סמינריון "העצמת הפרט בקהילה"

• פותח הנושא IG22
  • פורסם בתאריך

IG22

New member
סמינריון "העצמת הפרט בקהילה"

בוקר טוב ! אני זקוקה לעצה באופן דחוף: אני עושה סמינריון בקורס "העצמת הפרט בקהילה" של ד"ר נירה שלום ונתקלתי בבעיה. נושא העבודה הוא העצמה בקהילה הוירטואלית שמתפקדת כקבוצת תמיכה. השאלה שלי היא האם זה אתי או מותר להשתמש ולצטט הודעות מפורומים בעבודה ללא רשות המשתתפים? מה דעתכם ? זאת פעם ראשונה שאני כותבת סמינריון ואני נורא מסתבכת... מה גם שלא עשיתי קורס בשיטות מחקר ואני לא יודעת בדיוק איך לעשות את המחקר. למישהו יש הצעות ? תודה ויום טוב לכולם.

chayahd99

New member
לדעתי...

שלום לך, קודם כל אני מלאת סימפטיה והזדהות, כי גם אני עובדת על הסמינריון בקורס הזה, בדיוק עכשיו, וזה ממש לא פשוט. לגבי ציטוט מפורומים, נראה לי שכל עוד זה אנונימי, זה בסדר. הרי ברור לכל מי שכותב דברים בפורום שהדברים שלו מפורסמים לכל העולם, אז זה שהם גם יופיעו בעבודה סמינריונית אחת קטנה של סטודנטית יחידה באוניברסיטה מסוימת בארץ, ממש לא נראה לי קריטי. מסכימה

IG22

New member
תודה

שאלתי גם את ד"ר נ. שלום והיא אמרה שזה בסדר. אז עכשיו אני רגועה בקטע הזה, אבל היסטרית מהקטע של שיטות מחקר. זה קשה לעשות את זה בלי קורס בנושא ! יש לי פגישה עם נירה עוד שבוע וחצי. אני מקווה שהיא תעזור לי.

chayahd99

New member
לא להיסחף...

אינני חושבת שיש צורך בהיסטריה, תשמרי את ההיסטריה לארועים הדורשים את זה
באופן כללי לגבי העבודה: ישנה חוברת שיוצאת לאור ע"י המחלקה לסוציולוגיה, המסבירה את מבנה העבודה (באופן כמעט זהה לזה של ד"ר שלום). ניתן לקחת אותה ממזכירות המחלקה (בנין מקסיקו המוכר במספרו 213, קומה שניה או שלישית). החוברת מאוד עוזרת לעשות סדר, למקד את החשיבה ולכתוב את העבודה.

ori31

New member
שאלה

האם כל אחד יכול לקבל חוברת? האם היא בתשלום?

לגבי הפרסום

אני חושבת שזה לגיטימי לפרסם וגם ראיתי כבר עבודות שפירסמו...

למעלה