סמים שלום,מישהו יודע כמה גרם של סמים נחשב לצריכה עצמית???
V vegi force 1980 New member 14/8/02 #2 עד כמה שאני יודע אז 15 גרם ככה קראתי בידיעות אחרונות לפניי איזה חודש
ד דוקטור הופמן New member 15/8/02 #3 זה לא משנה כמה גרם אוו קילו אם זה בשקית אחת ולא בשקיות אוו קופסאות אז אתה תציד יכול לטעון שזה לשימוש עצמי
זה לא משנה כמה גרם אוו קילו אם זה בשקית אחת ולא בשקיות אוו קופסאות אז אתה תציד יכול לטעון שזה לשימוש עצמי
V vegi force 1980 New member 15/8/02 #4 שניה אז אני אסתובב לי עם שק של 10 קילו גראס קסוס מוכן לעישון ואני ממש רוצה לראות איזה שופט יתן לי שימוש עצמי.........
שניה אז אני אסתובב לי עם שק של 10 קילו גראס קסוס מוכן לעישון ואני ממש רוצה לראות איזה שופט יתן לי שימוש עצמי.........
ד דוקטור הופמן New member 15/8/02 #5 אם יש לך עורך דין טוב אתה יכול בקלות לצאת על שימוש אתה פשוט אומר להם שבמקום כל יום לקנות שקית אתה קונה לעצמך בפעם אחת כמה קילו ככה יוצא לך הרבה יותר זול ומשתלם
אם יש לך עורך דין טוב אתה יכול בקלות לצאת על שימוש אתה פשוט אומר להם שבמקום כל יום לקנות שקית אתה קונה לעצמך בפעם אחת כמה קילו ככה יוצא לך הרבה יותר זול ומשתלם
V vegi force 1980 New member 16/8/02 #8 לא נורא אני מאמין שביום שהמשטרה תתפוס אותי עם שקית (אם זה יקרה אי פעם) אני אדע אייך לצאת מזה