סמינר מיון קורס מדריכים

סמינר מיון קורס מדריכים.

בהצלחה
לכל מי שיצא
כשתחזרו, ספרו מה היה, איך היה... ו..ספרו הכול. קיצר. ^^ נאחל לכולם בהצלחה.. (יש נציגות מראשון מערב, יאי). שבוע טוב.

Rioter

New member
אחלה נציגות יש לנו. ../images/Emo9.gif

מחכה לדיווחים...

היה סבבה לגמריי

ממש נהנתי! נתחיל מהסיפור.. הסמינר התנהל בכפר הנוער קדמה.. שהוא בעצם פנימייה לילדים במצוקה.. היה דיי עצוב לראות את זה.. לראות שאנשים חיים באמת בלי ההורים וכל מיני כאלה... בהתחלה הייתי אמורה לישון בחדר אחד עם לילך אבל החדר היה ממש עצוב אז עברנו לחדר עם יותר חיים עכשיו לסמינר עצמו: היה לי כיף לקבל תמיכה מאנשים שאני לא ממש מכירה כעיקרון.. הגענו לשם וחילקו אותנו לקבוצות. הפרידו אותי מלילך וחשבתי כאילו שזהו,שנגמר.. אבל דווקא היה טוב! הצלחתי להשתלב בקבוצה.. התמיכה בעצם של האנשים באה בעת העברת החלק מהפעולה... שבעצם השתתפו ובאמת שיתפו פעולה... זו אכן הייתה חוויה .. גם עברנו סדנאת ODT שזה גם היה משו מטווווורף! וחלמתי שאני באה לארוחת בוקר ושיש מלא טור ואני עומדת את כל הטור ומגלה שיש רק ביצים קשות... אכן היו בייצים קשות...ובסופו של דבר שתיתי רק שוקו... היה אבל ארוחות ממש טובות...

יאאאא נשמע ממש כיף. ^^

רוצה גם.
איזו פעולה העברת?
מה עוד היה? מתי 'תוצאות'?

עונה:)

העברתי פעולה בנושא משמעת... ואם חושבים על זה .. יותר נכון הקבוצה חשבה על זה.. שם המשפחה שלי הוא הרי שוט אז שוט ומשמעת...(סטיגידיש) התוצאות עוד חודש בערך ונראלי זהו..

סמינר מיון קורס מדריכים

שלום לכולם. שוב אני{רכז בוגרים ארצי]נכנס לתת כמה מילים על אירועים חשובים. בשבת נערך סמינר מיון. הנוכחות בסמינר הייתה הרבה פחות מהצפי{110 בוגרים} בגלל ביטולים ברגע האחרון... חבל מאוד שהמספר לא נשאר כמו שהוא. אם יש בינכם מבטלים כלשהם,אני מקווה שלא ביטלתם ללא סיבה ועשיתם כל מאמץ לצאת. גם ם זה לדבר עם רכז הסניף על חוסר בטחון,התרגשות וכו' ולכל מי כן יצא. אני מקווה שתעברו את המיון וגם אם לא , זה לא נורא. תקחו א תזה כאירוע מכשל ובשנה הבאה תוכיחו{בעיקר לעצמכם} שמקומכם אכן בקורס. עלו והצליחו

orlupo

New member
לא הבנתי...

110 בוגרים היה הצפי? או כמה שהגיעו בפועל? ומה הנתון השני?

מוזר..

ה-110 הזה לא משקף כלום.. הצפי היה 130 לא כולל שמיניות הגיעו אכן 90 דוגמאות למצבים: עמידר-נרשמו 3 מכבים-נרשמו 22 יצאו 3 עמידר-נרשמו 3 יצאה 1 ב"ש-נרשמו 6 יצאו 3 וזהו ממה שאני יודעת.. ששימו לב זה 21 בוגרים...

Moran271

New member
....

באו סה"כ 76 בוגרים חח ואגב לילך ושירלי אני רוצה את המסנג'ר שלכןןןןןןן

L I L O C H

New member
סמינר מיון... =]]

כמו ששירלי אמרה, היה ממש כייף ומעשיר! למדתי הרבה, זה היה יותר מסתם עוד סמינר רגיל, היה בו משהו אחר, איכותי יותר אפשר לומר [חס וחלילה אני לא מזלזלת בסמינרים שעד עכשיו עברתי, זה פשוט היה אחר, מ-ע-ש-י-ר]. זו הייתה חוויה מיוחדת, להכיר עוד אנשים, עוד מתודות, לי הייתה קב' שממש כל אחד שם היה מדהים בהדרכה שלו ובדרך העברה! אני העברתי פעולה על אהבת הארץ, היה ממש נחמייד... =]] בהתחלה די חחשתי
אבל אחרי 2 פעולות שאחרים העברירו ראיתי שזה לא כזה נורא, ממש כמו להעביר לקב' רגילה [רק לא פעולה שלמה אלא 15 דק'...
]. אז שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה לכל התמיינים, ואני מקווה לראות אתכם! אגב, כל מי שלא יודע, זו לילך, שביעיסתית מראשל"צ מערב... שיניתי כינוי... ומורן המסנג'ר שלי: [email protected]

Rioter

New member
אני בטוחה ששיחקת אותה

תותחית אחת!
(לא מצליחה להרדם..)

למעלה