סמינר פתיחת שנה מתי סמנרי פתיחת שנה אצלכם? איפה הם מתקיימים? כמה זמן? סגורים על תפקידים לשנה הבאה?
נ נוני וזהו New member 15/8/08 #1 סמינר פתיחת שנה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מתי סמנרי פתיחת שנה אצלכם? איפה הם מתקיימים? כמה זמן? סגורים על תפקידים לשנה הבאה?
סמינר פתיחת שנה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מתי סמנרי פתיחת שנה אצלכם? איפה הם מתקיימים? כמה זמן? סגורים על תפקידים לשנה הבאה?
נ נוני וזהו New member 15/8/08 #2 ../images/Emo141.gifאצלנו.. הסמינר בקיבוץ עיינות (איפה שהייתה הוועידה הארצית), הבנתי שגם ראשון וגדרה עושים שם את הסמינר. (אימותים. מישהו? ) הסמינר הוא אחרי הוויסגל- שישבת.
../images/Emo141.gifאצלנו.. הסמינר בקיבוץ עיינות (איפה שהייתה הוועידה הארצית), הבנתי שגם ראשון וגדרה עושים שם את הסמינר. (אימותים. מישהו? ) הסמינר הוא אחרי הוויסגל- שישבת.
R ravidush4 New member 15/8/08 #4 ../images/Emo142.gifארע! כן כן גם גדרה עושים שם סמינר פתיחת שנההה באותם תאריכים
R ravidush4 New member 15/8/08 #6 ../images/Emo142.gifהווו רואים מלא אנשיםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif אם בכלל תהיה אפשרות כזו><"
../images/Emo142.gifהווו רואים מלא אנשיםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif אם בכלל תהיה אפשרות כזו><"
נ נוני וזהו New member 16/8/08 #8 בתחילת חמשוש שלי גם הייתה... עשינו ראשון ועוד איזה סניף בנורדיה ליד נתניה. מישהו זוכר?
K Kobi2402 New member 16/8/08 #9 אני... מזה מתרגש סמינר פתיחת שנה ראשון שלי.......יהיה כיף לראות את כולם...
L L I L O C H New member 20/8/08 #12 כשהיית בחמשוש... היינו אנחנו וראשון מרכז... כשאני הייתי בחמשוש עשינו עם אור-יהודה... ובאמת הולך להיות לכם מני סמינר פתיחה ארצי....חחחחחח ויהיה לכם זמן להיות ביחד, כל הארוחות [בוקר - צהרים - ערב] זה ביחד ואולי יצא לכם גם כמה הפסקות או חצאי הפסקות ביחד.... איזה כייף לכם אני מקנא...
כשהיית בחמשוש... היינו אנחנו וראשון מרכז... כשאני הייתי בחמשוש עשינו עם אור-יהודה... ובאמת הולך להיות לכם מני סמינר פתיחה ארצי....חחחחחח ויהיה לכם זמן להיות ביחד, כל הארוחות [בוקר - צהרים - ערב] זה ביחד ואולי יצא לכם גם כמה הפסקות או חצאי הפסקות ביחד.... איזה כייף לכם אני מקנא...
O orlupo New member 20/8/08 #13 מקנא?../images/Emo6.gif אני אגיד לך מה את "מפסידה": בראשון ישיבות בוגרים זה דבר חופר... סמינר פתיחת שנה = ישיבות בוגרים במשך כמעט 48 שעות... קיצר, את מפסידה חפירות מטורפות.
מקנא?../images/Emo6.gif אני אגיד לך מה את "מפסידה": בראשון ישיבות בוגרים זה דבר חופר... סמינר פתיחת שנה = ישיבות בוגרים במשך כמעט 48 שעות... קיצר, את מפסידה חפירות מטורפות.
L L I L O C H New member 23/8/08 #15 חחחחח אני לא מקנא בחפירות, במכבי יש כל הזמן חפירות, לא משנה איפה אנחנו... והולך להיות לנו שבוע מטורף של כייף [בעצם שנה, שלוש, ארבע, או כל החיים...חחחחח ]
חחחחח אני לא מקנא בחפירות, במכבי יש כל הזמן חפירות, לא משנה איפה אנחנו... והולך להיות לנו שבוע מטורף של כייף [בעצם שנה, שלוש, ארבע, או כל החיים...חחחחח ]