סמינר עם גו'ן אסרף

MAGIC39

New member
סמינר עם גו'ן אסרף

היי חברים וחברות יקרים, לא מזמן חזרתי מהסמינר של גו'ן אסרף, כולי נרגשת ונפעמת מהיכולת להעביר את המסרים בצורה כה עיניינית ומובנת. הסמינר איתו היה חוויה לכל דבר, הועבר בתכנים מעוררי מחשבה ורצון להתפתח ולהתקדם, לחקור וללמוד עוד ועוד, מלבד צורת ההנחיה שהועברה עפ"י אורחות הסוד הועברו מסרים מאד חשובים וברורים בצורה מאד מדוייקת כיצד ליישם את המטרה, וחברים כן, אתם יודעים וחושבים נכון, פעולה , פעולה ועוד פעולה, עלינו להאמין, לעבוד בתדרים הנכונים, לשלוח את הבקשו ת, לתת ליקום לדאוג לאיך ומתי , ואנו, מאיתנו נידרשת הפעולה בדרך להשגת המטרה, מה שגם שמענו מערן בראיון האחרון בערוץ 2, וזה חלק מאד חשוב בכל תהליך העבודה.זה לא ינחת מהשום מקום אם נשב בבית בכורסא הנוחה. היה אחלה סמינר, ליל מנוחה לכולםםם.

מרי לי

New member
אוי...בדיוק התכוונתי לשאול מי היה../images/Emo24.gif

ספרי עוד קצת

בפעולה58

New member
הסמינר עם גו'ן אסרף

היום ממש מרגש. חזרתי עם תובנות חדשות!! לנוע לכוון החלומות.לתת לעצמנו רשות לחיות!! חברה,לצאת לפעולה...לקחת "סיכונים" ואז נצליח!!! נהנתי מאודדדד אחלה יום לכולנו

MAGIC39

New member
היי לכולם

היי, אני עורכת סיכום של נקודות חשובות שנאמרו שם, אשלח בהקדם,

פנינה51

New member
היי מגי'ק39

אני אשמח לקרא בפורום על נקודות חשובות שנאמרו בסמינר של ג'ון אסראף איזה כיף לך שהיית

MAGIC39

New member
הנה מעט ממה שהיה אתמול בסמינר.

נקודות עיקריות וחשובות שהיו ונאמרו בסמינר שעיקר ועיקרו היה ברוח של אני יכול, ואני משיג את המטרות שלי, כשזה מובנה בשני חלקים עיקריים וחשובים, החלק האחד זה החלק שלי ושל היקום, האינטראקציה ביננו לבין היקום עם הסבר מפורט ומהפנט מפיו של גו'ן, על התדרים שאנו פולטים ליקום ובהיזון חוזר שהיקום משיב לנו וגם פה הסבר מפורט על חשיבותה של הגישה החיובית- אמוציונלית שלנו לחיים- ליקום + הסבר מדעי שהועבר גם הוא להפליא על המוח ואופן פעולתו ואיך זה מתקשר ונותן את אותותיו בהנתנהלות ובהתנהגות שלנו ובתפיסה שלנו את החיים. אני חייבת לציין שההסברים והתאוריה רובה ככולה נשמעה בסרט הבליפ והסוד, כך שלא היו גילויים מסעירים וחדשות חדשותיים במובן של החומר ששמענו מפיו, אך כן, וזה אני גם חייבת לציין , וזה חשוב מאד, הדרך של גו'ן בה הוא מעביר את המסרים, צורת התבטאות, בשילוב של כל הידע המצטבר מניסיון החיים החל מהחיים הפרטיים שמעוררים השראה ועד החיים העיסקיים שהם בוודאי מעוררים המון מחשבה ורצון לדעת מפיו של אותו אדם איך הוא עשה את זה, ואין ספק שגו'ן נתן לנו מיכולתיו ומהידע הישומי שלו בתחום העיסקי, כיצד למקד עצמך למטרה, כיצד להיות מצליחן, מהו מצליחן? כיצד נראה ומתנהג מצליחן? מה עליי לעשות כדי להיות כזה? ועוד ועוד נקודות מעוררות חשיבה מעניינת ביותר,אני אישית קוראת חומרים של מאמנים עיסקיים ובמקביל בקיאה בנבכי הסוד, כך שתאורתית הידע פחות או יותר כבר קיים, אך הידע שהועבר אתמול ע"י גו'ן הוא בהחלט היה ידע מתובל ומהול באינטיליגנציה ובהוויה של האיש שהוא בעיניי משיכמו ומעלה, ללא כחל וסרק, אדם צנוע ורגיש שמעביר את המסרים בדרך הברורה והנעימה ומעוררת מחשבה. והכי חשוב הוא בעצם גולת הכותרת של הסמינר לדעתי, שאנו חייבים לפעול ולעשות משהו עם הידע שיש לנו, זה בידול, זה מה שאמור לעשות ולהפוך אותנו מצליחנים, ולכולנו ידע וכלים לעשיה אך לכל אחד שלא עשה את זה בחיים היו כל מיני סיבות שזה לא קרה לו, לאחד זה הפחד, ולשני זה חוסר וודאות וכו' וכו', כאשר כל זה נובע ממחשבות ורגשות שלייליים, וגם פה כמובן נערך דיון ארוך ומעניין ביותר כיצד להוציא עצמנו ממעגל הקורבן של הפחד, כיצד אני אומר לפחד לא, ומתגבר עליו, והופך את עצמי למצליחן. המשך יבוא. בהמשך אביא מהחומר שהועבר על ידו.

