דמויות המשנה עושות את הסדרה
זה מצחיק, אתם יודעים, כמה שאני מנסה לאהוב את ג'רמייה, הדמות, אני פשוט לא מצליח. אני לא יודע למה, יש לו סיפור די עצוב בסה"כ, אבא שלו, ועכשיו מה שמה, ובכלל הוא לא יודע מה הוא עושה בחיים שלו יותר... אבל משהו לגבי לוק פרי... פעם מאוד אהבתי את השחקן, עדיין יש לי סימפטיה כלשהי אליו, אבל תשמעו... הוא לא מצליח להעביר את הרגשות שלו כמו שצריך. לא יודע אם זה השחקן או הדרך שבה הדמות נכתבה, אבל האובר-אנטיפתיות שלו לפעמים גורמת לך ממש לא להקשר אליו... שון אוסטין, לעומת זאת, הוא דמות אדירה. אין מה לפרט. גם מרקוס כובש אותי בכל פעם מחדש... הרצון שלו ליצור שלום בעולם, התמימות הזאת של ילד... אין, זאת דמות פשוט אדירה. גם ארין לקראת הסוף מצוינת, במיוחד עם הנאום שלה מול מרקוס, כשהוא ישן, כשהיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו... איזה קטע אדיר. יש כל כך הרבה קטעים בכל כך הרבה סדרות שמישהי אומרת למישהו שהיא אוהב אותו... ונדיר שמצליחים לעשות את זה באמת נוגע, ולא קיטשי. גם את קרדי למדתי לאהוב בעונה השניה... וסימס... טוב, סימס ענק... אה, וגם הבחור ששיחק את הפרופסור הזקן ההוא, עליי לציין, עשה עבודה מבריקה. אז בסה"כ אחלה סדרה רק ג'רמיה מאכזב קצת נקווה שתהיה עונה שלישית, ושג'רמיה יעשה איזה שינוי באישיות שןלו שיגרום לנו לא לשנוא אותו כל כך.