מת להישתתף בניסוי...שמישהוא יוציא
את האף מצינצנת הקוקאין ויספר לנו:איפה הניסוים האלה של הרשות? אנשים מאיימים לישרוף מועדונים אם לא יספרו להם עכשיו. תשחררו את עכברי המעבדה וחולדות הניסויים...קחו אותנו,למה לאנוס חיות מיסכנות כשאפשר להישתמש ברצון החופשי של אנשים בוגרים? למה צריך תמיד למות כדי ליתרום גופה למדע? אין בזה כל היגיון. לכל ניסוי של סמים יכולים לימצא מיליוני גופות ומוחות של אנשים חיים אשר יהיו יותר מימוכנים ליתרום את חלקם למען "המדע והדורות הבאים" בעודם בחיים...למה סתם לבזבז אפשרויות כל כך מרחיקות לכת על גג זול לתשדיר שירות?בטח שאנחנו מוכנים להישתתף בניסוי...מה יש למה לא? כל כך הרבה פעמים עשינו את זה סתם בישביל כל מיני סיבות משונות אז בישביל ניסוי רציני שלא נעשה את זה? רק תגידו את האמת יש ניסוי או שסתם "שוב שיקרתם"? כן כן אתם שם ברשות ,תצאו מהטריפ שלכם לרגע ,תפסיקו לגרד את הגב עם מזלג ותספרו לנו איפה לעזעזל הניסוי כי אנחנו כבר מתים מתים מתים להגיע,עוד מעט ניגמרת לנו הסבלנות ויש לנו הנג אובר רציני על הראש...היבטחתם שריטה,עם ניסוי וקפיצות... או ששוב שיקרתם? כרגיל כמו ששר הזמר המנוח מאיר אריאל בשירו "שני מקסיקנים":מי ששיקר פעם אחת ,כבר לא יכול להיגמל מיזה... הרשות היא זו שצריכה קודם כל להיגמל מהשקרים של עצמה(אם יש בכלל מסוגלות)אחר כך שתתחיל לעשות שוב תשדירים עם אולי קשר קצת יותר רציני למציאות. ואם אני אומר את זה אני לא מעודד סמים אני פשוט בז לשקרים ושקרנים. t