סמים קלים - קמפיין כבד

נינת88

New member
משעשע

במיוחד החלק שהד"ר מעביר ביקורת על הפירסומת עם ההיא שהציבה אולטימטום לחבר שלה - או אני או הסמים... התגובה שלו הרסה אותי

זה או אני או הג´וינט...טוב נו...

אז אני בוחרת בג´וינט..חחחחחחחחחח מה זה התשדיר המעאפן הזה? תשמעו,אתמול נסעתי לי בהרצליה,וכל עמוד תאורה מקושט בפרסומת שהציבה עיריית הרצליה- הרצליה נלחמת בסמים בהרצליה אומרים לא לסמים... וואלה אם העירייה היתה יודעת כמה בהרצליה אומרים כן לסמים היא היתה מתפחלצת.. אני לא מבינה למה הם עושים פרסומות שגורמות לנו פשוט לשבת ולצחוק?? מה הם חושבים שאנחנו מטומטמים? שאנחנו לא יודעים שגראס עדיין לא פועל על המוח כמו שפועל נאמר...אל אס די? כי לי אישית,משתמע מהפרסומות שגראס זה אל אס די...ככה גם נראים כל האנשים בפרסומות... וואלה שיבוא אלי הפרסומאי הנעלול שיצר את השטות הזו,ושיבוא ביום שעישנתי,אני מבטיחה לכם שהוא בכלל לא ידע שעישנתי משהו...אפילו לא יהיה אדום בעיניים... אני באמת לא מבינה את זה... יום טוב..

tiger

New member
אני רוצה להישתתף בניסוי שתתף בניסוי

שתתף בניסוישתתף בניסוי...שקרנים.אין שום ניסוי כזה בשום מקום,איפה לא ניסיתי להסיג אותם כדי להישתתף וכלום.שקר אחד גדוווול. אנשים רוצים מתים להישתתף בניסוי ולא מוצאים אותו כי שיקרו להם.נו לך תאמין לפירסומות של הרשות...צורה להם t

אם אתה מוצא את הניסוי

תגיד לי גם,כי שמעתי שבניסויים מחלקים חינם אין כסף...ולמה לא לחסוך כמה גרושים.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אנחנו בעד ניסויים...בבני אדם....חחחחח הרגת אותי מצחוק עכשיו.. יום כתום,

קשכפית

New member
ניסויים בבני אדם

לי יש הרגשה שכולנו כאן בעולם נמצאים במעבדת ניסוי! יש איזה צורת חיים אחרת בעלת תבונה בשמיים... שאנחנו עבורה כמו עכברי מעבדה, הם צופים עלינו מלמעלה ואנחנו כל הזמן תחת ותוך כדיי הניסוי. הכל ניסוי אחד גדול - ועל זה נאמר בכתובים " לא על הניסוי לבדו יחייה האדם"... טוב כנראה כבר מאוחר, מרגישים את זה עליי... גם אני בניסוי. ובאשר לתוצאות הניסוי = נראה לי שהן קשות למדי! שם למעלה הם אומרים... האנשים האלה חבל"ז... מיסכנים... די טמבלים

tiger

New member
שיעשו ניסויים על עבריני מין

ולא על חתולים וחולדות...

tiger

New member
מת להישתתף בניסוי...שמישהוא יוציא

את האף מצינצנת הקוקאין ויספר לנו:איפה הניסוים האלה של הרשות? אנשים מאיימים לישרוף מועדונים אם לא יספרו להם עכשיו. תשחררו את עכברי המעבדה וחולדות הניסויים...קחו אותנו,למה לאנוס חיות מיסכנות כשאפשר להישתמש ברצון החופשי של אנשים בוגרים? למה צריך תמיד למות כדי ליתרום גופה למדע? אין בזה כל היגיון. לכל ניסוי של סמים יכולים לימצא מיליוני גופות ומוחות של אנשים חיים אשר יהיו יותר מימוכנים ליתרום את חלקם למען "המדע והדורות הבאים" בעודם בחיים...למה סתם לבזבז אפשרויות כל כך מרחיקות לכת על גג זול לתשדיר שירות?בטח שאנחנו מוכנים להישתתף בניסוי...מה יש למה לא? כל כך הרבה פעמים עשינו את זה סתם בישביל כל מיני סיבות משונות אז בישביל ניסוי רציני שלא נעשה את זה? רק תגידו את האמת יש ניסוי או שסתם "שוב שיקרתם"? כן כן אתם שם ברשות ,תצאו מהטריפ שלכם לרגע ,תפסיקו לגרד את הגב עם מזלג ותספרו לנו איפה לעזעזל הניסוי כי אנחנו כבר מתים מתים מתים להגיע,עוד מעט ניגמרת לנו הסבלנות ויש לנו הנג אובר רציני על הראש...היבטחתם שריטה,עם ניסוי וקפיצות... או ששוב שיקרתם? כרגיל כמו ששר הזמר המנוח מאיר אריאל בשירו "שני מקסיקנים":מי ששיקר פעם אחת ,כבר לא יכול להיגמל מיזה... הרשות היא זו שצריכה קודם כל להיגמל מהשקרים של עצמה(אם יש בכלל מסוגלות)אחר כך שתתחיל לעשות שוב תשדירים עם אולי קשר קצת יותר רציני למציאות. ואם אני אומר את זה אני לא מעודד סמים אני פשוט בז לשקרים ושקרנים. t

ZBlaster

New member
יש גם את המשפט ../images/Emo26.gif

I say no to drugs, But they just won´t listen!!! Z-Blaster

dod_basim

New member
ברור שזה שקר

זה כמו שאומרים לילד בין ארבע, "אם לא תוכל נקרא למשטרה", זה כדי להפחיד אותו פחד מוות מהשוטר הנורא, זה ידוע שמחנכים עם שקרים. אותו דבר מנסים להפחיד ילדים קטנים שלא הרבה מבינים, תגיד להם גראס תגיד להם אקסה מה ההבדל מבחינתם? רוצים פשוט להפחיד אותם. מי שמעשן שכטה אחת של גראס, יום אחר כך לוקח אקסה, ותוך שבוע הוא מזיק כל מיני... איזה בולשיט, מצחיק עד כדי בכי ואז נהיה כבר עצוב מזה אז ממשיכים לבכות :)

זהר פלד

New member
לי זה דוקא עצוב, לא מצחיק בכלל.

זה בדיוק מה שהופך אנשים ל avigimel´ים... נכון, כולנו יודעים שאלו שקרים וזה בולשיט ושום דבר שם לא נכון, אבל זה אנחנו. קבוצה של סטלנים. מה עם כל אלו שלא יודעים? אז יבוא tiger ויצליח לשכנע איזה אדיוט כמו avigimel שזה שקרים? ברור שלא! לא, חברים, זה לא מצחיק בכלל.

זהר פלד

New member
נכון, אבל זה לא קשור למה שאמרתי....

אני מדבר על זה שאם נשב ונצחק מהתשדירים האלה במקום לעשות משהו, למדיניות השקרים יש סיכוי לא רע להצליח, למרות הכל.

guyp2

New member
אם אתם מדברים על התשדיר..

של ה-"רוצה להשתתפף בניסוי..רוצה לשתתף בניסוי "וכו.. אז אתם טיפשים..! לא הבנתם את התשדיר..! הם לא אומרים שיש ניסויים..!! זה אומר שאתם מנסים את המוח שלכם.. ובלה בלה בלה.. תקשיבו לזה שוב.. וטוב..

למעלה