סמינר מד"צים מסכם- מחוז מרכז

סמינר מד"צים מסכם- מחוז מרכז../images/Emo70.gif

ברוכים הבאים לפורום מד"צים
מעכשיו אתם הפכתם להיות מדריכים צעירים באופן רשמי. ראשית, חשוב לציין: אין לפרסם מספרי טלפון, אי מייל, איי.סי.קיו ו/או מסנג'ר על גבי הרשת. הודעות אשר יפורסם בהם את הדברים הנ"ל אאלץ למחוק אותן. שנית, קראו בבקשה את תקנון הפורום ודבר המנהלת כדי שתוכלו לדעת ולהבין יותר את משמעות הפורום ואיך מתנהלי הפורום. נפתח לכם אלבום תמונות לסמינר- שם תוכלו להעלות תמונות ולהעתיק תמונות. האלבום נקרא: סמינר מד"צים מסכם2007- מחוז מרכז. ועכשיו לענייננו: עברתם שבוע סמינר שבמהלכו רכשתם המון כלים לשנת ההדרכה, חוויתם חוויות נעימות, התנסתם באימוני מדריך והכי חשוב: נהנתם
קחו בחשבון שעל מדריך ישנם המון חובות לצד המון זכויות- את זה אתם תכירו היטב בשנת ההדרכה הקרובה. אני מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך הדרך. זיכרו שאנחנו תמיד כאן בשבילכם וזה המקום בו תוכלו לשמור על קשר האחד עם השני, לעזור לאחרים בבניית פעולה והכי חשוב: להכיר מגוון רחב של מדריכים כדי לצבור ניסיון. מאחלת לכולכם המון הצלחה והמשך שהייה מהנה בחברתנו
שיהיה לכולנו קיץ נפלא ושקט
מאיה

Natalie 8

New member
היי אני נטלי מהמרכז

[הייתי בבית שאןD:] ממ,הייה כלכך חם. אבל בהתחלה הייה קצת יותר מידי..צבא..זה הוציא ת'חשק בהתחלה בהתחלה.. אבל הייה כיף..הכרתי מליון אנשים. האוכל הייה דוחה,אבל דיאטה זה מה שהייתי צריכה>< ואמ,הבריכה בערב הייה מאוד כיף.. הפעולות בקבוצה שלנו היו שולטות. וההפניג המוצלח של המועצת חניכים הייתה מעולה ![כל הכבוד לנו] וזהו,חופש נעיםD:

sweet shir

New member
סושי XDDDD

זה די מסכם את כל הסמינר, המילה סושי. XD וזה שהיה ממש כיף.

Magic Johnson

New member
סמינר 2007!

זה אוריאל (שיער ארוך, בלונד בקצה, פירסינג בגבה) היה אדיר, בין הדברים הכי טובים שקרו לי בשנה האחרונה! כל כך הרבה אנשים מדהימים ומדריכים מגניבים!. היה כיף בעיקר (חוץ מהאוכל וה'גימאליה של אלפי מנשה) ותמונה של הקבוצה הכי טובה בקורס, בוריס מכנסמרובע! (קרדיט למוריה)

הוו הסמינר היה פשוט מדהים! :)

נהנתי מכל רגע, ממש שמחתי להכיר את כוווולם..! אגב, זאת מוריה, מהקבוצה של יוני... אוריאל- לא אני צילמתי את התמונה. >< אני רק הקטנתי אותה ושמתי בבלוג שלי. ב ו ר י ס מכנסמרובע שליטה!^%#* כנסו לבלוג מספר 259708 בישרא, יש שם תמונות ואני גם אוסיף לכאן מתישהו. :]

../images/Emo177.gifסמינר מדצים 2007 - קבוצת מב"ר ( :

היה הכי כייף שיש .הכרתי מלא מלא ילדים . אני נפגשת עם כל החברים שהכרתי במהלך כל החופש [: אני שמחה כ"כ שיצאתי והגעתי בכלל למדצים 3 > בקיצור - מאיה את ה-כ-י אחלה שיש למרות שקבלתי פעם אחת עונש :( ו . . הקבוצה של אושרית [מב"ר] הכי שולטת /m\ בהצלחה לכולכם בשנת ההדרכה שלכם ( : . חזקו ואמצו. אוהבת .. נטלי חיון , כפר סבא . אה ו.. רוצים לשמור על קשר ? שלחו מסר P :

Fall Out Liel

New member
יאיי! אחרי שלושה חודשי קורס מד"צים..../images/Emo168.gif

אני מדריכה! |סתםלשתף
| ו..קראתי פה שיש עוזרי מדריך שלא מקבלים כסף, זה ממש ניצול, אסור לעשות כזה דבר
. ו..זו פעם ראשונה שלי בתור מדריכה ועברתי רק שלושה חודשי הדרכה ולא שנה כמו שאני יודעת שצריך, ואני מקבלת כסף, אז ככה זה אמור להיות לא? איך אפשר להיות עוזר?
אז..באתי לביקור קיץ..מקווה להשכיל וללמוד [ובאמת גנבתי פה כמה שירים ומשחקים
תודה] קיץ שמח ופורח לכולנו!

Novella2

New member
היה אדיר:)

למרות שלא משהו הכרתי אנשים חדשים, נהניתי כלכך עם האנשים שאני מכירה. היה ממש ממש ממש נחמד, לא התאכזבתי (ועוד לחשוב שחשבתי לוותר על זה). המסדרים דווקא לא היו כלכך נוראים, וגם האוכל! הוא היה דווקא בסדר לדעתי. ופשוט היה מגניב:) ד"א, זאת חן, מחנה ב', השכונה של מיכל. מקווה שכולם נהנו^^

Daichi

New member
בקשה די דחופה!! (בקשר לסמינר)

אם למישהו יש את התמונה שלי (ברק) עם שלי אז אני ישמח אם הוא יעביר לי אותה עד יום חמישי כי אני טס לשיקגו לחודש להדרכה ויהיה לי קשה לזכור את זה... =] ברק

למעלה