ויש להם דת מקסימה שהם אוהבים,ויש להם חיוך,ושווה להסתובב קצת במקומות לא סופר תיירותיים בשביל לחוות באמת את הודו ואת האנשים... גרין יקירי,תהנה תהנה תהנה,אני בטוחה שכשתחזור מפוצץ באנרגיות טובות וסיפורים מפה עד הודעה חדשה,יהיה לך חיוך מאוזן לאוזן... ואל תשכח לספר לנו... ותשמור על קשר,אנחנו לא הולכים לשום מקום,ובהודו יש מחשבים (איטיים רצח אבל עובדים..אם אין הפסקת חשמל...חחח..). טיול מענג!

tiger

New member
סע ותבלה,אני בטוח שתהנה,גם אני מת

לחזור לשם וכל מה שכתבתי רק השאיר לי בפה טעם של עוד אבל:לסוג מיוחד מאוד של טיול.לא לנופש,נופש מבחינתי זה דבר אחר קצת יותר נקי ופחות מסוכן. ברור לי שתהנה שם אבל אם לאתגיע לצפון לא תיראה שום דבר שדומה למה שצילמתי.הדרום מאוד שונה מהצפון ובימיוחד בעונה הקרובה ,אוגוסט ארבעים וחמש מעלות בצל 95% לחות בניו דלהי.דרך אגב נוחתים בניו דלהי ולא בבומבי(נידמה לי ככה).מה שמצחיק זה "הניו" כי איפה ניו ואיפה ניו-דלהי... מישם ובעונת החום הרצחנית שקרבה אלינו לטובה המקום היחידי שאפשר לינשום בו בהודו זה בצפון.אני חושב שביולי אוגוסט אין אף אחד בגואה.זו העונה של הצפון.אחר כך שמתחיל להיקרר יורדים לדרום ולגואה. תבלה טוב ואל תישתה (חשיש/סתם) מיים מהברז. t

לא לא הוא בסדר,

טיסות נוחתות גם בומביי...ואחלה עונה לדרום... אחחח הודו...גנעדן קטן ומטונף...

קשכפית

New member
אנשלית דווקא אני חושבת שלדרום

העונה היא מנובמבר עד מרץ. אחר כך זה ממש לא נעים שם. ושעכשיו שכל כך חם שם בדרום ובמרכז, הצפון זה המקום! הרי שנה שעברה נסענו אני וטייגר להודו באמצע אוגוסט ובדלהי היה חם אש, ובמנאלי היה אכלה

koala

New member
בקשר להודו.........

לפי השאלה שלך , אני מבין שהתענינות שלך בתרבות הסמים היא לא בקטע אינפורמטיבי אלא בקטע של התנסות אז עצתי אלייך היא: בגואה ניתן למצוא ( ולא בקושי רב....)את כל סוגי הסמים הקיימים (כמעט את כולם), החל מגנגה וצ´ארס כמובן , כל הכימיקלים, מעוררי הזיות למינהן, פטריות וכלה בדברים שכלל לא נוגעים להודו כמו קוק. הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה להיות רגוע ושקול ולא לחשוב כמו רבים מהאנשים שהודו זה בית זונות ואפשר להתקרחן בלי סוף ולא יקרה כלום. קח את הטיול באיזי , תעשה מלאנתלפים צ´ילומים והעיקר תהיה שקול ומחושב. שיהיה לך אחלה טיול . בוווווווווווווווווום.

tiger

New member
סימטאות מנאלי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=78&msgid=2628157&place=480

tiger

New member
מנאלי "התחנה המרכזית"

הצבע הירוק שרואים מהחלונות מאחור זה לא נענע... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=78&msgid=2628092&place=480

tiger

New member
הדשא של השכן ירוק יותר

בישביל קנה מידה הכנסתי גם את השכן לתמונה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=78&msgid=2628140&place=584

למעלה