סמי השטוח- תיאטרון בובות

סמי השטוח- תיאטרון בובות

אתמול נוכחתי עם בני בהצגה : סמי השטוח. התגלגלתי מצחוק. שתי שחקניות מדהימות עם סיפור מעניין וחינוכי ביותר. חבל שלא הרבה הגיעו ,יש לי הערכה שהרבה תושבים אינם מעריכים את מספיק את התרבות בישוב. הצגה כל כך מושקעת ויקרה והגיעו קומץ ילדים. ההפסד כולו שלנו. להלן קישור:קשת בענן

CEF

New member
הבעיה היא

שההצגות מתקיימות קבוע בימי שלישי, כך שמי שיש לו חוג ביום הזה - אף פעם לא יכול לצפות בהן. (אני חושבת שגם הסרטים רק בימי חמישי, כך שגם אותם יש את אותם ילדים שקבוע מחמיצים, וחבל).

alonaski

New member
לא ראיתי פרסום לזה!... ../images/Emo12.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo10.gif

אבל הסתכלתי בסרטון וידאו - זה נראה קצת התעללות... היא מחזיקה את הבובות ב..שיער!!!
נראה כמו ניצול בוטה של ילדים/בובות...
השחקניות-בובאיות הן תושבות ניר אליהו?

ולרי תושבת ניר אליהו והשניה לא.

בהקשר לשיער , אני לא זוכרת שמשכו לילד בשיער....ההצגה הייתה מקסימה וחינוכית. בהקשר לחוגים ...ברוב המועצות בוחרים יום קבוע להצגות וכך כולם יודעים מהו היום הקבוע והוא לא אמור להתאים לכולם. אף פעם אי אפשר לרצות את כולם. מה שכן ניתן לעשות הוא : להשקיע יותר בפירסום. שבת שלום דבוש

CEF

New member
אפשר להחליף בין הימים

כלומר שההצגות תהיינה חודש אחד ביום שלישי ובחודש שלאחריו ביום חמישי (סתם דוגמא). ברור שאף פעם לא כולם יוכלו להגיע, אבל כרגע המצב הוא שתמיד אותם ילדים מפסידים את ההצגות או את הסרטים.

alonaski

New member
../images/Emo45.gif ואפשר סתם להחליט שרירותית כל שבוע על

יום אחר ולא לדבוק דווקא ביום מסויים אחד... ולו רק בשביל אותם ילדים שרוצים לראות את ההצגות אבל תפוסים כבר עם חוג באותו יום קבוע... ואפר אולי להעלות את ההצגות פעמיים בשבוע בימים עוקבים. לדוגמא: שני ושלישי. זה בטוח יאפשר גמישות לילדים בחוגים. אני מניחה שרוב הילדים רשומים לחוגים לא בימים עוקבים! דבי - אולי תבררי עם צוות השחקנים שלך אם זה בכלל מתאים להם, אם הם פנויים לעבודה יומיים רצופים??

חחחחחחחחחחחההה אני הוא הצוות../images/Emo6.gif

אני מכינה ה..........כל ומציגה לבד. בקושי באים פעם בחודש ...את מתעניינת בפעמיים בשבוע?חחחחההה ביי ....דבוש

alonaski

New member
../images/Emo13.gif אני יודעת... ../images/Emo8.gif התכוונתי לצוות השחקנים!

(הבובתי...
)

למעלה