MAGIC39

New member
נקודות עיקריות שהועברו ע"י גו'ן בסמינר

היקום ואני- כאשר אני מעביר את המסר ליקום אנו צריכים להיות מאד מדוייקים עם היקום. כאשר אנו חושבים ומדמיינים את מה שאנו רוצים, הדרך המהירה יותר היא להפעיל בו זמנית רגשות,כי רגש זו אנרגיה בתנועה לכן כך מגבירים את התדר של המחשבה, וכאן הוא נתן דוגמה של השמש, שבמצבה הרגיל היא מחממת אך אם נשים זכוכית מגדלת ניתן לשרוף איתה, אז על זה הוא אמר שזו אותה אנרגיה רק באפליקציה שונה שמשיגה תוצאה שונה- וזה באמצעות הכנסת הרגש למחשבה, להרגיש, לחוש, לשתף עוד אנשים בחזון שלנו, ובכך להלהיב את עצמנו ולמשוך עוד אנשים שיאמינו בנו ובחזון שלנו. אנו גורמים לדברים להתרחש בכל רגע, אנו רק צריכים להתבונן ולחשוב על התוצאות ואז נדע מה אנו מחוללים. דובר על הדרכים למיקוד המחשבה, ניתן הסבר מפורט מפיו על גלי אפא, ביתא תטא, ועל הדרך של המדיטציה להגיע לחלק הבלתי מודע , כמו כן חזרה על מנטרות, ויזואליזציה, כל אלא מכניסים לקצב גלי מוח מסויים שזה תדר ליקום. גו'ן הדגיש שצריך ר 7 דק ביום להקדיש לחזון וזו באמצעות ויזואלחיזציה או כל דרך אחרת שתבחר, וצריך להיות עיקביים בכך, כל יום כל יום ובעוד פרק זמן מסויים לאחר שתהיה עיקבי תביט לאחור ותראה שתגיע לתוצאות. החזרה על הדברים גורמת לדברים לעבור מהשלב ההצהרתי למעשי ויש צורך בפרק זמן שיעבור כדי להטמיע במערכת העצבים עוד דיבר גו'ן על כך שכל מה שאנו חושבים ןעושים יש כתובת שהיא אנחנו, לכן, דובר רבות על כיוונון נכון לתדר חיובי, וכל המשמעותת של חשיבה ורגשות חיוביים. דובר על השפע שיש ליקום ושאם הוא לא היה מסוגל לתת לנו אז הוא לא היה מציע לנו מהשפע, אנו צריכים להיות עירניים ולבדוק באיזון תקופה אנו נמצאים, יש תקופת גאות ויש תקופת שפל,יש עונה לזרוע ועונה לקצור וצריך לעשות את הדברים בזמן הנכון, וזו נקודה שחשובה לתחום העיסקי, המפתח הוא להבין שיש ליקום חוקים מדוייקים ועלינו לעבוד לפי חןקי הטבע, ו כסף: להמחיש לעצמי את כמות הכסף שאני ר ו צ ה להרוויח, להפעיל את כל הדימיון והחושים, אפילו עד הפקיד בבנק שאני מגיע אליו בבוקר מחוייך ואומר לו אני רוצה להפפקיד את הכסף הזה בבנק, ואיך הפקיד מסתכל לעברי ואומר : WOW,כמה כסף זה ממש להפעיל את הדימיון עם רגש, וזה מעצים את התדר שנשלח ליקום. אני חייבת לציין, שבשום אופן, ולא לרגע אחד אפילו דובר על כסף שיפול לנו מהשמים כשאנו יושבים על הכורסא בסלון, לא לא לא, לא זו הדרך, גו'ן דיבר על ויזואליזציה יחד עם פעולה שדורשת מאמץ אמיתי בדרך להיות מצליחנים, גו'ן דיבר על כך שאנו חייבים ליצור סביבה של מצליחנים שהיא כוללת מספר דברים שקשורים לשאלות שאנו צריכים לשאול עצמנו , ופה מדובר על העסק שממנו אני אמור להרוויח הרבה כסף: 1. האם יש צורך בשירות שלי?< 2. מהי היכולת שלי לשדווק \ למכור, אם היא מועטה אז לשכור אנשי שיווק מעולים. 3. עד כמה המוצר, השירות שלי טובים בהשוואה לאחרים? בידול. גון דיבר עך כך שמצליחנים צריכים להיות מצויינים, שונים, נדירים, אחרים, וגם פה הוא דיבר על דוגמת הזכוכית מגדלת, שהשמש נותנת חום שווה, אך עם זכוכית מגדלת אפשר להעצים את החום. חברים יקרים, נראה לי שאמשיך אח"כ בעוד נקודות חשובות. ממני, שולחת הרבה אהבה, מגי'ק.

