סמלי או משהו אחר...

הילית*

New member
סמלי או משהו אחר...

היום אנחנו נשואים 3 חודשים (ואני עדיין פה...) והיום לקחתי את תעודת הנישואין (סוף סוף) מהרבנות...

סיגל2

New member
ובכן אני חושבת שאת אחת מהנשואות

הותיקות שלנו כאן בפורום, איך ההרגשה?
ואני שמחה שקיבלת כבר את תעודת הנישואין שלכם מהרבנות.

וואלה נכון את ב- 20 אני ב-23

ורק עכשיו לקחת את התעודה....באמת סוף סוף... אז שיהיה לכם מזל טוב, ושנספור עוד המון המון חודשים...

סיגל2

New member
היי, הילית, זה תלוי בהרגשה שלך, אך

אני חושבת שהרבה בנות פה בפורום יצטערו אם תעזבי. חוץ מזה אנו כנשואות טריות ושזיכרון החתונה והאירגון שלה עדיין טרי יכולות לתת לאלו שרק התחילו את דרכן מנסיוננו עד כמה שאפשר. בסך הכל אנו יכולות לתת עצות אבל הכל כמובן תלוי בסופו של דבר בטעם האישי של כל זוג ומה שמתאים לו. אך אני כנראה עדיין מכורה לפורום ועוד לא הראיתי אפילו את התמונות שעוד לא קיבלנו, אז כנראה שאשאר עוד זמן מה בפורום ונדבר שוב כשאני אהיה נשואה כבר 3 חודשים אולי אדבר אז אחרת, מי יודע?
(נעלמו לי פתאום האייקונים)

J-סיקה

New member
נכון סיגל

גם אני פה כבר שמונה חודשים אחרי החתונה ועדיין נהנית לקרוא לראות ולענות במקום שאני יכולה ואנחנו קיבלנו את תעודת הנישואין ביום אחרי החתונה !!!! למה???? הרב הוא סגן יו"ר מועצת גבעתיים וחבר של אבא שלי ... אז אין לי קשרים בשום מקום בעולם אלא רק ברבנות גבעתיים

שרונס

New member
חס וחלילה! לא ולא! אני מתנגדת!

קודם כל, קשה לי לראות איך הפורום הזה יראה בלעדייך ובלעדי עוד כמה נשואות מתוקות להפליא (אני לא מזכירה שמות כי נורא כיף לי כאן עם כולם בלי דת, גזע ומין)... הפידבקים שלך כל-כך עוזרים ומרגיעים ואני בטוחה שנוכחותך דרושה כאן לעוד כמה מתחתנות. חוץ מזה, למרות שאני כבר נשואה אני לא מרגישה בשלה מספיק לצאת לעולם הקר והאכזר ולנטוש את הבית החמים. סליחה על השמאלציות אך זו דעתי! שרון.

*שיר

New member
גם אני מרגישה לפעמים ../images/Emo10.gif שזה

כבר לא כלכך מתאים להשאר פה... טוב, אני מניחה שאנחנו נעזוב פה רק כשנעבור לפורום הבא, לא?

אתי@

New member
מה פתאום ../images/Emo35.gif רוצה ../images/Emo67.gif../images/Emo35.gif

סתתתתתתתם
השתגעת
כבר תעזבי
אני עוד פה, ובכלל לא מרגישה שמשהו השתנה מאז החתונה... זה הבית שלי

יעלי2

New member
בלי עצות והמלצות שלאחר החתונה

מה הטעם? נוכחותכן כן היא לא רק מוסיפה להרגשה הטובה והמחממת לב של הפורום, זה ממש חשוב לשמוע את עצותיכן לגבי נותני השירותים ובכלל. הדיון ממש מיותר..........

kisses

New member
what aout if we will open a

new forum with new couples that got married now and thouse who are married for over 2 months ??????????????

kisses

New member
I took mine after a week

well that was beacuse I HAD TO LEAVE THE CONTRY MAZAL TOV HILIT KISSES

הילית*

New member
איזה חמודות אתן

אתן מקסימות במיוחד בבוקר זה (שעל הבוקר הבוס שלי עיצבן אותי כהוגן...) לפעמים אני מרגישה שעם כל החדשים פה אולי צריך לפנות את המקום ... אבל אני כ"כ מכורה אליכן שכנראה שלא אעזוב כ"כ מהר...

סיגל2

New member
שמחה לשמוע שהחלטת להמשיך להשאר

כאן. אני מאחלת שיהיה לך המשך יום נעים, למרות ההתחלה הלא נעימה של בוס שמעצבן. קבלי חיבוק
להמשך יום נעים.

הילית*

New member
הבוס שלי מעצבן אותי כל יום

יום פחות או יום יותר זה כבר לא משנה. עם הזמן מפתחים כושר סיבולת גבוה מאוד (אנשים שעזבו אמרו לי שכנראה הסף שלי מאוד גבוה...)

נופר30

New member
רגע רגע רק עכשוו קלטתי

מה זאת אומרת את עוזבת ומה אני יעשה כאני יודיע שהיום הגדול הגיע ? ממי אני אשאב עצות וחיזוקים את נשארת פה בפקודה ( לפחות עד אשר אני אלך )

למעלה