סמינריון לתואר ראשון

Tears Dont Fall

New member
סמינריון לתואר ראשון

שלום לכולכם/כן,
שמי מגי ואני סטודנטית לתואר ראשון במדעי החברה באוניברסיטת בר אילן. במסגרת התואר אני עושה סמינריון בהתמודדות עם אירועי חיים משמעותיים, ובחרתי ללמוד ולבחון את ההתמודדות של טרנסג'נדרים/ות שסיימו את הליך השינוי.
מדובר על עבודה המתבססת על ספרות מקצועית בתחום אך מרכזה הוא ראיון אישי עם טרנסג'נדר/ית אשר יהיה מוכן/ה לשתף ולדבר על סיפורו/ה.
הראיון יהיה מוקלט, אך ניתן להישאר אנונימי/ת במידה ויעלה הצורך (ההקלטה היא לצרכי נוחות בלבד).
אשמח לשמוע במידה ויש כאן מישהו/י שמעוניין/ת לספר את סיפורו/ה ולהתראיין עבור הסמינריון שלי.
ניתן לפנות אליי במסר אישי / מייל [email protected]

צר לי להרוס לך, אין שום דבר משמעותי בלהיות טרנסית

לכי וחפשי כלוב אחר בספארי.
החיים שלי רגילים ומשעממים, וההתמודדות שלי היא עם דברים ארציים מאוד, כמו עבודה, בית, משפחה, לשלם חשמל, מים, ארנונה.

אם אני מרגישה שהכל בסדר למה לבוא ולהגיד שלא?

אני לא מרגישה אפליה, אני מרגישה אישה לכל דבר ועניין, עצם זה שכל יומיים בא איזה מישהו שצועק שקשה לנו, ומפלים אותנו ואנחנו מסכנים, זה רק תורם לחיזוק המיסכנות, כל מה שצריך זה החלטה, וקצת כסף להניע את התהליך, מעבר לזה זו סבלנות שההורמונים והטיפולים ישפיעו.
&nbsp
אני התחלתי את השינוי שלי שלא היתה פתיחות בשום מקום, זה עצר אותי? לא!, זה עניין אותי? לא! היתה לי משימה, להחזיר לי את הגוף שהטוסטסטרון לקח לי, ואני חושבת שעשיתי עבודה נהדרת, בעיקר כי לא התפשרתי, ופניתי למיטב הרפואה שיכלתי להשיג.
&nbsp
אני מסכנה? לא! אני צריכה נדבות? לא! צריך לחקור את המקרה "היוצא דופן" שלי? לא! אני אישה שסובלת מאפליית נשים בדיוק כמו כל אישה.
אם אני אנסה לעלות על תחב"ץ באזור חרדי יפלו אותי כי אני אישה.
&nbsp
מה כל העניין עם טרנסג'נדרים? אני באמת לא מבינה, הכדור ביום זה מה שעושה אותנו כלכך שונים?? הניתוחים?? מה הקטע??
המשוגעות שמסירות צלעות והופכות לברביות אנושיות זה כן, אבל 2-3 ניתוחים כי הטוסטסטרון הרס לנו את הגוף, זה לא? תפסיקו עם זה, השינוי לא כזה מסובך מרגע ההחלטה החיים רצים, והשינוי מתקדם, ותוך שנה שנתיים את עוברת לתמיד ואת מי זה צריך לעניין, זה משהו פרטי, אישי ושולי בדיוק כמו הניתוח מעקפים שסבא שלי עבר.
&nbsp
המוח אותו מוח, העיסוקים אותם עיסוקים, ההתמודדות בחיים זהה, תשלומים למים חשמל, ארנונה ביטוח לרכב, לקנות אוכל בסופר, הכל אני עושה כמו כל אדם אחר, מה העניין עם זה שהיתה לי תקופה רמת טוסטסטרון גבוהה מהנורמה??
&nbsp
אתם באמת חושבים שצריך כל יומיים לטחון את זה?
צריך לעשות מדיניות של אפס עניין ושיגעון סביב זה, ולקבל את זה שאנחנו אנשים רגילים פשוטים ומשעממים.
אם הקהילה הטרנסית תשכיל להבין את זה, החברה תקבל אותנו ככלל האדם. אבל אם תמשיכו לעשות עניין מהשינוי ומי ישמע מה עשיתם אז ימשיכו להתיחס אליכם כאנשי שוליים תמהוניים.

למעלה