היי גריןןןןןןןן מה המצף???
מתי את הממריא לך? איזה כיף לך ,אני כולי קינאה...אוף,אני כל כך רוצה לחזור לשם שוב... תשמע,בגואה לא הייתי,טיילתי בחלק הצפוני של הודו,אבל כל הודו קרחנות. בנוגע לסמים הקלים,כמו שאתה יודע,הודו היא בירת הג´אראס,ויש בצפון את עמק פרוואטי,שם מכינים בכפר מיוחד את הג´אראס,והאמת היא שקצת קשה להיכנס לכפר הזה,יש לו חוקים משלו,אבל מומלץ לנסות להגיע לשם. דבר מאוד מאוד חשוב שאתה צריך לדעת,זה שבהודו,אם אתה נתפס עם סמים עלייך ולא משנה מאיזה סוג,יש לך 2 אופציות,כי ככה עובדים ההודים- או לשלם בקשיש,ולרוב הם רוצים הרבה כסף,או פשוט ללכת לכלא,והדבר האחרון שאני אמליץ למישהו,זה לשבת בכלא הודי.. אני יכולה לספר לך מנסיוני האישי,שכל הכימיקלים שם הם על הפנים,וזה גם קצת מסוכן,כי אם קורה משהו (טפו טפו טפו),איכות בתי החולים שם היא על הפנים,וזה לקחת סיכון על עצמך,אבל זה כבר תלוי בך. בנוגע לג´אראס....אחחחח קרים מנאלי,פירסט קרים,סקנד קרים...זה חוויה שלא תזכה לחוות בישראל בשנה הקרובה לצערי.... הקטע הישראלי שם זה גם לעשות ישיבות של כולם עם כולם,כי ישראלים ידועים שם כקבוצה שלרוב מטיילת ביחד (אתה עוד תראה...כולם מכירים את כולם....היי אחי אנימכיר אותך..אולי מהצבא?איפה למדת?....),וכשמדליקים צ´ילום כולם מתקבצים יחד לעשן בסבבה.... אוי הודו...זה פשוט גנעדן.... בכל מקרה,תשמור על עצמך,שהכסף יהיה תמיד בחגורה עלייך,כי ההודים גנבים לא קטנים,ואם אתה צריך עוד כמה עיצות לדרך,גם טייגר וגם אני היינו שם בטווח של השנה-שנתיים אחרונות ונשמח לעזור. תהנה זה הכי חשוב! ייב ייב נאמאסטהההההההההההההההההההההההה