סמינר חתימה!

SoulDancer

New member
סמינר חתימה!

מי יוצא/יודע על מישהו שיוצא? אני יוצאת ו99% חותמת גרעין^^

עדיין שביעסטית..../images/Emo3.gif

אפשר לצאת גם בלי לחתום? בהצלחה... מה קרה לאחוז ה-1?

L I L O C H

New member
....

אפשר לצאת גם בלי לחתום... המטרה של הסמינר בעיקרו הוא להסביר בצורה הטובה והברורה ביותר על קומונה/גרעין... זה בעצם המקום שבו עונים לך על כ-ל השאלות ונותנים לך את כל האימפורמציה האפשרית. וחוץ מזה, חבל שלא לחתום... מקסימום אח"כ חותמים ויתור... יותר קשה לחתום מאוחר יותר מאשר לותר... בוא נגיד שעדיף לחתום מאשר לא... מה שכן, אני חושבת שההגשמה זו אחת החוויות, גם קומונה אבל במיוחד הגרעין, זו חוויה מדהימה וחד פעמים [ככה זה ניראה לי, וככה שמעתי מאנשים שונים שבאו מגרעינים שונים...].

בהצלחה!!! תהני.

ראשון מערב שליטע. נילי- מי שולט עכשיו, הא?

Kobi2402

New member
זה היה ............

זה היה ברור מאליו שמערב שולטים פה ותמיד ישלטו פה................

L I L O C H

New member
בטח שיוצאת!../images/Emo13.gif

שאני אפסיד שישבת שאני יכולה לשגע בהם את שירלי ויסמין
חחחחחח אוהבת אתכן
וגם כן אני הולכת לגרעין=]] ואל תדאגי יסמין, שישבת האלה ייעלו את החתימה באחוז הנוסף
ד"א, גם לכם אמרו להיות ב-2 בראשל"צ מרכז

SoulDancer

New member
אנשיםםםםםםםםםםםם

סמינר לפניםםםםם 49 אנשים חתמו!!!!!! זה המון!!!! 25 לקומונה ו24 לגרעין!!! זה אומר שכנראה יהיו שתי קומונות! קבלו!!!! אקיצר, היה כיף, ואני חתמתי ומאיה מנור מהסניף שלי חתמה ולילך ושירלי חתמו ועוד המון חתמו והיה כיףףף והלוואייי שהכל ילך טוב ושיהיה גרעין בןןן זונה ושנצליח בהשמה הזאתי.. דמעט אני שונאת את הפרפרים שזה עושה לי בבטן><

L I L O C H

New member
היה באמת אחד הסמינרים התותחים.

אני אישית מאוד נהנתי וגם השכלתי והבנתי יותר, על הגשמה בכלל, ועל גרעין בפרט [שזה מה שחתמתי בסוף]. ובאמת הלוואי שיהיה גרעין פצצה, עם אנשים איכותיים, שיודעים לתרום ולתת מעצמם. קיצר, הולך להיות מדהים!! וגרעין 2011-2008(?) הולך להיות הגרעין הכי שווה ותותח שהיה אי פעם בתנועה

וווואי לילך, איזה מרגש שחתמתם!!!!!

אני כל כך שמחה. באמת. ספרי עוד. מה היה, איזה פעולות עברתם, מי העביר.. ועוד ועוד ועוד...

למעלה