סמינר תל חי - המטרה מול היישום

סמינר תל חי - המטרה מול היישום

לפי דעתי המטרה היא הדבר הכי נפלא הכי יפה והכי בסיסי שיכול להיות בנוע"ל לפני הדרכה... ! אני לא יכול להגיד מה נעשה בקבוצות אחרות אני יכול להגיד מה נעשה אצלנו... ! רק 2 אנשים ארגנו את האוכל למרות שעוד 18 אנשים היו מסביב ולא היה להם אכפת ! לא כולם הביאו מה שהיו צריכים ! רק 2 אנשים דאגו שהאוכל לא יאבד ושכל הציוד ישמר ויחזור לבתים ! רק כמה אנשים בודדים הכינו את האוכל התוצאה : התפוצצות של חניכה שטענה כי היא צריכה לדאוג להכל ובסוף שמים עליה זין ! בעקבות ההתפוצצות הזאת - נראה שלמדנו ... לפחות אני - שאנחנו צריכים להתחיל לקחת אחריות ולהתנהג כקבוצה ..! כולם אומרים לנו - תהיו יותר פעילים בקן תשתתפו והכל ! אבל אני לא מבין לעזעזל איך קבוצה יכולה להיות פעילה יותר בקן שהיא לא פעילה אחד כלפי השני ! יום שלישי אני ועוד 2 אנשים מעבירים פעולה על איך שהקבוצה הזאת נראה - ואיך היינו רוצים שהיא תראה! ולאן הגענו במצב הנוכחי ! סיכום ----- הכנס הזה תרם לי לפחות המון והבנתי כל מיני דברים שלא הבנתי לפני ! אני מאוד מקווה שהדברים ישתפרו בפעולה ! אז אם יוצא למישהו מאתנב"ה לראות את זה אז יום שלישי ב 6 יש פעולה חשוב לבוא במצב רוח של פעולה רצינית וגורלית !! דבר אחר... נכון הטקס בתל חי ? נכון מי שהזמין בקול צרוד את פסח האוספטר לדבר - זה הייתי אני !! שיהיה לכל קוראי הפורום יום טוב עלו והגשימו עומר רייכמן

צודק

רייכמן אני מבין את זה שאתה אומר שאתם קודם צריכים לטפל בקבוצה שלכם..ואני מסכים במאה אחוז.. אז שיהיה לכם בהצלחה

למעלה