פנינה51

New member
התכוונתי לכתוב מגי'ק יקריתי

אהבתי לקרא את מה שכתבת ולמדתי המון אני עושה העלאה בדימיון מידי ערב וזה לא תמיד בשעה קבועה האם זה קריטי? אודה לתשובתך

MAGIC39

New member
פנינה,

לא, זה ממש לא קריטי, מה שחשוב זה מצב גלי המוח, אנו צריכים להוריד את קצב גלי המוח כדי שתהיה יכולת קליטה טובה יותר וכך שתי אונות המוח, הימני והשמאלי יכולים לבוא באינטראקציה טובה יותר, לכן, מה חשוב הוא לא השעה הקבועה, אלא העיקביות היומיומית לנושא, ורצוי במצב מדיטטיבי, בו קצב גלי המוח יורד מהמצב הרגיל היומיומי, גו'ן דיבר סה"כ על 7 דק יומיות, זה כלום בשביל להשיג את מה שאני רוצה, ואני בטוחה שמי שרוצה לא נותר אדיש לכל הפעולות שהוא צריך לנקוט על מנת לעשות זאת, כולל הכל, החלק הרוחני, והחלק הפרקטי, ששניהם הולכים תמיד ביחד. אסור לשכוח את זה. כשאנו רוצים לבנות לעצמנו את העסק המשגשג שלנו, חשובה ביותר הגישה החיובית, זה תדר שנשלח ליקום וחוזר אלינו בחזרה, אך יחד עם הגישה החיובית, אנו נוקטים בכל הפעולות של עסק מצליח, אנו מחפשים את המקום הנכון והטוב ביותר, אנו מתמקצעים בתחום שלנו הכי טוב שניתן, ופה גו'ן דיבר על כך, שמי ששואף לעסק מצליח, ולהצלחה מסחררת בתחום שלו, חייב להיות מומחה בתחום שלו, כל יום הוא צריך ללמוד עוד משהו בתחום שלו, ממש כל יום, זה מה שעושה אותנו והופך אותנו למצליחנים, הכוח שבידע, ונקיטת פעולות נכונות בבניית עסק, תוסיפי לזה את התדרים החיוביים שאנו משדרים, זה מתכון להצלחה, מאידך, חישבי על מישהו שבונה כביכול עסק ע"פי כל כלליי הספר, אך הוא בא בגישה שלילית, אזיי, אני לא בטוחה, עם כל הכבוד, שזה מתכון להצלחה, למרות שכביכול הוא עשה הכל נכון מבחינה עיסקית, ונגיד שיש לו ידע ברמות גבוהות, ונגיד שהוא שכר אנשי שיווק מצןויינים, אך אם הוא מכווץ ושולח תדר שלילי, ותדר של פחדים, ספקות וכו', אזיי מה שהוא יקבל חזרה מהיקום לדעתי זה את הספקות, ולא את ההצלחה, תקני אותי אם את חושבת שאני טועה. כך, שהגישה החיובית, המחשבה והרגש החיוביים קריטיים מאד להצלחה. בהצלחה לכולם !!!!

פנינה51

New member
מגיק 39 צודקת בהחלט

כשאת רוצה למגנט משהו לתוך חייך את צריכה לבוא בגישה חיובית וכם לעשות פעולות למען זה זה כפי שאני רציתי למגנט זוגיות אז גם יצאתי להמון דייטים וגם באתי בגישה חיובית נשיקות

ניצן 10

New member
תודה כל כך שאת משתפת אותנו מגי!!

קראתי באיחור על הסמינר (בצהרי היום שזה נערך) והצטערתי מאד על ההחמצה האדירה הזאת!
תיארתי לעצמי שנאמרו שם דברים חשובים ומשמעותיים לצורך הענין ופשוט הצטערתי כ"כ כאמור. זה לא מובן מאליו בעיניי שאת עושה את המאמץ ומעבירה את עיקרי הדברים. פשוט לומר לך המון תודה רבה.

kikona126

New member
מג'יק

רוצה לכתוב את הכל בצורה מסודרת על קובץ וורד ונוסיף את זה למאמרים בפורום?

MAGIC39

New member
קיקונה,

כן, בהחלט, אעשה זאת, עדיין לא סיימתי לחלוק את רשמיי, הבטחתי עוד, בהקדם.

למעלה