סמינר מיון קורס מדריכים..

סמינר מיון קורס מדריכים..

שביעסטים ושמינסטים יקרים....
ב- 22-23/2 מתקיים סמינר מיון לקורס מדריכים. מישהו מעוניין לקחת חלק? קיבלתם כבר את הדפים? איזה תפקיד אתם רוצים לקחת.? מישהו היה שנה שעברה בסמינר מיון ורוצה לשתף אותנו? קורס מדריכים 08- ואווו זה גדול.

assafein

New member
אני שם../images/Emo13.gif

לא ידעתי שזה יומיים... איזה דפים צריך לקבל? בעיקרון בא לי הדרכה, אבל סדנאות יהיה מצויין גם כן

יש טפסים.

שצריך למלא... מפרטים רגילים כמו שם, סניף, שכבה... עד לניסיון, דברי שלדעתך יקשו עלייך בקורס וכד'... וגם להוסיף תמונת פספורט. ללכת להצטלם!

assafein

New member
מטי תביא לי מתישהו השבוע תטפסים../images/Emo13.gif

לגבי תמונת פספורט... יש לי אחת שיש גם בתעודת זהות, אבל היא כבר לא כל כך דומה לי... צריך חדשה?

SoulDancer

New member
שווה לצאת אפילו רק לסמינר:)

ואם מתקבלים אז שווה להדריך עם אנשים תותחים כמו לילך=)

יסמין..

איך הולכים המיונים? טיפים למתמיינים? מה הולך? מה קורה? שתפי אותנו.

SoulDancer

New member
ממ..תשובות=)

בעקרון מחלקים את כל הבוגרים שמגיעים ל"מיני קבוצות" שבהם עוברים פעולות, ומעבירים חלק מהפעולה שכל אחד בנה... סדנאות מעבירים ערבי הווי/משו גדול אחר, וטכני בונים דברים..חח טיפים? תיהיו עצמכם, אל תעשו פוזות ולא כלום.. תיהיו נחמדים לכולם [ואם אתם ממש שונאים מישהו, אז פשוט לא להגיע למצב שצריך לדבר איתו, ואם כן אז להיות נחמדים ומקצועיים..=) ] יש גם ראיון אישי לכל אחד, אז תדעו לבוא מוכנים לשיחה, שבעקרה צריכה לשכנע את האנשים שמגיע לכם להיות בקורס.. בעקרון אני מאוד נהנתי במיונים, אז באמת שתשתדלו גם להנות!!! [זה בעצם הכי חשוב..חחח] ולא בטוח שאני אצא השנה, נראה כבר...קודם שישאר לי סניף><

yaelula94

New member
בהצלחה לכל מי שהולך ../images/Emo13.gif

ואסף..? תייצג אותנו בכבוד! ושתהיה בעניין אם תהיה בקורס(ואתה תהיה בקורס חסר לך שלא)אתה הבוגר הראשון שיוצא לקורס מדריכים מהסניף שלנו, אז יאללה לעבודהה :]

assafein

New member
חח נחמד מאוד../images/Emo13.gif

אבל אל תשכחי שהסיכויים שלי הם פחותים בהרבה משל הוניגמן...

yaelula94

New member
לא משווים את הוניגמן לאף אחד.

זה גורם לאדם שמשווים אותו מולה השפלה.

assafein

New member
זה מושקע זה?../images/Emo6.gif

איך אומרים אם משהו הוא מושקע פי 4363468972385678467892475235???

assafein

New member
אממ עזרת מאוד...

בעיקרון זה בדיוק מה שחיפשתי אז אין יותר טוב מזה

למעלה