סמית'. מיסטר סמית'.

סמית'. מיסטר סמית'. ../images/Emo11.gif

לא יודע מה איתכם, אבל בשבילי מיסטר סמית' זו הדמות שמרעננת לי את העונה עד עכשיו. היא כתובה מעולה, היא משוחקת מצוין והדינמיקה בין השחקנים מרתקת. מה איתכם? מה גזר הדין שלכם לשון אוסטין?

Stillwater

New member
הוא מוזר...

אבל מוזר בצורה מצויינת! בהחלט דמות מרעננת. אני חושבת שבהחלט כל המיסתוריות הזאת שלו מוסיפה משהו.

BaLuN

New member
מיסטר סמית

אני דווקא חושבת שהוא מתוק!! הוא אולי קצת (קצת???? הרבה!!!!
) מוזר
אבל הוא מאד מוסיף... והוא גם עם קרדי הרבה..
למרות שלפעמים כל הקטע הזה של "אלוהים אמר לי להגיד.." מפחיד אותי... הוא מדבר כזה מוזר לפעמים!

Esmena

New member
"הוא אחלה אחשלו".

דמות כ"כ שונה,לא אופיינית ושבלונית-אני לא טובה בכלל בהערכת משחק,אבל הוא עושה רושם של משוחק טוב-כך שאם הוא רק היה גם כוסית---רגע ,כבר יש לנו דמות שהיא כל אלה וגם כוסית,וגם בקאסט הראשי.מה היא עוללה שרק הגברים השעירים מופיעים בפתיחת הפורום,צפן?מה זה שעד עכשיו בטח לא היו ארבעתם בפריים אחד או משהו בטח לא קשור
בקיצור-טוטאלי מרוצה משתי הדמויות החדשות, בניגוד לשני הכוכבים הבסיסיים הקשים לפיתוח וקלים לפיצוח. (לא הזכרתי את שר הטבעות בכל ההודעה,יהי מי!!!1).

באמת לא ברור

לי מה קורה עם מרקוס, חוצמזה ששון אוסטין לא שעיר (או שכן ולא שמתי לב. את מוזמנת להעלות תמונה לפורום של שון נטול חולצה
). חוצמזה שאני פשוט
במימיקות של מרקוס, השחקן אדיר.

Esmena

New member
האלייזה ווד אני שאדע?

לי ברור דבר אחד בקשר למה שקורה למרקוס.הוא לא בקאסט הראשי.ועם כל ה כבוד(-ויש כבוד-)לכמה שהוא כוסית ולנסיונות ההתחמקות המתוחכמים שלך,יש שם מישיותר כוסית. לעומת זאת,גלריית מרקוס היא לא רעיון רע כלל. במיוחד אם גם לכוסית ההיא תהיה. ואגב-כל אחד יכול להוסיף קובץ,על פי רצונו?זה ייגמר בתמונות פורנו עולזות בפורומי קטקטים למיניהם,שיגרמו סערה ציבורית .ומלחמת אזרחים גם,כמובן.

Esmena

New member
האלייזה ווד אני שאדע?

לי ברור דבר אחד בקשר למה שקורה למרקוס.הוא לא בקאסט הראשי.ועם כל ה כבוד(-ויש כבוד-)לכמה שהוא כוסית ולנסיונות ההתחמקות המתוחכמים שלך,יש שם מישיותר כוסית. לעומת זאת,גלריית מרקוס היא לא רעיון רע כלל. במיוחד אם גם לכוסית ההיא תהיה. ואגב-כל אחד יכול להוסיף קובץ,על פי רצונו?זה ייגמר בתמונות פורנו עולזות בפורומי קטקטים למיניהם,שיגרמו סערה ציבורית .ומלחמת אזרחים גם,כמובן.

Esmena

New member
כולנו רוצים.

(במקרה שכולנו=אתה ואלייז'ה ווד,כמובן).

פרפר15

New member
שון לא שעיר

היי אני חדשה התחלתי ליראות רק ליפני 2 פרקים זה די יפה התחלתי בגלל שון אחד השחקנים הכי מוכשרים לדעתי

Twinsy

New member
דמויות המשנה עושות את הסדרה

זה מצחיק, אתם יודעים, כמה שאני מנסה לאהוב את ג'רמייה, הדמות, אני פשוט לא מצליח. אני לא יודע למה, יש לו סיפור די עצוב בסה"כ, אבא שלו, ועכשיו מה שמה, ובכלל הוא לא יודע מה הוא עושה בחיים שלו יותר... אבל משהו לגבי לוק פרי... פעם מאוד אהבתי את השחקן, עדיין יש לי סימפטיה כלשהי אליו, אבל תשמעו... הוא לא מצליח להעביר את הרגשות שלו כמו שצריך. לא יודע אם זה השחקן או הדרך שבה הדמות נכתבה, אבל האובר-אנטיפתיות שלו לפעמים גורמת לך ממש לא להקשר אליו... שון אוסטין, לעומת זאת, הוא דמות אדירה. אין מה לפרט. גם מרקוס כובש אותי בכל פעם מחדש... הרצון שלו ליצור שלום בעולם, התמימות הזאת של ילד... אין, זאת דמות פשוט אדירה. גם ארין לקראת הסוף מצוינת, במיוחד עם הנאום שלה מול מרקוס, כשהוא ישן, כשהיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו... איזה קטע אדיר. יש כל כך הרבה קטעים בכל כך הרבה סדרות שמישהי אומרת למישהו שהיא אוהב אותו... ונדיר שמצליחים לעשות את זה באמת נוגע, ולא קיטשי. גם את קרדי למדתי לאהוב בעונה השניה... וסימס... טוב, סימס ענק... אה, וגם הבחור ששיחק את הפרופסור הזקן ההוא, עליי לציין, עשה עבודה מבריקה. אז בסה"כ אחלה סדרה רק ג'רמיה מאכזב קצת נקווה שתהיה עונה שלישית, ושג'רמיה יעשה איזה שינוי באישיות שןלו שיגרום לנו לא לשנוא אותו כל כך.

למעלה