סמינר מד"צים מסכם 2008- מחוז מרכז

2RoTeMoOsH

New member
למאיה ולירז

רציתי למור לכם שהיה ממש ממש כיף בסמינר (קורס) אני אשמח אם תגידי לי איך אפשר לראות תמונות

שירה4905

New member
לרותם

היי רותם, כדי לראות תמונות מהסמינר צריך שמישהו יעלה אנשים כנראה עוד לא התאוששו מהשבוע האינטנסיבי שעברנו (גם מאיה) תנסי אולי עוד כמה ימים בהצלחה, שירה

רותם יקרה

ראשית את כבר יכולה לראות תמונות מתוך הסמינר של שנה שעברה באלבומים. אני כבר פותחת כאן אלבום נוסף עבורכם ובנוסף אפתח שירשור עבור כל מי שרוצה לומר משהו על הסמינר או להציג את עצמו לחברי הפורום.
טוב לראות אותך.

סמינר מד"צים מסכם 2008- מחוז מרכז

ברוכים הבאים לפורום מד"צים
מעכשיו אתם הפכתם להיות מדריכים צעירים באופן רשמי. ראשית, חשוב לציין: אין לפרסם מספרי טלפון, אי מייל, איי.סי.קיו ו/או מסנג'ר על גבי הרשת. הודעות אשר יפורסם בהם את הדברים הנ"ל אאלץ למחוק אותן. שנית, קראו בבקשה את תקנון הפורום ודבר המנהלת כדי שתוכלו לדעת ולהבין יותר את משמעות הפורום ואיך מתנהלי הפורום. נפתח לכם אלבום תמונות לסמינר- שם תוכלו להעלות תמונות ולהעתיק תמונות. האלבום נקרא: סמינר מד"צים מסכם2008 ועכשיו לענייננו: עברתם שבוע סמינר שבמהלכו רכשתם המון כלים לשנת ההדרכה, חוויתם חוויות נעימות, התנסתם באימוני מדריך והכי חשוב: נהנתם
קחו בחשבון שעל מדריך ישנם המון חובות לצד המון זכויות- את זה אתם תכירו היטב בשנת ההדרכה הקרובה. אני מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך הדרך. זיכרו שאנחנו תמיד כאן בשבילכם וזה המקום בו תוכלו לשמור על קשר האחד עם השני, לעזור לאחרים בבניית פעולה והכי חשוב: להכיר מגוון רחב של מדריכים כדי לצבור ניסיון. מאחלת לכולכם המון הצלחה והמשך שהייה מהנה בחברתנו
שיהיה לכולנו קיץ נפלא ושקט
מאיה

למעלה